Outlet Mediamarkt BE Omdömen 19

3,5

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Op MediaMarkt Outlet vind je producten die al een eerste leven gehad hebben. Dit kan zijn doordat een van onze klanten het product niet gebruikte of niet meer nodig had. Ook showmodellen en (licht) beschadigde artikelen zijn in de outlet te vinden. Met deze producten is vaak niet veel mis en daarom gunnen we ze bij MediaMarkt Outlet een nieuw leven. Uiteraard controleren we de producten goed en reinigen of herstellen we deze als het nodig is. Daarna mogen ze voor mooie prijzen alsnog de deur uit. In de Outlet staat bij elk product vermeld wat er precies mee gebeurd is. Wel zo transparant. Daarnaast heb je bij elk product dat je koopt in de MediaMarkt Outlet gewoon de wettelijke garantie. Door onze Outlet-producten te kopen bespaar je veel geld en draag je ook nog eens bij aan duurzaam gebruik van consumentenelektronica. Chez MediaMarkt Outlet, vous trouverez des produits ayant déjà eu une première vie. Cela peut être parce qu’un de nos clients ne les utilisait pas ou n’en avait plus besoin. Vous y trouverez également des modèles d’exposition et des articles (légèrement) endommagés. Ces produits présentent souvent peu de défauts, c’est pourquoi nous leur offrons une seconde chance chez MediaMarkt Outlet. Bien entendu, nous contrôlons soigneusement les produits et les nettoyons ou réparons si nécessaire. Ensuite, ils peuvent être vendus à des prix attractifs. Pour chaque produit dans l’Outlet, il est clairement indiqué ce qui lui est arrivé. Une transparence totale. De plus, chaque produit acheté chez MediaMarkt Outlet bénéficie de la garantie légale. En achetant nos produits Outlet, vous économisez beaucoup d’argent tout en contribuant à une utilisation durable de l’électronique grand public.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

aanrader!

Ondanks een kleine vertraging met de bevestigingsmail, ben ik uitstekend geholpen door de klantenservice. De medewerkster aan de telefoon was ontzettend vriendelijk en dacht direct mee. Na ons prettige gesprek ontving ik de mail alsnog binnen een paar uur en de volgende dag werd mijn bestelling al bezorgd. Het product is van topkwaliteit en kwam in super goede staat aan. Erg tevreden met de snelle en goede service!

11 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel slechte communicatie en heel…

Heel slechte communicatie en heel slechte service. Verschillende mails en telefoons gedaan naar klantendienst maar nooit geen correcte info gekregen. Wel heel vriendelijke mensen aan de lijn gehad maar nooit geen antwoord gekregen wanneer ik mijn levering zou ontvangen. Tot nu dus nog altijd geen nieuws, afwachten maar zeker, maar never again !!!!!!!

16 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelde producten niet geleverd en terugbetaling loopt niet zoals het hoort

Bestelde producten worden niet geleverd noch verzonden. Geen communicatie. Vriendelijke klantenservice, maar toch nog een tweede keer moeten bellen aangezien ik geen reactie van de andere dienst kreeg. Vervolgens kreeg ik maar van 1 product de terugbetaling terwijl er twee producten op de factuur staan. Er loopt vanalles spaak met dit bedrijf. Te mijden!

9 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

NOOIT MEER MEDIAMARKT Wasmachine gekocht droger geleverd mediamarkt weet van niets...

Wasmachine gekocht, droger geleverd.
De bezorgdienst leverde een droger, op de kartonnen verpakking stond de code van een wasmachine (degene die ik besteld had). Ik heb de droger retour gegeven met de bezorgdienst, zij konden me geen verdere uitleg geven aangezien ze geen nederlands spraken.
Na 15 minuten kreeg ik een mail met de vraag om binnen 1 werkdag contact op te nemen, het telefoonnummer dat ik mocht bellen was echter onbereikbaar , het mailadres welk vermeld stond in het bericht was onbestaande...dan maar naar mediamarkt klantenservice gebeld....na een half uurtje in de wacht te hebben gestaan werd ik met een nieuw telefoonnummer afgescheept. Op dit nieuwe nummer werd ik wel verder geholpen maar ik kreeg er alvast te horen dat ik geen snel antwoord zou ontvangen per mail omdat er een panne in het computersysteem was...samengevat : mediamarkt is absoluut een te mijden winkel, amateuristische organisatie en zeer klantonvriendelijk. ik hoop alsnog een wasmachine te ontvangen maar zal nooit nog een aankoop bij mediamarkt doen.

3 februari 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bon produit bien livré malheureusement…

Bon produit bien livré malheureusement la livraison n'a pas été le jour que nous avons sélectionné et nous avons été prévenu la veille que très très tard le jour de la livraison donc impossible de prévenir pour prendre congé hormis ça les prix et la qualité de ce que l'on reçoit est correct

16 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was een leukere ervaring

Het was een leukere ervaring, want alles was duidelijk en ik kon alles vinden wat ik zocht, maar soms verdwijnen mijn producten in de kart maar da‘s niks da‘s niet zo erg

25 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levering koelkast? Annulatie door Mediamarkt.

Levering koelkast, annulatie door Mediamarkt
Koelkast besteld op 26 november, onmiddellijk betaald en bevestigingsmail gekregen. Op 11 december nogmaals bevestigingsmail gekregen dat de koelkast onderweg was. Na deze bevestiging mijn keukenkast aangepast om een vlotte levering en plaatsing te garanderen. Op voorziene dag van levering -15 december- een mail met excuses over een logistiek probleem. Op 16 december een mail gekregen met bericht dat er een terugbetaling plaats gaat vinden, en dus geen koelkast geleverd zal worden. Bij herhaaldelijke telefoongesprekken, telkens dezelfde boodschap: we zetten het door naar de outlet-afdeling... resultaat: niets meer, buiten steeds een mailbericht dat er een terugbetaling gaat zijn. Zal ik de factuur van een keuken sturen, zodat dit tenminste terug in orde is??

15 december 2025

Barslecht gewoon

Barslecht gewoon. Na een geannuleerde levering en een maand wachten op mijn bestelling gewoon het bedrag teruggestort gekregen zonder enige uitleg. De klantendienst verschillende keren gecontacteerd en die konden me ook niks wijzer maken.

19 december 2025

Geweldige winkelervaring

Een uitstekende ervaring met MediaMarkt! De klantenservice is geweldig en het personeel is zeer behulpzaam en professioneel. Ik vond alles wat ik nodig had voor een goede prijs en van hoge kwaliteit. Het aankoopproces was eenvoudig en snel. Ik kom zeker terug om opnieuw bij hen te shoppen. Zeker een aanrader!

24 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.