Otrium Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jestem zaskoczona, ponieważ zamiast zamówionego Kardigan White Suff Georgina Fairisle Cardi Natural Multi rozmiar 12 UK w cenie 207 PLN + 40 PLN nr OPL-040847 otrzymałam spodnie firmy Fila rozmiar... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Złożyłam zamówienie nr OPL-036944 w dniu 4 marca, 5 marca dostałam mail z potwierdzeniem wysłania i nr przesyłki. Od tego momentu status jest wciąż “niewysłany” i nieprzekazany do DHL, przesyłka zosta... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bardzo duży wybór produktów i marek, niestety na najbardziej interesujące mnie z nich nie działają kody promocyjne, które pojawiają się na stronie. Co więcej, przesyłki kosztują - również te zwrotne.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pierwsze zakupy - pełna satysfakcja. Naprawdę najwyższa jakość towarów i samej usługi. W dodatku w paczce gotowy formularz ewentualnego zwrotu razem z gotową opłaconą nalepką na zwrot. Dla mnie rewela... Se mer

Företagsinformation

6. Damklädesbutik

Om Otrium

Skrivet av företaget

Wear over waste

Chcemy, aby wszystkie wyprodukowane ubrania były noszone. Żadne nowe ubrania na wysypiskach. Współpracujemy z markami modowymi, aby sprzedawać archiwalne lub starsze kolekcje po nieodpartych cenach. Ale Otrium to coś więcej niż niesamowite oferty modowe. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojej garderoby. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego portfela. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego świata. Do 75% zniżki na marki modowe, które kochasz, każdego dnia.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

48 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Nie polecam!!!

Nie polecam!!!! Po odesłaniu zwrotu otrzymałam wiadomości że w ciągu trzech dni otrzymam zwrot pieniędzy niestety niestety ich nie otrzymałam!!!! Dodzwonić się nie da na infolinię brak odzewu.Pisała już kilkanaście wiadomości dostałam jedną jakąś automatyczna wiadomość co do wszystkich wysłaja nadal brak konkretnej odpowiedzi i pieniędzy!!!! Ten sklep to masakra czuje się oszukana i okradziona z moich pieniędzy!!!!

10 augusti 2022

Cześć,

Dziękujemy za recenzję. Bardzo nam przykro, że nie otrzymałaś jeszcze zwrotu środków za swoje zamówienie.

Nasz zespół przetwarza zwroty tak szybko jak to możliwe, może to jednak potrwać do dziesięciu dni. Możesz się skontaktować z naszą obsługą klienta wysyłając email na service@otrium.com, nasi agenci będą w stanie sprawdzić, na jakim etapie znajduje się Twój zwrot.

Zespół Otrium

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bardzo źle oceniam ostatnią sytuację

Bardzo źle oceniam ostatnią sytuację. Zwróciłam zamówienie, otrzymałam potwierdzenie otrzymania zwrotu i informację, że najpóźniej w przeciągu 3 dni otrzymam zwrot pieniędzy. Niestety nadal nie otrzymałam zwrotu środków. napisałam już 3 maile, bez odzewu. W sytuacji braku środków, skieruję sprawę do odpowiedniej instytucji.

26 juli 2022

Cześć Ada,

Dziękujemy za recenzję. Bardzo nam przykro, że nie otrzymałaś jeszcze zwrotu środków.

Nasz zespół wsparcia klienta odpowiedział Ci na wiadomość i poprosił o potwierdzenie. Jak tylko go udzielisz, będziemy w stanie zająć się Twoją sprawą. Możesz być pewna, że otrzymasz swój zwrot środków.

Zespół Otrium

Nie działa akcja save20

Nie działa akcja save20, brak miejsca na wpisanie kodu pomimo spełnienia warunków. Tylko się nawkurwiałem.

cd. po dwóch godzinach okienko na kody wskoczyło, ale po wpisaniu kodu SAVE 20 rabat 20% nie został uwzględniony pomimo spełnienia warunków. Nie działa i już

11 mars 2022

Cześć Wojtek,

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów na Otrium.

Nasze kody działają na pewnych warunkach: czasami niektóre marki nie biorą udziału w danej promocji, czasami kody działają tylko na zamówienie o określonej wartości. Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z kodami lub ze stroną internetową, zawsze możesz skontaktować się z naszą obsługą klienta, nasi agenci na pewno będą w stanie Ci pomóc.

Zespół Wspracia Klienta Otrium

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na obecną chwilę nie mogę dać dobrej…

Na obecną chwilę nie mogę dać dobrej opinii. Czekam już 7 dni roboczych na odpowiedź kiedy otrzymam zwrot pieniędzy za odesłany towar. Bez odzewu. Wysłałam 4 maile i cisza.
Czekam nadal na kontakt w przypadku braku sprawę zgłaszam do odpowiednich instytucji.

4 mars 2022

Cześć,

Dziękujemy za wiadomość! Przykro nam słyszeć, że nie dostałaś jeszcze zwrotu środków za swoje zwrócone zamówienie.
Ostatnio doświadczyliśmy niewielkich problemów technicznych i niestety, przetworzenie zwrotów zajęło nam nieco więcej czasu niż zazwyczaj. Jednakże, nasz zespół IT już pracuje nad tym problemem, i zaległe zwroty powinny zostać przetworzone tak szybko, jak to możliwe.

Bardzo przepraszamy za niedogodności.

Zespół Wsparcia Klienta Otrium

Brudna i zniszczona kurtka

Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Niestety kurtka przyszła poplamiona. Natomiast złote elementy (guziki) które powinny zdobić kurtkę, są obdrapane. Kurtka wygląda okropnie. Czy wszystkie produkty są w takim koszmarnym stanie, czy tylko ja miałam pecha? Jak można wysłać produkt w takim stanie?

14 februari 2022

Cześć Kasia,

Dziękujemy za zasygnalizowanie problemu!

Bardzo Cię przepraszamy za wysłanie kurtki w złym stanie. Przedmioty, które wysyłamy przechodzą przez proces kontroli jakości, jednakże, najwidoczniej w przypadku kutki popełniono błąd. Bądź pewna, że nie jest to naszą praktyką, a niefortunnym wypadkiem. Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, proszę skontaktuj się z nami wysyłając email na service@otrium.com, nasi agenci na pewno Ci pomogą.

Zespół Wsparcia Klienta Otrium

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zakupy w Otrium to naprawdę bardzo…

Zakupy w Otrium to naprawdę bardzo dobry wybór. Towar doskonałej jakości, szybka dostawa i chociaż u mnie był problem,bo była pomyłka w wysyłce towaru bardzo miła pani na infolinii rozwiała wszelki moje wątpliwości. Na pewno nie były to moje ostatnie zakupy.

1 februari 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.