SVINDEL - Import via Aliexpress Køb IKKE noget der. Alle varer køber de blot på Aliexpress og de lever ikke op til hverken lovet kvalitet eller pris. Kundeservice svarer efter 2 måneder via mail at... Se mer
Det här tycker kunderna
Kan på ingen måde anbefale denne webshop. Fik et par (ønskede) sko i julegave, desværre bestilt i en forkert farve. Kontaktede Ortorex ang. returnering og bestilte skoene i den ønskede farve aller... Se mer
I virkeligheden vil jeg ikke give dem en eneste stjerne. Man skal lede længe efter så ringe kundeservice!!! Der går uendelig længe før de sender og man modtager sin ordre. Jeg nåede så at rejse på en... Se mer
Skod firma
De hæver pengene, men sender ikke varerne du bestiller
Sender via aliexpress
Dropshipping. Sender fra aliexpress. Spar tid/penge og bestil biligere direkte fra kina eller et anden sted.
Dårlig firma
Dårlig firma - svare ikke, og mail adresse virker ikke. OBS KØB ALDRIG NOGET HER
Bestilte en stok
Bestilte en stok. Efter bestillingen bliver beløbet reserveret på min konto
Får mail om, at de ikke kan hhv.sende
en faktura til mig og varen direkte til
den, der skulle have den som gave
Jeg har derefter sendt flere mails og ringet til dem, og de svarer ikke på
noget som helst.Og pengene er self
væk fra min konto.Så nu kalder jeg
beløbet tilbage via min bank. Mage
til skodfirma !
Virker useriøst
Virker useriøst - telefonnummeret er bare en telefonsvarer med computerstemme som ikke engang taler rigtig dansk.
Fup firma
Et firma uden kundeservice, ganske enkelt en elendig oplevelse. Kan på ingen måde anbefale andre at handle her. Jeg skulle selv have kigget forbi her på trustpilot, så havde alarmklokkerne nok ringet. Fik varer med pletter på. Sen levering. Ingen returnering.
Jeg skulle nok have slået virksomheden…
Jeg skulle nok have slået virksomheden op her på TrustPilot. Bestilte for en måned siden - og har endnu ikke modtaget varen. Jeg tvivler på at den nogensinde kommer. Kundeservice er en robot, så den vej kommer man nok ikke videre....
Elendig kvalitet. Kinesisk skrald.
Købte en Trækanordning til Nakke Over Døren - Krogmontering. Elendig kvalitet. Kinesisk skrald.
Ingen brugsanvisning. Sendes direkte fra Kina.
Kan ikke anbefales.
Fin vare, ok leveringstid, ikke imponerende "kundeservice"
Så først reviews her efter at have købt en ketonmåler og tænkte åh åh, men betalte med Paypal, og der får man jo sine penge retur, hvis sælger ikke sender, så det var ok. Måleren kom med posten 2 uger efter, og track & Trace blev også sendt få dage efter købet. Det varede dog ganske længe før pakken flyttede sig, og kontakt til Ortorex var ikke så meget værd. Fik svar, men først længe efter og når man spurgte i øst, fik man svar i vest, sikkert pga dårlig oversættelse. Skrev på et tidspunkt, at hvis de ikke havde sendt den endnu, kunne de annullere handlen. Fik svar en uge efter, at den kunne ikke annulleres, når varen var sendt ;-)
Fup og svindel.
Har aldrig modtaget nogen vare. Tænkte det nok. Overvej kraftigt om det er et beløb du vil miste.
Pengene blev omgående trukket!! ☹️
Varen blev købt 2 marts 2024.
Da der var gået ca. en måned uden nogen aktivitet fra deres side sendte jeg den første mail og beklagede mig over deres manglende respons.
Jeg fik forbavsende hurtigt svar tilbage fra “kundeservice” at for at behandle sagen ønskede de yderligere oplysninger om ordre nr. mv.
Mit svar tilbage var, at de måtte ligge inde med alle relevante oplysninger. Efter en masse e-mails frem og tilbage, med nogenlunde enslydende beklagelser, er det nu endelig lykkedes at få beløbet tilbagebetalt, uden at jeg har givet yderligere oplysninger.
Varighed og stædighed skal der åbenbart til!
Forløb, ca. 4 og en halv måned!🙁
Varen kommer aldrig
Varen kommer aldrig. Jeg har ventet i meget længere end normal leveringstid. Men pengene er trukket for længe siden. De er ikke til at stole på.
