Det här tycker kunderna
Jeg bestilte en citybike,og alt forløb perfekt. Cyklen var faktisk både pænere mere stabil og bedre at cykle på en forventet, prisen virkelig rimelig i forhold til kvaliteten .En rigtig god cyke... Se mer
Har kigget efter en ny cykel i både butikker og på nettet; jeg må nok sige, at Outlet Cykler har nogen konkurrencedygtige priser! Jeg fandt en bestemt MBK cykel (fra 2017), som virkede fin, og Outle... Se mer
Cyklen var samlet, men virkelig ringe, og kunne knap nok køre. Brugte efterfølgende 300 kr. på et check, og nu spiller det meget bedre. Jeg blev efter denne anmeldelse kontaktet, blev spurgt ind ti... Se mer
Företagsinformation
Om Outlet Cykler
Informationen kommer från olika externa källor
Kontaktuppgifter
Parallelvej 17, 8620, Kjellerup, Danmark
- kundeservice@outletcykler.dk
- outletcykler.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig og ukompliceret ekspedition
Hurtig og ukompliceret ekspedition. Tak
Kan kun anbefale
Alt fungerede super.
Bestilte cykel til en rigtig god pris fredag aften, fik mail mandag formiddag om at cyklen var sendt og blev kontaktet af fragtmand mandag aften.
Tirsdag formiddag fik jeg cyklen, der var køreklar og indstillet præcis til min højde.
Kan kun anbefale.
Weeks after I bought a bike from Outlet…
Weeks after I bought a bike from Outlet Cykler I got into an accident during which the bike fame got broken. When I called to the factory looking for its replacement, I learned that the frame is so outdated that they have not been making those for years. Which means, my new 4500 kr worth bike is rubish. I believe, I should not have paid this much for a bike which parts cannot be replaced. I informed the bike shop about the accident hoping that they would suggest a solution or give me a discount on another purchase. But I have never heard back from them again.

Fremragende....til sidst
Fremragende....til sidst
Bestilte en cykel, som ikke viste sig at være tilgængelig.
Måtte rykke for en levering. Manglende kommunikation
Firmaet erkendte fejlen, og tilbød den samme cykel i en nyere årgang, men anden farve....og selvfølgelig samme pris
Herefter ekspress levering
At jeg så også kvajede mig efter levering ..det nævnes så ikke her 🙄
Kan klart anbefales ..god kundeservice 🤓🤓🤓🤓

En ringe oplevelse
En ringe oplevelse, hvor jeg havde købt en temmelig dyr cykel. Cyklen holdt lige præcis 10 måneder før der skulle skiftes krank, kæde og tandhjul. Da jeg så skrev med kundeservice var det eneste de kunne give mig et lille tilbud på disse relativt dyre dele. På ingen måde et sted hvor jeg vil købe cykel igen.

Svar från Outlet Cykler
Fantastisk oplevelse og gode tilbud
Fantastisk oplevelse og gode tilbud! Bestilte fredag og modtog cyklen forsvarligt pakket ind mandag inden kl 12.00! Kanon kundeservice, da jeg selvfølgelig glemte at bestille kurve med. Intet problem den klare vi!
Bestemt her vi handler fremover.
Super tilbud på cykel
Super tilbud på cykel, super nem bestilling og super hurtig levering
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Bestilte cyklen torsdag morgen, blev leveret samlet og køreklar fredag eftermiddag. Virkelig god og hurtig service.
Tjekket ekspedition og hurtig levering
cyklen larmer
cyklen larmer, ét gear virker ikke optimalt, de tilkøbte cykelskærme passer ikke til på trods af hjemmesidens anvisninger om at de ville passe til cyklen.

Det hele var godt
Det hele var godt. God hjemmeside, godt produkt og sød leveringspersonale
God service og hurtig levering 😊👍🏼
Super service over e-mail og telefon.
Anbefales
Fik leveret min nye cykel helt færdigmonteret og bortset fra en enkelt manglende skrue til bagskærmen var alt perfekt. Og så var siden en af de få,hvor man selv kan vælge stel størrelsen, hvilket ikke er uvæsentligt, når man er over gennemsnitlig højde! Pris, kvalitet og hurtig levering gør at jeg vil anbefale andre at tjekke Outlet Cykler,når de skal have ny cykel.
Lige som sidste gang vi handlede her
Lige som sidste gang vi handlede her, er der ikke en finger at sætte på servicen. Bestilte kl. 21.30 onsdag og torsdag kl. 11 kom der en SMS om at cyklen var klar. Og det var den 👍
Alt gik som forvente
Ordre blev ikke afsendt inden vi…
Ordre blev ikke afsendt inden vi rykkede for den. Det tog ca. 12 dage.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.