Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

De som gjorde de hella var Sofia. Hon lyssnade pÄ vad man hade att sÀga. Hon dömde inte situationen. Var Àrlig i sitt sÀtt och snack. Fattade jag inte sÄ förklara hon igen. Ne har inget negativt att s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag kan varmt rekommendera Sofia som jurist. Hon har varit otroligt snabb pÄ att Äterkoppla och visat ett stort engagemang genom hela processen. Att hon dessutom tog sig an mitt Àrende under röda daga... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

En alltigenom bra upplevelse; Ärendet togs pĂ„ allvar, kontakten var personlig, professionell och direkt. Ingen utdragen process utan det upplevdes som om jag hade kontroll över skeendet. Ett i alla hĂ€... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

SĂ„ hĂ€r lĂ„ngt i processen har allt funkat mycket bra. Sofia har haft stort tĂ„lamod med alla mina frĂ„gor och besvarat dom pĂ„ ett tydligt och klargörande sĂ€tt. ÅterstĂ„r nu att se vad slutresultatet blir... Se mer

1. Nr. 1 av de 1 bÀsta företagen i Jurist specialiserad pÄ förvaltningsrÀtt

1 stjÀrna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Det var helt OK

18 november 2024

Svar frĂ„n Överklaga Juridik

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vÄr tjÀnst! Stort lycka till med din överklagan!

Fantastiskt engagemang

Oerhört trevlig bemötande, kompetens över förvÀntan.......helt enkelt fantastiska. Jag kan varmt rekommendera dem.

12 november 2024

Hej Andreas,

Det glÀdjer oss verkligen att höra att du Àr nöjd! Stort tack för ditt fina omdöme!

Duktiga

Duktiga, effektiva och bra resultat

13 november 2024

Hej Dennis,

Roligt att höra att du Àr nöjd med den hjÀlp vi har tillhandahÄllit! Stort tack för ditt fina omdöme!

Professionellt och engagerat bemötande

Sofia Àr professionell, engagerad och fÄr en extra stjÀrna för ett utomordentligt bra utfört arbete med min överklagan.

1 november 2024

Svar frĂ„n Överklaga Juridik

Tusen tack för dina fina ord, och tack för att jag fick förtroendet att hjÀlpa dig! Det glÀdjer mig verkligen att allt ordnade sig i ditt fall!

Duktig

Sofia Àr verkligen duktig pÄ sitt arbete. Kan rekommendera henne strakt.

1 november 2024

Svar frĂ„n Överklaga Juridik

Tusen tack för ditt fina omdöme! Ha det fint!

Professionell och omtÀnksam

Jag vill tacka Sofia jÀttemycket, som har gjort allt för att hjÀlpa mig med mitt Àrende. Hon var alltid tillgÀnglig, har svarat snabbt via mejl, hört av sig via telefon och pratat pÄ ett professionellt sÀtt men samtidigt gett mig mycket empati och förstÄelse. Jag kommer alltid vÀnda mig till Sofia om jag skulle behöva hjÀlp igen.
Rekommenderar starkt Overklaga.se
Stort tack!

15 juli 2024

Svar frĂ„n Överklaga Juridik

Tusen tack för ett fantastiskt fint omdöme! Jag Àr glad att jag fick förtroendet att hjÀlpa dig och det betyder mycket att du uppskattar mitt arbete. Tveka inte att höra av dig i framtiden om du skulle behöva min hjÀlp igen. Ha det fint!

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Jag fick en handlÀggare som verkligen

Jag fick en handlÀggare som verkligen gick in i mitt Àrende som om hon var den drabbade. Hon tog kontakt med mig kontinuerligt och var mycket duktig pÄ att informera sig om balkar och regler.
Hoppas man slipper överklaga bara.
Tack sÄ mycket juristen Sofia!

30 augusti 2024

Svar frĂ„n Överklaga Juridik

Tusen tack för ditt fina omdöme! Jag Àr glad att jag kunde hjÀlpa dig och att allt gick bra. Om du har behöver mer hjÀlp i framtiden, tveka inte att höra av dig. Ha det fint!

