Dropshipping bedrijf. Wekenlang wachten op een bestelling. Product komt op geen enkele wijze overeen met foto's. Standaard reactie via de mail "sorry, we zijn druk". Onzin. KOOP HIER NOOIT!!!

Op 9 januari voor € 89,95 een verwarmingsvest met accu besteld. Op mijn e-mails antwoorden ze met verzonnen problemen. Volgens mij bestellen ze het zelf eerst nog in China, maar doen ze zelf voor... Se mer

Ik kocht een houthakkersjas, "gevoerd en duurzaam". Grote teleurstelling! Één drukknoop ontbrak, een andere werkte niet. De witte voeringstof kwam direct door de naden en stof naar buiten. De buitenka... Se mer

Bodywarmer met warmte besteld. Deze geannuleerd. Wat goed was. Na 20 dagen krijg ik hem toch opgestuurd. De warmte plekken kloppen niet en de annulering ook niet. Ik kan hem zelf terug sturen naar Oos... Se mer

1. Friluftsaffär

De natuur in. Puur. Precies de juiste uitrusting voor elke natuurliefhebber. Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit en de meest uiteenlopende productvarianten om de ervaring van onze klanten met onze OutdoorHeld producten zo uniek en effectief mogelijk te maken!

1,4

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Slecht!

Vooral een slecht, oncomfortabel zadel voor veel te veel geld. NIET aan te bevelen.
Maar ook een slecht bedrijf. Retourneren wordt niet geaccepteerd.

25 augusti 2022

Prima product snel geleverd

omdat de zending blijkens de bevestigingsmail uit China kwam (te zien aan tracknummer) was ik huiverig en blij dat ik niet vooruitbetaald had maar via KLARNA achteraf., Echter werd ik positief verrast. 2 fietszadels besteld, binnen 3 weken in huis en uitstekende kwaliteit. Dus ja zeer tevreden

9 augusti 2022

Oplichters

Deze site is niet te vertrouwen gewoon oplichters je krijgt je spullen niet en als je ze krijgt ver over de levertijd en een pittige prijs

4 augusti 2022

Doen of het een nederlands bedrijf is…

Doen of het een nederlands bedrijf is met snelle levering. Als je betaald hebt krijg je na enkele dagen een mail dat het bestelde product onderweg is.ja natuurlijk uit china (ali) dus 1 a 2 maanden wachten. Pure oplichterij.

25 juli 2022

Chinees spul…

Het lijkt een Nederlands of Duits bedrijf, maar er wordt verzonden vanuit China. Een zadel van 32 euro, gratis verzonden, dan weet je de kwaliteit óf het salaris van de mensen die het artikel gemaakt hebben.
Retourneren zal er wel niet bij zijn, die kosten zullen te hoog zijn en niet opwegen tegen de aankoopkosten.

11 juli 2022