Jeg kan varmt anbefale Private Car Selection! Super service, lynhurtig svar/besvar tid, fremragende professionel hjælp. Min sædvanlige stress og sved på panden når jeg prøve på, at begå mig i en for... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lease biler gennem Private Car Selection & Kasper. Først en VW Passat CC og senere en Tesla Model S. Begge gange oplevede jeg super god service og s... Se mer
Vi har samlet alle vores erhvervsleasinger hos Kasper - og det spiller bare! Processen er super enkel og nem, og Kasper står klar til at sørge for det hele. Det har været et større arbejde at sk... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Private Car Selection specialiserer vi os i leasingaftaler, salg og formidling af biler til et lukket netværk. Med mere end 20 års samlet erfaring i leasingbranchen, har vi opbygget et stort netværk både i indland og udland. Vores tilgang adskiller sig fra traditionelle leasingselskaber og bilforhandlere ved at tilbyde skræddersyede løsninger til en selektiv kundekreds.
Kontaktuppgifter
Danmark
- kontakt@pcars.dk
- pcars.dk
Super god service
Super god service, og styr på tingene,, Mikkel er super til at følge en hele vejen fra A-Z, og giver god vejledning hvis der er noget man er i tvivl om,, 🙌🏻
Super god service
Super god service, men bliver taget seriøst og de hjælper en fra start til slut. -
Mikkel og Kasper har godt styr på tingene og svarer på alle spørgsmål som man kan have hvis man er ny i leasing verdenen. - kæmpe anbefaling herfra 😃
Thomas Parker
I had a fantastic experience. From the very first enquiry to the delivery of the car, the customer service was outstanding. The team was friendly, knowledgeable, and always available to answer any questions I had - nothing ever felt like too much trouble.
I would not hesitate to use them again and recommend to others. If you're looking for a hassle-free experience with a team that genuinley cares, they are the way to go.
Fantastisk service og tryghed hele vejen igennem!
Som én der intet vidste om leasing, har det været en kæmpe fornøjelse at blive guidet gennem processen af Mikkel. Han tog sig tid til at forklare alle tal, detaljer og muligheder – på en måde så jeg følte mig helt tryg hele vejen igennem. Der var aldrig ventetid på svar, og kommunikationen har været både klar og effektiv.
Bilen jeg hentede stod som ny – virkelig i 12-tal-stand – og Mikkel kørte den endda selv til deres mekaniker for en ekstra gennemgang, bare for at sikre at alt var perfekt. Den slags service er sjælden!
Han hjalp mig også med at komme af med min gamle leasingbil (som ikke engang var leaset hos dem). Alt jeg skulle gøre, var at aflevere nøglerne samtidig med, at jeg hentede den nye bil – super nemt og bekvemt.
Jeg glæder mig allerede til at genlease bilen om 12 måneder.
Tak for en sublim oplevelse, Mikkel ❤️
Super service de lytter til ens ønsker…
Super service de lytter til ens ønsker og man følger ikke bare de vil tjene penge på en men heller vil have du komme igen år efter år.
Service der gør en forskel
Jeg har brugt private car selection til leasing af biler både privat og til min virksomhed – og jeg kan ikke andet end give dem mine varmeste anbefalinger.
De leverer en service, der er langt over det sædvanlige. Man bliver mødt med ærlig rådgivning, hurtig respons og en ægte interesse i at finde den rigtige løsning – uanset om det er til firmakørsel eller privat brug. Alt bliver håndteret professionelt og gnidningsfrit, og der er styr på tingene fra start til slut.
private car selection gør det nemt at være kunde – og det er præcis derfor, jeg bliver ved med at bruge dem.
En klasse for sig
Jeg har leaset biler flere steder gennem årene, men ingen har leveret som dette firma. Priserne er skarpe, og alt er 100 % gennemskueligt – ingen skjulte gebyrer eller uklare vilkår. De arbejder med realistiske restværdier, så man undgår problemer ved kontraktens udløb.
Derudover er de altid hjælpsomme og nemme at få fat på, uanset hvad man har brug for. Det har været en tryg og professionel oplevelse hele vejen igennem.
Efter mine erfaringer vil jeg fremover kun lease herfra. Kan varmt anbefales!
Stor anbefaling!
Det har været et større arbejde at skulle koordinere mange forskellige biler på én gang, men Kasper har styret det hele til perfektion.