Med vÀnlig hÀlsning

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

HjÀlp nÀr man behöver det som mest

Proffsigt och trevligt bemötande. Tar kontakt snabbt via telefon och sedan kontinuerlig snabb hantering över mail. Uppdrag levererades inom ett par timmar frÄn bestÀllning vilket var kanon. Rekommenderar Sofias tjÀnster varmt.

29 augusti 2024

Svar frĂ„n Överklaga Juridik

Varmt tack för ditt fina omdöme! Jag Àr verkligen glad att du Àr nöjd med min hantering av ditt Àrende. Tveka inte att höra av dig om du behöver ytterligare juridisk rÄdgivning. Ha det fint!

Med vÀnlig hÀlsning

Sofia pĂ„ Överklaga 10 av 10

1. Man behandla mÀnniskor pÄ det sÀttet man vill bli behandlad.. och min upplevelse med min jurist (Sofia) var vÀldigt professionellt man mÀrkte vad för person hon var utanför jobbet sÄ som hon behandlade mitt Àrende har inga ord..
2. Vi bÄda gick i genom mitt Àrende del för del och hon tog den tiden och skriva en hel uppsats för jag skulle fÄ bra möjlighet i mitt Àrende..
3. Kommer alltid rekommendera Sofia till alla som har hamnat i samma situation som mig!

Ps: tacksam för henne!!

4 juni 2024

Svar frĂ„n Överklaga Juridik

Tusen tack för ett fantastiskt fint omdöme! Det har varit ett nöje att fÄ företrÀda dig och jag vill sjÀlv tacka för ett fint samarbete! Om du behöver juridisk hjÀlp i framtiden Àr du alltid vÀlkommen att kontakta mig igen. Allt gott!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

VĂ€ldigt nöjd med personligt hjĂ€lp som

VÀldigt nöjd med personligt hjÀlp som jag fick för att skriva överklagan. Sabba svar och mycket trevlig personal.Mycket avancerad nivÄ.

13 mars 2024

Svar frĂ„n Överklaga Juridik

Hej Lamya! Tack för ditt fina omdöme!
Vi Àr glada att du var nöjd med den personliga hjÀlpen du fick med att skriva en överklagan. Vi strÀvar alltid efter att ge vÄra kunder bÀsta möjliga service, och det Àr glÀdjande att se att vi lyckades i ditt fall! Vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen i framtiden om du skulle behöva juridisk hjÀlp.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag kÀnner mig mkt nöjd och jag fick stöd och en trygghet .

Jag kÀnner mig mkt nöjd och jag fick den bÀsta hjÀlpen under den tiden nÀr jag kÀnde mig ensam och hjÀlplös.
Det var en bra start av lösningen till mina bekymmer med kronofogden som hÄller pÄ knÀcka mitt liv.

4 mars 2024

Svar frĂ„n Överklaga Juridik

Hej Jasmina! Det glÀdjer oss att höra att du Àr nöjd med vÄr tjÀnst! Vi vet att problem med Kronofogden kan kÀnnas övervÀldigande, och vi Àr stolta över att kunna erbjuda prisvÀrd juridisk hjÀlp till de som behöver det. Tusen tack för att du tog dig tid att lÀmna ett fint omdöme!

Bra körkortsjurist

Min Körkortsjurist hjÀlpte mig att skriva överklagan till Transportstyrelsen och hon var jÀtte duktig, hon fanns tillgÀnglig för hjÀlp dygnet runt och svarade fort, hon hade mycket intresse att hjÀlpa mig med Àrenden och var trevlig.

29 januari 2024

Svar frĂ„n Överklaga Juridik

Hej Fahar! Tack för ditt fina omdöme!
Vi Àr glada att höra att du uppskattade juristens engagemang i ditt Àrende. Vi hoppas att du kommer att vÀnda dig till oss igen om du behöver juridisk hjÀlp i framtiden.

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer