Deze mannen leveren echt geweldig werk! Komen afspraken na, makkelijk in de omgang en werken hard door. Zou ze 100% aanbevelen.
Det här tycker kunderna
Na het overlijden van onze dierbare moesten wij de woning laten leeghalen. Dit was emotioneel en stressvol, maar Ontruimingsexpert Nederland heeft ons hier enorm goed bij geholpen. Alles werd respe... Se mer
Professioneel bedrijf alles met 1 telefoontje geregeld ben er erg blij mee. Al die oude meubels afgevoerd had nergens meer omkijken naar. Top!!
Företaget har svarat
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Ontruimings Expert Nederland. Vanaf het begin was er snelle en duidelijke communicatie via mail, whatsapp en telefoon. Aan de hand van foto's kon... Se mer
Företagsinformation
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super fijne ervaring met Ontruimings…
Super fijne ervaring met Ontruimings Expert Nederland. De woning van mijn moeder moest snel leeg vanwege de oplevering aan de woningbouw. Alles werd netjes geregeld en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke mannen en duidelijke prijs vooraf.

Top bedrijf
Alles was snel en netjes geregeld. Fijne mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Svar från Ontruimings Expert Nederland
Snelle afhandeling en fijne gasten om…
Snelle afhandeling en fijne gasten om mee te werken. Zeker aan te raden!

Zeker een aanrader
Goed en snel geholpen door dit professionele en klantvriendelijke bedrijf!

Professioneel bedrijf
Professioneel bedrijf alles met 1 telefoontje geregeld ben er erg blij mee.
Al die oude meubels afgevoerd had nergens meer omkijken naar.
Top!!

Alles netjes ontruimd
Alles netjes ontruimd, eerlijke mensen. Zeker aan te raden

Ze werken netjes
Ze werken netjes, proper en snel. Ze regelen alles van A tot Z.

Wij zijn fijn geholpen
Wij zijn fijn geholpen. Alles is netjes achtergelaten. Ik zou de volgende keer zeker weer met Ontruimings Expert Nederland contact opnemen.

Professioneel en discreet
Professioneel en discreet. Zeker een aanrader.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.