Råkade ut för automatiskts betalningar som gick rasande fort (när jag var inne på en sida på FB.) Hann och stoppa dem men blev ändå av med pengar. När jag hör av mig till dem om detta så säger de typ... Se mer
Jag blev lurad av ett företag som skickade skor som är värda 0 kronor och är ej användbara på 599SEK. Reklamerar och kämpar nu att få PayPal att hjälpa mig. Så säger dem att jag måste skicka varan re... Se mer
Paypal är nog värsta företaget när det gäller hantering av pengar! Service existerar inte alls men avgift ska de ha. Också krångligt att fixa konto. Förlorade mitt telefonnummer pga mobilen stals så... Se mer
Dessa laglydiga ekobrottslingar måste synas för detta är ren bedrägeri och konstigt att polisen inte gjort tillslag på dem ,dom lura och ljuger samt berättar olika versioner av ett pågående ärende. Ja... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Uselt bolag som sysslar med bedrägeri
Uselt bolag som sysslar med bedrägeri. Jag tog ut pengar till mitt bankkonto som aldrig kommit fram. Kundtjänst hjälper inte mig trots att dom fått infon dom bett om.
Icke fungerande tjänst
Icke fungerande tjänst. Förstår inte varför de får fortsätta bedriva verksamhet i sverige. Vår pinsamma, tafatta regering skyddar inte ens sina medborgare när det behövs. Äckligt pinsamma regering.
Jag skulle överföra pengar från PayPal…
Jag skulle överföra pengar från PayPal till mitt bankkonto. Pengarna kom aldrig fram och PayPal vägrade ta ansvar. PayPal vägrade även lämna ut detaljerad information.
Katastrof
Katastrof, helt hopplösa att få tag på när man behöver support. Betalade en reservdel till en bil med paypal och blev blåst av säljaren.
Använd aldrig Paypal
Använd aldrig Paypal.
Horribel kundservice med autosvar.
Skickar sina kunder fram och tillbaka mellan överföringar genom att neka deras uttag utan ange anledning trots att man korrigerat det dom velat göra så fortsätter dom neka utttag och bränner av avgifter samtidigt.
Nästinttill brottslig organisation som inte tar något form av ansvar när det gäller deras kunder.
Blev scammad på mindre summa.
Blev scammad på mindre summa.
Tog mig tiden att utförligt svara på ärendet och bifoga bilder på transaktioner och händelse.
Trots detta så fick scammern rätt utan att jag ens får veta varför. Ända man får veta är att han sa att transaktionen inte var gjord av honom och så fick han ta tillbaka pengarna trots att han fått produkten.
Rekommenderar inte Paypal alls.
Omöjligt att få kontakt med kundtjänst
Omöjligt att få kontakt med kundtjänst, mina pengar kom aldrig fram till banken!!
Ett av världshistoriens sämsta företag
Hur Paypal kan vara världsledande när det kommer till betalningstjänster är ett totalt under. Allt, precis allt, med Paypal är värdelöst. Om mitt liv hängde på det hade jag inte lyckats komma på en enda positiv sak.
Usel kundtjänst som avvisade mina krav…
Usel kundtjänst som avvisade mina krav fastän jag tagit fram teknisk bevisning som talade till min fördel. Jag fick aldrig en vara levererad och vände mig till PayPal usla kundtjänst. PayPal påstår de fått en leveranslönk av säljare som visade att varan var levererad. Jag påvisade att länken fick till en annan person och adress. Ändå påstår PayPal att saken är utagerad. Säljaren är omöjlig att få tag i och man trodde ju gör att PayPal skulle ge en skydd. Fedex kunde vidimera att det var en annan länk och adress som säljaren tillhandahållit men PayPal lägger bara ner.
Att PayPal inte har åkt på en riktigt…
Att PayPal inte har åkt på en riktigt ordentlig stämning hittills som helt och hållet dödat bolaget är rätt märkligt faktiskt, förmodligen bra advokater ;-)
Jag har resurser hos PayPal som de har hållt på i över 10 år nu. Med jämna mellanrum har jag försökt få kontakt med dessa skojare men de har ingen kundtjänst och det är i princip omöjligt att få tag i dem.
