Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til OâTAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sĂžd dame om de stadig havde en blazer pĂ„ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lĂžrdag. Fredag... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lĂŠkker/ kvaliteten đ Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sĂŠrligt godt om, nĂ„r mor/ datter prĂŠsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Se mer
Företaget har svarat
Jeg var i fĂžrste omgang tilfreds med denne cashmere-trĂžje â pasformen er fin, og den fĂžles blĂžd og behagelig. DesvĂŠrre viste kvaliteten sig hurtigt at vĂŠre for dĂ„rlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har fulgt O'TAY lige siden LĂžvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fĂžrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Feminint online univers med fokus pÄ Affordable Luxury.
Kontaktuppgifter
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, Danmark
- +4531444310
- info@otay.dk
- otay-shop.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 mÄnad
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Det blĂždeste cashmere
Det blĂždeste cashmere i klassiske styles som man aldrig bliver trĂŠt af.

Elsker at handle hos Otay
Elsker at handle hos Otay, deres stik er sÄÄÄÄÄ lÊkkert og de har altid god service og hurtig levering

Kvalitets tĂžj
Hurtig levering, gode priser for kvalitets tĂžj nĂ„r man kĂžber pĂ„ auktion. Skaber lidt afhĂŠngighed med at vĂŠre altid med til live auktioner âșïž

Isolde kjole fra O'TAY
Igen et lÊkkert cashmere kÞb hos O'TAY. AltsÄ bare nogle fine styles I sÊlger. Tak for altid god behandling og hurtig levering.

God online oplevelse!
Hurtig levering, lĂŠkker indpakning, fantastiske produkter.

Meget positivt
Hurtig fragt, godt tilbud og vildt lĂŠkker blĂžd og flot trĂžje.

LĂŠkre produkter
Super lĂŠkre produkter, som altid lever op til forventningerne. Og man har hurtigt sine varer.

I love O'TAY
I love O'TAY! Their styles are amazing, the quality is excellent and shipping was super fast!

Svar frĂ„n OâTAY
Fin hjemmeside og let tilgĂŠngelig dogâŠ
Fin hjemmeside og let tilgĂŠngelig dog lidt kompliceret med mht at bytte

Fine varer
Fine varer, hurtig levering, men meget langsommelige med at bekrĂŠfte modtagelse af varer ved returnering og endnu langsommere til at refundere betaling - 16 dage đ„Č

Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse!
Hurtig levering og lĂŠkre produkter
KĂžbte den lĂŠkreste og blĂždeste hue hos Oâtay er sĂ„ glad for den

Kan 100% anbefales
Jeg har altid oplevet virkelig god service og hurtig levering. Kvaliteten lever fuldstĂŠndig op til forventningerne. TĂžrklĂŠderne er min âgo toâ-gaveidĂ©đ

Stadig dejlige varer
Stadig dejlige varer. Hurtig levering. Alting er primaballerina.

Svar frĂ„n OâTAY
Altid en fornĂžjelse at handle ved Oâtay, bĂ„de online og i jeres butik i Odense đ
Jeg har lige kĂžbt endnu en lĂŠkker cashmere bluse fra Oâtay đ Elsker hver og Ă©n jeg har kĂžbt. De redder altid en tĂžj kriseâșïž
Tak for at lave sĂ„ dejligt tĂžjđ©¶đ€đ€

Super lĂŠkre produkter
Super lĂŠkre produkter. Hurtig levering og ikke mindst lige sĂ„ vigtigtâŠhurtig ekspedition af retur varer !

Svar frĂ„n OâTAY
LĂŠkker kvalitet og god service
Elsker OTAY. Har efterhÄnden mange trÞjer og accessories fra OTAY. Kvaliteten er virkelig lÊkker og servicen i top.

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.