Oot is én lekker én gezond! Ik heb de koolhydraatarme variant genomen die past goed in mijn voedingspatroon waarbij ik let op calorieën (gewichtsverlies) en koolhydraten (ivm diabetes). Ik ben me... Se mer

Det här tycker kunderna
De Granola is perfect icm: Kefir, Skyr en volle yoghurt. Doe daarbij bramen, frambozen, blauwe bessen, rode druiven en een beetje rode bessen(zijn nogal zuur). En je hebt de komende 6-8 uur geen honge... Se mer
Företaget har svarat
Heerlijke granola. Wij hebben het starterspakket geprobeerd en tot nu toe de smaken Cinnamon bun, Crunchy Nuts, Cacao Crunch geproefd. Lemon Poppy Seed moeten we nog proeven. Maar kijken er naar uit.... Se mer
Företaget har svarat
Goed en smakelijk product. Proteïnerijke set met voldoende granola. Drie smaken dus lekker afwisselend. Fraaie en handige verpakking. Dus ik ga nog even door met Oot.
Företagsinformation
Om Oot Granola
Skrivet av företaget
Goedemorgen. Wij zijn Oot en we maken granola die oprecht goed voor je is: 100% puur natuur, tjokvol noten, pitten & zaden, voor een opperbeste start van je dag. Al onze granola's zijn biologisch & glutenvrij. Ze bevatten geen geraffineerde suikers en altijd minder dan 10% natuurlijke suikers.
En omdat krokant het lekkerst is, bezorgen we ze direct vanuit onze bakkerij krakend vers in je brievenbus.
Kraakverse granola, bezorgd in je brievenbus
Héél weinig suikers
Altijd minder dan 10% (en alleen natuurlijke) suikers.Biologisch & glutenvrij
Geen pesticiden en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.Direct van de bakkerij op je deurmat
Vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag bij je thuisbezorgd.Altijd gezond ontbijt in huis
Los bestellen óf een flexibel lidmaatschap met geplande bezorgingen (en korting).Probeer gezonde Oot >
Knapperig & boordevol smaak
We bakken onze granola’s op de ambachtelijke manier, op stalen platen in een traditionele heteluchtoven. Zo worden ze smaakvol en knapperig zonder dat we veel suikers hoeven te gebruiken. Wij vinden het juist lekker als elke hap een beetje anders smaakt. Net zoals je het thuis maakt dus.
Bekijk alle smaken >
- oot.nl
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Uitstekend
Ten eerste is de granola heerlijk. Je wordt goed geïnformeerd en wil je het nog niet dan wijzig je de bezorgdatum.
Heerlijke krokante granola
Ik gebruik al een tijdje oat
Word netjes afgeleverd en is van goede kwaliteit.
Krokant en smakelijk
Ook makkelijk op de site om je smaakkeuze te veranderen voor levering
Veel keuze in glutenvrije granola’s
Veel keuze in glutenvrije granola’s. En ook altijd erg vers. Het is elke dag weer genieten.
Oot is én lekker én gezond
Oot is én lekker én gezond!
Ik ben meteen lid geworden zodat ik altijd voldoende Granola op voorraad heb (wordt om de 4 weken automatisch geleverd) dit lidmaatschap is ook heel eenvoudig op te zeggen.
Heel lekkere granola
Heerlijk
Geweldige service, snelle levering, duurzame verpakking, heerlijke, verse granola!
het is een cadeaotje voor mijn…
het is een cadeaotje voor mijn schoondochters verjaardag !
Heerlijke smaak
Heerlijke smaak. Goede service veel vrijheid in hoe wat waar wanneer
Goede prijs kwaliteit verhouding
Ik vind het heel waardeloos dat jullie…
Ik vind het heel waardeloos dat jullie mailings sturen mbt 30procent korting en disc akties terwijl het alleen maar geldt voor abbonnees. Ik ben al ruim drie jaar klant en bestel wanneer mijn laatste zakken op zijn en dat wil graag zo houden. Als individuele besteller zonder abbonnement lijk je wel niet mee te tellen.
Goede kwaliteit
Snelle bezorging, veel keuze, goede kwaliteit en voortdurend nieuwe smaken.
nou ik heb de bananenbrood geprobeerd…
nou ik heb de bananenbrood geprobeerd hij is lekker maar smaakt niet egt naar bananenbrood maar morgen ga ik het met warme melk proberen en kijken hoe het dan smaakt nou ja verder kan ik er nog weinig over typen dus ja ik ben nog bezig de manier te vinden hoe het het lekkerst smaakt en als ik daar uit ben laat ik meer van me horen groetjes NOU IK HEB HET VANDAAG MET WARME MELK GEPROBEERD EN JA ZO VIND IK HEM HET LEKKERST MAAR DAT MOET IEDER VOOR ZIG BEKIJKEN EN PROEVEN NATUURLIJK GROETJES
Zo ontzettend lekker!!!
Zo ontzettend lekker!!!! Wij zijn verslaafd. Gezond en smaakvol en vers! Dat proef je 😃

Granola is super .
Granola is super lekker. Het is vers en dus beter dan uit de supermarkt. Ik eet het graag. Nu pauzeer ik een poosje. Eerst vorraad opmaken. Daarna weer opnieiew bestellen.

Heerlijke granola’s
Heerlijke granola’s. Gebruik de Paleo mix die koolhydraatarm is. Abonnement werkt goed en je kan levering altijd aanpassen. Best prijzig maar deze granola’s zijn het waard!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.