De Granola is perfect icm: Kefir, Skyr en volle yoghurt. Doe daarbij bramen, frambozen, blauwe bessen, rode druiven en een beetje rode bessen(zijn nogal zuur). En je hebt de komende 6-8 uur geen honge... Se mer

Företaget har svarat
Heerlijke granola. Wij hebben het starterspakket geprobeerd en tot nu toe de smaken Cinnamon bun, Crunchy Nuts, Cacao Crunch geproefd. Lemon Poppy Seed moeten we nog proeven. Maar kijken er naar uit.... Se mer
Företaget har svarat
Oot is én lekker én gezond! Ik heb de koolhydraatarme variant genomen die past goed in mijn voedingspatroon waarbij ik let op calorieën (gewichtsverlies) en koolhydraten (ivm diabetes). Ik ben me... Se mer
Heerlijke granola. Biologische productie. Ik heb 4 smaken: nuts, appel pie, maple pecan, keto. Heerlijk vers, goed en op tijd verzonden via brievenbus pakket. Goed mail contact. Goede site, wanneer... Se mer
Skrivet av företaget
Héél weinig suikers
Altijd minder dan 10% (en alleen natuurlijke) suikers.Biologisch & glutenvrij
Geen pesticiden en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.Direct van de bakkerij op je deurmat
Vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag bij je thuisbezorgd.Altijd gezond ontbijt in huis
Los bestellen óf een flexibel lidmaatschap met geplande bezorgingen (en korting).Rhijnspoorplein 10, 1018 TX, Amsterdam, Nederländerna
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een heerlijk product en tot in de puntjes verzorgd. Snelle service dus kortom TOP!

Svar från Oot Granola
Ik ben al een tijd fan van Oot granola. Crunchy nuts is mijn favoriet. Krakend vers en heel erg smaakvol. Niet te vergelijken met de massaproductie van andere merken. Echt kwaliteit.

Svar från Oot Granola
Heerlijke (glutenvrije) producten. Mooi, afwisselend assortiment. Fijne thuisbezorging. Ik eet de granola's en oats met veel plezier. De granola butters vind ik zelf geen aanrader. De botersmaak is te overheersend naar mijn mening.

Svar från Oot Granola
De granola is heel erg lekker. De service is fantastisch en heel erg makkelijk om zaken aan te passen zowel inhoud als leverdatum.

Svar från Oot Granola
Het is heerlijke granola en qua ingrediënten zo natuurlijk mogelijk. Vooral de lemon is erg smaakvol. Ik gebruik heel weinig bij yoghurt of kwark en doe er dan ook lang mee.
Oot Granola is absoluut een aanrader

Lekker smakelijk
Snel geleverd
Goed verpakt en goed geleverd.
Goede info .
Kortom een goede zet zo’n bedrijf op te zetten !,🍀👌

Svar från Oot Granola
Heerlijke granola, nette en snelle verzending (past door brievenbus!) en alle smaken even lekker

Svar från Oot Granola
Goede service na het slecht leveren door post.nl.
De granola's zijn stuk voor stuk heerlijk en vers

Svar från Oot Granola
Leuke box , heerlijke granola's. Lekker voor mijn dagelijks ontbijt.

Svar från Oot Granola
Hele lekkere granola kha. Ideaal, want zo heb ik altijd in huis en hoef ik niet zelf te bakken. Fijn dat je de levertijd kunt aanpassen van je abonnement.

Svar från Oot Granola
Heerlijke oats. Voorkeur paleo mix en nuts.voor in yoghurt ,kwark of handje tussendoor. Oatmeal geprobeerd, ben zelf niet fan van teveel smaakjes, maar prima voor de liefhebber.
Bezorging als brievenbus pakketje, maar net te groot. Is postbode niet blij mee

Svar från Oot Granola
Mijn pakketje was bij PostNL kwijtgeraakt er werd gelijk actie ondernomen en een nieuw pakketje opgestuurd

Svar från Oot Granola
Het is ontzettend vers en ook een geweldige smaak, ik kan het de hele dag wel eten , ff een momentje voor mij zelf.

Svar från Oot Granola
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.