Råkade ut för automatiskts betalningar som gick rasande fort (när jag var inne på en sida på FB.) Hann och stoppa dem men blev ändå av med pengar. När jag hör av mig till dem om detta så säger de typ... Se mer

Jag blev lurad av ett företag som skickade skor som är värda 0 kronor och är ej användbara på 599SEK. Reklamerar och kämpar nu att få PayPal att hjälpa mig. Så säger dem att jag måste skicka varan re... Se mer

Paypal är nog värsta företaget när det gäller hantering av pengar! Service existerar inte alls men avgift ska de ha. Också krångligt att fixa konto. Förlorade mitt telefonnummer pga mobilen stals så... Se mer

Dessa laglydiga ekobrottslingar måste synas för detta är ren bedrägeri och konstigt att polisen inte gjort tillslag på dem ,dom lura och ljuger samt berättar olika versioner av ett pågående ärende. Ja... Se mer

1,2

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

6 tn omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Paypal har blivit mycket dåliga

Paypal har blivit mycket dåliga .Det går inte kontakta dom .Det värka sitta en robot som svarar när mailar dom om frågor och får inte svar så vet inte vad man ska göra .Sen har dom lagt ner support i Svergie .Så upp ni får problem med Paypal

29 december 2020

Fullständigt bedrövligt företag

Fullständigt bedrövligt företag. Jag har försökt under ett års tid att få överfört mina pengar till mitt bankkonto. Jag har mailat konstant och undrat varför. De skyller på än det ena än det andra. Att de ens får bedriva verksamhet. Bedrövligt

29 december 2020

Går ej att få kontakt med kundtjänst

Jag kan inte logga in eftersom jag inte har kvar mitt nummer, bara min email. Jag får ingen hjälp någonstans av PayPal, det enda som säger är att jag ska logga in för att få hjälp. Vilket är ju just mitt problem.

22 december 2020

Skräpföretag

Skräpföretag, svarar ej i telefon ej heller på mail, kontot går ej att avsluta eftersom man inte kan logga in då lösenordet är glömt sedan minst 10 år tebax. Synd att man inte kan lämna -5.

21 december 2020

Jag fick ingen förvarning alls.

Jag fick ingen förvarning alls.

Först i efterhand fick jag veta att det dragits 15 SEK från mitt konto pga inaktivitet. Det är inga stora pengar, förvisso, men Paypal har inte någon gång under hela året förvarnat om detta.

De får gärna stänga ner mitt konto, för jag vill aldrig använda dem igen.

18 december 2020

Betalat för 2 varor men bara fått en…

Betalat för 2 varor men bara fått en vara.
Nästa köp fick jag bara hälften av det jag beställde och Paypal är inte till någon hjälp alls. Kommer aldrig beställa nåt som ska betalas med pp igen
Uruselt företag.

17 december 2020

Fått ett brev idag 17/12-20 som ska…

Fått ett brev idag 17/12-20 som ska vara sänt 23/11-20 från Paypal i Luxemburg. Enl detta ska jag bet 100 kr för ett inaktivt konto senast 16/12-20, vilket var igår. Min adress på brevet är minst 10 år gammal och delvis felaktig. Mitt namn är dock delvis rätt men så pass ovanligt att ett brev borde ha kommit rätt ganska direkt. Känner inte igen det hotmailkonto de refererar till. Går ju inte ens att ringa eller kontakta till Paypal utan att logga in. Såååå dåligt. Vad är det för skämtföretag!!! Intressant att se om pengar dras från mitt konto.

17 december 2020

Nollstjärnigt företag

Värsta företag jag varit med om, att inte ha någon live chatt eller ens en e-mailadress för att komma kontakt med en levande människa är under all kritik! Man ska vara inloggad för att kontakta er, men om problemet är att man inte kommer in på sitt konto då!? Logiskt. Med andra ord kan man inte ens ta bort sitt konto hos det här lurendrejeriföretaget

15 december 2020

Får hem ett brev idag 15 dec att dom…

Får hem ett brev idag 15 dec att dom inför en serviceavgift för inakta konton 16 dec.

Har rätt mail och lösen men måste bekräfta via SMS och nummret är fel men för att prata med supporten måste man logga in........

Hittar ett nummer på google och tragglar mig igenom alla val för att bli mött av "vi kan inte svara nu klick" dom vill verkligen inte prata med en.

15 december 2020

"Kom inte hit och stör med frågor - vi svarar ändå inte!"

PayPal har tyvärr en monopolliknande ställning när det gäller små, snabba, internationella betalningar. Dessvärre har detta även skapat en monopolistisk inställning hos företaget, som inte återfinns hos någon annan betalningsförmedlingstjänst som jag känner till. Bland annat är det nästan helt omöjligt att komma i kontakt med deras "kundtjänst": Till att börja med finns ingen länk alls från hemsidan för kontakt, först när man gått via olika "hjälp"-funktioner kommer man äntligen -slumpvis- till en kontaktsida, men skriver man in ett meddelande där så tar det uppenbarligen flera dagar innan någon svarar, om de alls svarar, för jag väntar sedan snart fyra (4) dagar på svar på en enkel fråga. Att läsa sig till något i deras allmänna instruktioner och hjälpsidor är omöjligt, för de innehåller bara svar/länkar till de färdiga alternativ som de listat, inga "annat alternativ"-rutor finns med och deras användaravtal (svenska versionen) är, utprintat, omkring 80 A4-sidor, så likaledes helt omöjligt att penetrera, även för en juridiskt skolad person! Kommer sannolikt att avsluta mitt konto inom kort.

11 december 2020

ner jag registrerade min bank kort dem…

ner jag registrerade min bank kort dem tagit tre gånger pengar från min konto , efter klagomål fick svar att jag få tillbaka pengar efter 72 dagar , men jag fick aldrig tillbaka pengar. efter alt jag har spärrat min bankkort

30 november 2020

Hade gett 0 om det gick

Hade gett 0 om det gick. Vad f*n är det för kundtjänst? Går ju inte att kontakta. Kan inte logga in men måste logga in för att kontakta er? Vad är det för idiotisk sätt!? Och på messenger är det omöjligt för där har ni satt in en bot som inte kan hjälpa ett sk*t. Ringa går inte heller som gäst så jag fattar inte, hur ska man få tag på Kundtjänsten? Idioter. Ska Aldrig använda er tjänst mer.

28 november 2020

Släppte inte mina reserverade 8500kr…

Släppte inte mina reserverade 8500kr trots att butiken både mailat mig en bekräftelse och skickat informationen till paypal att ordern med betalningen via dem var avbruten. De hjälpte inte alls utan skickade endast autosvar och svarade allt annat än det jag frågat om.

Tillslut så hoppade mastercard in på bankdag 8 och släppte reservationen.

PayPal gjorde alltså inget för att smidigt släppa på pengarna trots att jag hade transaktionsnummer och butikens hjälp.

Kommer aldrig mer använda paypal då jag tycker att de inte var behjälpliga samt att de hade hållit pengarna 30 dagar enl deras avtal.

22 november 2020

Jag har lyckats komma i kontakt med Pay…

Jag har lyckats komma i kontakt med Pay Pal!!!
På Kontakt-sidan fanns idag en länk till live-chatt. Det tog 20 minuter innan någon svarade men till sist hade vi bytt ut mitt gamla obrukbara telefonnummer och nu kan jag logga in igen.

13 november 2020