Stor anbefaling her fra!
Jeg har leaset både erhverv og privat…
Jeg har leaset både erhverv og privat gennem Kasper. Jeg ved ikke ret meget om biler, eller leasing, hvorfor det var vigtigt for mig at der hurtigt blev etableret en tillid mellem os.
Jeg er blevet rågivet både ift. hvad jeg skulle/kunne gøre og hvad jeg ikke skulle gøre.
De bedste anbefalinger herfra.
Kasper er den bedste leasingrådgiver!
Hvis man har ros, skal man også give det – og det fortjener Kasper i fulde drag! 🎖️
Jeg har efterhånden leaset et par forskellige biler hos Kasper og kommer aldrig til at gå andre steder hen!
Fra første møde var han imødekommende og skabte hurtigt en tryg og tillidsfuld stemning. Han er tydeligvis både erfaren og dygtig til sit fag, men det, der virkelig gør en forskel, er hans evne til at møde folk i øjenhøjde.
Kasper har været utrolig hjælpsom hele vejen igennem og har altid taget sig tid til at besvare mine spørgsmål – tålmodigt og grundigt. Man føler sig lyttet til og taget seriøst, og hans rolige og professionelle tilgang gør, at man føler sig i trygge hænder.
Jeg har både set og leaset biler som har været "på lager" og så har jeg også prøvet at Kasper har hentet den helt perfekte bil hjem, på baggrund af mine ønsker og krav og jeg må bare sige - det kommer til at ske igen, da Kasper er en kræsen og erfaren herre, som nærmest er ligeså penibel som en selv!
Udover at være fagligt stærk er Kasper også bare en virkelig god fyr – behagelig at samarbejde med, ærlig og jordnær.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til alle, der søger en pålidelig og engageret leasingrådgiver og hvor man ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og gennemskuelighed!
Vi ses helt sikkert når den nuværende bil igen skal udskiftes! 😃☀️
Jeg har alle dage leaset af Kasper
Jeg har alle dage leaset af Kasper.
Jeg har intet andet end godt at sige. Det kan ikke gå nemmere end det har gjort. En ærlig mand med hjertet på rette sted.
Jeg kører på 2. år i samme bil.
Glæder til mere fremtidigt!
Nem, overskuelig og tillidsvækkende
Nem, effektiv og pålidelig service - fås ikke bedre!
Har i efterhånden 10 år leaset biler…
Har i efterhånden 10 år leaset biler igennem Kasper og team - og har aldrig haft noget at sætte en finger på. Altid serviceminded, høj fleksibilitet og levering af biler i suveræn stand. Jeg har altid turde handle biler uden at se dem først fordi passionen for biler skinner igennem hos Kasper!
Jeg har netop leaset en bil gennem…
Jeg har netop leaset en bil gennem Private Car Selection, og hele forløbet har været en super positiv oplevelse. Kasper var professionel fra start til slut, lyttede virkelig til mine behov og ønsker, og kom hurtigt med et stort udvalg af spændende biler, der matchede det, jeg søgte.
Leasingaftalen var helt transparent – både hvad angår vilkår og priser – hvilket gav en stor tryghed. Selve klargøringen og udleveringen af bilen var flot og professionel. Alt i alt en super oplevelse, og jeg kan varmt anbefale dem!
Nemt og hurtigt og fantastisk service
Nemt og hurtigt og fantastisk service. Fungerer godt når man skal bytte biler rundt. 5 stjerner herfra uden tvivl. Takker
Ualmindelig god service.
Ualmindelig god service.
Har nu handlet af flere omgange og overvejer ikke engang at kigge andre steder ifht rotation i vognparken.
Super oplevelse hvor en bil (speciel)…
Super oplevelse hvor en bil (speciel) blev hentet hjem til tiden og alt forløb som det skulle.
Alt i alt kunne jeg ikke have fået et bedre forløb.
Super service! hurtig levering og klarføring af bilen. Bilen blev leveret som aftalt og det spiller 100%. Derudover var der personlig og professionel rådgivining, som hjalp mig hele vejen.
Super god oplevelse og fed bil ;)🚗
Super god oplevelse og fed bil ;)🚗
Konge hjælp til at sælge min flex…
Konge hjælp til at sælge min flex leaset bil… fik markant mere for bilen med Kaspers hjælp ☺️ 5 stjerner herfra ⭐️
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.