Daniela Matiz och Co skrattar hela vägen till banken. De har kommit undan med ett av världshistoriens största rån.
Extremt bristfällig support vid problem.
Å ena sådan är det en tjänst som erbjuder ett fantastiskt mervärde i det att vi snabbt och enkelt kan skicka pengar över hela världen. Å andra sidan är deras support så skrämmande dålig att det inte finns ord. Hur kan ett företag som förmedlar 5-10 biljoner i betalningar varje år inte ha en vanlig e-postadress eller telefonnummer för kontakt?
Obefintlig kundservice
Obefintlig kundservice. Ingen man kan vända sig till. Pengar låsta på deras konto eftersom "fel föreligger" en längre tid på deras hemsida
Titta bara vilken score de har här på Trustpilot. Kan man ha sämre omdömen?
De ger sken av att de är seriösa medans alla andra är bedragare vilken i själva fallet är tvärtom
Använd inte Paypal.
PayPal är bara en dyr scam
Man kan tro att man får hjälp av deras köpskydd men det är bara skitsnack, du får ingen hjälp överhuvudtaget så tro inte att du är säker för du använder deras tjänst, det blir bara dyrare.
Försök ge ärlig konstruktiv och…
Försök ge ärlig konstruktiv och hjälpsam kritik?! Det är omöjligt! Om jag ska vara lika hjälpsam och konstruktiv i min kritik som paypal är i sin support så kan jag nog bara skriva något i stil med RÖVHÅLSDÅLIGT!! Jag skapade kontot för att skicka över pengar till en vän i USA. Efter att lyckas föra in pengar från mitt privata konto till paypalkontot fråntogs jag mina rättigheter på grund av ovanlig trafik på kontot?! Jag har gjort EN INSÄTTNING! Nu har jag i ett antal dagar försökt rätta till detta genom att skicka dokument om en det ena en det andra utan framgång. Det går inte att ringa någon support. Inte maila. Det som finns är en chattsupport som de svara på efter 4h med svar som mest liknar godag yxskaft!! Jag kommer fortsätta strula med detta tills det är löst med överföringen. Sedan tömmer jag kontot och avslutar det. Bedrövligt och under all kritik! Synd att det inte är möjligt att ge minusstjärnor i omdömet!
* De har sett till att man kan inte få…
* De har sett till att man kan inte få tag på dem i mejl (om du inte loggar in)
* De svarar aldrig på kundtjänst
* Deras säkerhet med att få komma in är föråldrad och har du ett nytt telefonnr...Goodluck buddy!
* Kan inte göra ett smack eftersom jag inte har samma telefonr och de erbjuder bara mig att lösa genom det gamla nr. Samt att ALL HJÄLP FINNS ENDAST FÖR DE SOM ÄR INLOGGADE
Ett av de mest oprofessionella företagen jag har stött på.
Helt omöjligt att få kontakt med.Mail…
Helt omöjligt att få kontakt med.Mail skickas tillbaka.Går inte heller att komma vidare när man klickar på en transaktion som man vill ha tillbaka.Beställt en vara som aldrig kom,det företaget finns inte längre.Det kommer bara upp en röd triangel & sen står det att det är nåt tekniskt problem. 👎
De har sett till att man inte kan…
De har sett till att man inte kan kontakta dem på något vis ingen chatt, ingen telefon och inte via mail
...man kan helt enkelt inte komma i kontakt med dem..
Omöjligt avsluta inaktivt konto
Har försökt i snart 2 månader med att stänga ett gammalt väldigt inaktivt konto. Jag har gett all information men det räcker tydligen inte! De fortsätter skylla på "paypals säkerhetsblubbblubbblabb". Jag vet dock att jag försökt avsluta det en gång tidigare kring 2012 (kanske??) när jag fortfarande hade tillgång till epostkontot det var kopplat till. Men då fick jag till svar att "vi kan inte hjälpa dig med detta".
Värdelösa..
PayPal
Jag stödjer inte ett bolag som tar ut avgifter för att få människor att logga in på ett konto. Det är företagen som har valt detta bolag då de antagligen har fått något lockande erbjudande från PayPal eller något sånt. Jag kommer inte att handla från något bolag som har med PayPal att göra. Tack men nej tack.