De som gjorde de hella var Sofia. Hon lyssnade på vad man hade att säga. Hon dömde inte situationen. Var ärlig i sitt sätt och snack. Fattade jag inte så förklara hon igen. Ne har inget negativt att s... Se mer
Jag kan varmt rekommendera Sofia som jurist. Hon har varit otroligt snabb på att återkoppla och visat ett stort engagemang genom hela processen. Att hon dessutom tog sig an mitt ärende under röda daga... Se mer
En alltigenom bra upplevelse; Ärendet togs på allvar, kontakten var personlig, professionell och direkt. Ingen utdragen process utan det upplevdes som om jag hade kontroll över skeendet. Ett i alla hä... Se mer
Så här långt i processen har allt funkat mycket bra. Sofia har haft stort tålamod med alla mina frågor och besvarat dom på ett tydligt och klargörande sätt. Återstår nu att se vad slutresultatet blir... Se mer
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Redan första gången så fick man förtroende för Sofia jag fick intrycket att man kände sig trygg hon kunde sina saker hon gjorde ett bra jobb får jag några fler problem så vet jag vart man ska vända sig. Tack för hjälpen
Bengt-Göran

Svar från Överklaga Juridik
Redan från start så bemöttes jag av förståelse av mitt ärende o Sofia kunde hjälpa mig enormt med min överklagan. Värt varje krona. Rekommenderas varmt💯
/Johnny

Svar från Överklaga Juridik
Mycket professionell och hjälpsam. Tack vare Erik fick jag återigen vapentillstånd . Jag är väldigt tacksam och kan starkt rekommendera dem.

Svar från Överklaga Juridik
Sofia är så duktig! Hon har bemött oss utmärkt. Hon är professionell, kunnig och vänlig. Hon är mycket kompetent och tillförlitlig. Jag kommer att definitivt anlita henne framöver också vid behov av jurist.
Jag rekommenderar Överklaga Juridik Sverige AB. starkt!

Svar från Överklaga Juridik
Fick en toppenservice av Sofia! Snabb och extremt proffesionellt bemötande. Fin kommunikation hela vägen vilket kändes tryggt och utöver det vanliga. Kan VARMT rekommendera!
Tusen tack!!

Svar från Överklaga Juridik
Rekommenderar starkt Erik på överklaga juridik!
Sökte vapenlicens där svaret blev att dem övervägde att avslå.
Fick då kontakt med Erik, skickade information och material som han gick igenom omgående.
Fick till svar att att mina chanser såg goda ut och han tog sig an mitt ärende.
Efter någon dag fick jag ett utkast på ett långt yttrande han skrivit (10 sidor), där han sakligt och utförligt påvisade att jag blivit felbedömd!
Trevligt bemötande.
Effektiv.
Väldigt kompetent
Behandlad med respekt!
Kan inte tacka nog för den hjälp jag fick!

Svar från Överklaga Juridik
Sofia är fantastisk! Proffsig, medmänsklig och visar tidigt att hon vill göra sitt yttersta för att hjälpa till. Tack Sofia

Svar från Överklaga Juridik
Dom svarade snabbt och känns kunniga och professionella.

Svar från Överklaga Juridik
Det jag vill säga är, att det bemötande jag fick efter att ha tagit kontakt, var mer än jag väntade mig. Jag fick ett telefonsamtal om att jag skulle få hjälp och blev behandlad med respekt, jag blev frågat om vad jag behövde hjälp med och berättade lite om det.
Jag har fått all den hjälp jag behöver och har haft en väldigt bra kontakt med information om hur det har gått hela tiden. Jag tänker mig att rekommendera andra att kontakta Er, om de behöver hjälp, eftersom den kompetens Ni har efter min mening är väldig stor, samt Er sätt att bemöta folk är mycket respektfullt.
Med stort tack för hjälpen jag fick hos Er.
Mvh.
Birthe Schönefeld

Svar från Överklaga Juridik
Snabb och bra kontakt med overklaga.se, jag blev väl omhändertagen och lotsad igenom processen för att lämna yttrande till transportstyrelsen.

Svar från Överklaga Juridik
Sofia Överklaga.se ger mycket goda råd för eget egenagerande i juridiska frågor. Delger även goda råd och tips för att gå i svaromål till handläggare i ärende. I mitt fall indraget körkort för synbortfall på grund av Glaukom enligt tidigare Rigida regler som Sverige var ensamma i världen. Synfältstest Humphrey som Transportstyrelsen lutade sig mot är nu korrigerat till synfältstest enligt Esterman som övriga världen alltid lutat sig mot.Sofias råd och hjälp under två månader har nu givit mig mitt körkort tillbaka efter att jag varit fråntagen detsamma i sju år. Rekommenderar varmt Sofia Överklaga.se för att kunna gå i svaromål efter goda råd från Sofia.

Svar från Överklaga Juridik
Blev oerhört trevligt bemött och fick hjälp i mitt ärende direkt.
Kan inte klaga på nått.
Fått oerhört proffsig och snabb hjälp! Men inte bara det utan ett personligt gediget bemötande! Sofia går hela vägen för att hjälpa till!! Så tacksam för allt stöd!