Hold jer væk !!
Svindler firma som ikke overholder loven.
De er herfra meldt til Politiet og der er gjort indsigelse i banken.
21/1 betaler jeg for 2 hovedpuder
22/2 trækker de pengene
1/3 henvender jeg mig til dem. De skriver de har fået varen retur af ukendte årsager.
I mellemtiden har jeg hos post nord afvist en ukendt pakke fra Hong Kong.
1/3 skriver jeg til dem om det var fra dem og de siger ja
1/3 skriver jeg at jeg i så fald ønsker at annullere min ordre
Nu har jeg pludselig ifølge dem groft misligeholdt aftalen. Nu er varen også blevet beskadiget samme vare som de selv 1/3 skrev at de havde fået retur?
Den er så ifølge dem pludselig beskadiget under forsendelse.
De erkender at jeg har afvist pakken ,og de har fået den retur.
Jeg har jo dermed for det første annulleret indenfor 14 dage,de har varen
Men nu vil de så holde mig ansvarlig for en skade under forsendelsen på trods af jeg aldrig har haft varen i hånden.
Vi skriver i dag d. 20/3 og man har siden 1/3 intet nævnt om beskadiget vare men det er den så nu.
Men uanset hvad har jeg aldrig haft varen,jeg har annulleret indenfor 14 dage som loven foreskriver
Men her 20/3 har jeg hverken fået penge retur eller vare
Dog har jeg fået et uforskammet svar hvor man prøver at skubbe ansvaret over på mig og siger at jeg har groft misligeholdt et eller andet ved at annullere varen og de dermed har fået varen igen
Pas på!
Varen kommer ikke 3 uger efter de har trukket pengene. Venligt svar med ønske om mere tålmodighed . Jeg havde jo annuleret ordren, hvis de ikke havde trukket pengene. De har sagt at varen er på vej i mere end 2 uger.
Hold jer fra dette firma er mit bedste råd
Fup og fidus
Fup og fidus. Svindel og humbuk. Køb aldrig bare her.
KØB IKKE!!!!!
Efter 40 dage er min vare stadig ikke ankommet. Gentagne forespørgsler hos kundeservice der ikke kan fortælle mig hvor min vare er. Nægter at annullere min ordre. Selvom firmaet fremstår som dansk overholder de ikke danske forbrugerregler så nu har jeg kontaktet Forbrugerrådet og bedt dem se på sagen.
Det er SÅ klamt det her firma
Det er SÅ klamt det her firma, HOLD JER LANGT VÆK.
Der står varen er på lager, men den er IKKE på et dansk lager, næ den er på et kinesisk lager…
Jeg fik besked fra DAO at der var registreret en pakke til mig fra HONGKONG, så det der sker er: Ortorex bestiller varen i Hongkong, når de modtager din ordre, det kan jo tage op til en måned før man modtager varen, hvis man da modtager den, så kan man jo selv bestille varen på WISH,TEMU e.l., til måske 50 kr. i stedet for at støtte. Ortorex og betaler 250 kr. for samme.
Da jeg 2 (TO) døgn efter bestilling fik besked fra DAO at de havde registreret afsendelse af varen fra Hongkong, ønskede jeg annullere ordren, ( jeg havde aldrig bestilt hvis jeg vidste det blev sendt fra Hongkong) men det er ikke muligt at afbestille, for afbestilling skal ske inden 24 timer, Wow hvilken service….Jeg kommer til at dele denne information til alle jeg kender og bede dem dele, jeg håber alle der læser dette vil gøre det samme.
Hold jer langt væk fra dette firma…
Utroværdigt
Jeg har fået mail tilsendt d 22.1.24 om ordren er afsendt og jeg har stadig ikke modtaget noget.
Dårlig oplevelse !
Rigtig dårlig kundeservice da de ikke svarer, på det man beder om. Sender bare et autosvar !!
Det tager urimelig lang tid, inden det bestilte kommer. Har foreløbig ventet i ca. 3 uger. Har bedt om at få annulleret ordren og mine penge retur. Der sker intet !! Kan IKKE anbefale nogen at handle hos dem !!
Dette er et snydefirma har købt og…
Dette er et snydefirma har købt og betalt 3 varer
Intet er leveret
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.