De som gjorde de hella var Sofia. Hon lyssnade pÄ vad man hade att sÀga. Hon dömde inte situationen. Var Àrlig i sitt sÀtt och snack. Fattade jag inte sÄ förklara hon igen. Ne har inget negativt att s... Se mer
Jag kan varmt rekommendera Sofia som jurist. Hon har varit otroligt snabb pÄ att Äterkoppla och visat ett stort engagemang genom hela processen. Att hon dessutom tog sig an mitt Àrende under röda daga... Se mer
En alltigenom bra upplevelse; Ărendet togs pĂ„ allvar, kontakten var personlig, professionell och direkt. Ingen utdragen process utan det upplevdes som om jag hade kontroll över skeendet. Ett i alla hĂ€... Se mer
SÄ hÀr lÄngt i processen har allt funkat mycket bra. Sofia har haft stort tÄlamod med alla mina frÄgor och besvarat dom pÄ ett tydligt och klargörande sÀtt. à terstÄr nu att se vad slutresultatet blir... Se mer
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Oerhört trevlig bemötande, kompetens över förvÀntan.......helt enkelt fantastiska. Jag kan varmt rekommendera dem.

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
Sofia Àr professionell, engagerad och fÄr en extra stjÀrna för ett utomordentligt bra utfört arbete med min överklagan.

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
Sofia Àr verkligen duktig pÄ sitt arbete. Kan rekommendera henne strakt.

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
Jag vill tacka Sofia jÀttemycket, som har gjort allt för att hjÀlpa mig med mitt Àrende. Hon var alltid tillgÀnglig, har svarat snabbt via mejl, hört av sig via telefon och pratat pÄ ett professionellt sÀtt men samtidigt gett mig mycket empati och förstÄelse. Jag kommer alltid vÀnda mig till Sofia om jag skulle behöva hjÀlp igen.
Rekommenderar starkt Overklaga.se
Stort tack!

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
Tycker att jag har fĂ„tt bra hjĂ€lp! Ăr vĂ€ldigt nöjd!

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
Jag fick en handlÀggare som verkligen gick in i mitt Àrende som om hon var den drabbade. Hon tog kontakt med mig kontinuerligt och var mycket duktig pÄ att informera sig om balkar och regler.
Hoppas man slipper överklaga bara.
Tack sÄ mycket juristen Sofia!

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
Proffsigt och trevligt bemötande. Tar kontakt snabbt via telefon och sedan kontinuerlig snabb hantering över mail. Uppdrag levererades inom ett par timmar frÄn bestÀllning vilket var kanon. Rekommenderar Sofias tjÀnster varmt.

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
Ett fantastisk kundbemötande jag Àr mycket nöjd hur Sofia har tagit hand om mitt Àrende
Micke
Mycket bra och professionell hjÀlp, snabb och positiv respons. Fick hjÀlp med ett yttrande och fick behÄlla mitt körkort, sÄ kan varmt rekommendera!
Jag Àr mycket nöjd med den hjÀlp jag fÄtt, Snabbt, pÄlitligt, ekonomiskt, juridiskt. Tack Sofia för din professionella hjÀlp och vÀnliga sÀtt.
Mycket trevlig och proffsig hjÀlp av Sofia gÀllande min sons körkort!
1. Man behandla mÀnniskor pÄ det sÀttet man vill bli behandlad.. och min upplevelse med min jurist (Sofia) var vÀldigt professionellt man mÀrkte vad för person hon var utanför jobbet sÄ som hon behandlade mitt Àrende har inga ord..
2. Vi bÄda gick i genom mitt Àrende del för del och hon tog den tiden och skriva en hel uppsats för jag skulle fÄ bra möjlighet i mitt Àrende..
3. Kommer alltid rekommendera Sofia till alla som har hamnat i samma situation som mig!
Ps: tacksam för henne!!

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
Snabb hantering av Àrenden och pÄlitliga mÀnniskor
Jag ville bara sÀga att jag Àr vÀldigt nöjd med ditt juridiska arbete. Du Àr professionell, kunnig och har hjÀlpt mig pÄ ett fantastiskt sÀtt. Tack för all din hjÀlp Sofia..
VÀldigt nöjd med personligt hjÀlp som jag fick för att skriva överklagan. Sabba svar och mycket trevlig personal.Mycket avancerad nivÄ.

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
Jag kÀnner mig mkt nöjd och jag fick den bÀsta hjÀlpen under den tiden nÀr jag kÀnde mig ensam och hjÀlplös.
Det var en bra start av lösningen till mina bekymmer med kronofogden som hÄller pÄ knÀcka mitt liv.

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
Min Körkortsjurist hjÀlpte mig att skriva överklagan till Transportstyrelsen och hon var jÀtte duktig, hon fanns tillgÀnglig för hjÀlp dygnet runt och svarade fort, hon hade mycket intresse att hjÀlpa mig med Àrenden och var trevlig.

Svar frĂ„n Ăverklaga Juridik
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.