Det här tycker kunderna
Een leuke bestelling gedaan bij olijfboompie. Eenmaal binnen gekomen was er een potje helaas niet heel aangekomen. Gelijk een berichtje gestuurd en een hele lieve reactie terug gekregen. Er werd gelij... Se mer
Op mijn FB kwam de pagina van Olijfboompie.nl voorbij en als geroepen want met een wat verwilderde olijfboom in onze tuin hoek hebben we hulp nodig Dus opweg naar Olijfboompie Daar werden we vrolijk... Se mer
Via een like & win actie had ik een olijfboom gewonnen bij Olijfboompie.nl. Daar gearriveerd, na een behoorlijke rit richting het Westland, troffen we een spontane, gedreven meid, met verstand van za... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Maasdijk 116, 2691 NW, 's-Gravenzande, Nederländerna
- 06 23233995
- info@olijfboompie.nl
- olijfboompie.nl
Prachtige olijfboom
Wat een prachtige olijfboom hebben wij vandaag ontvangen van Olijfboompie. Afgelopen week whatsapp contact gehad met Laura, waarna wij zaterdag zijn gaan kijken. Er waren die week heel veel nieuwe bomen binnengekomen. Nu staat de boom te pronken in onze nieuwe tuin.
Gisteren besteld
Gisteren besteld, en vandaag al ontvangen. Dat noem ik nog eens een top bedrijf. Ben heel blij met mijn gekochte spullen. Wat een leuke winkel is dit.

Vriendelijk en goed advies
Super vriendelijk geholpen. Ik kwam hier om een mooie boom voor mijn nichtje te kopen, maar kreeg ook meteen advies over hoe ik mijn eigen boom weer mooi kon krijgen.
Nog een aantal vragen later via whatsapp uiteindelijk toch de snoeischaar erin gezet. Enorm spannend; mijn hele olijfboom ineens kaal. Maar wat Laura me had gezegd dat zou gebeuren, gebeurde ook. Zomaar ineens een groene explosie! M’n boom wordt weer prachtig en ik kan niet wachten om te zien hoe ‘ie er over een paar weken bij staat!
Zij hebben werkelijk waanzinnige leuke…
Zij hebben werkelijk waanzinnige leuke spulletjes en prachtige olijfbomen ongelooflijk gastvrij en behulpzaam geholpen.
Olijfboompie.nl…
2 jaar geleden heb ik ergens een olijfboom gekocht. Uit het niets begon hij 3 maanden geleden al zijn blad te verliezen. Blaadjes werden eerst geel en vielen op de grond. Boompje zag er triest uit. Bij olijfboompie.nl advies gevraagd en binnen een paar minuten had ik antwoord. Mest kopen en een grotere post. Korrels bij olijfboompie gekocht en verpot. Nu groeit ie weer als een malle en geen bladverliezende meer. In het voorjaar wordt ie door olijfboompie gesnoeid. Mega blij met ze
Je moet de voeding van Olijfboompie…
Je moet de voeding van Olijfboompie geprobeerd hebben!!
Dit geeft je olijfbomen zo een boost!!
Laura bedankt🤗
Nieuwe klant
Ik ben een nieuwe klant en zeer tevreden over de producten en ook over de wijze hoe jullie met de klanten omgaan. Even een appje sturen als iets niet voorradig is, heel duidelijk!!
Blij met Olijfboompie.nl ❣️❣️❣️
Dus opweg naar Olijfboompie
Daar werden we vrolijk ontvangen en na ons aangehoord te hebben kregen we goed snoei advies en met geruststelling om gewoon contact op te nemen als we toch nog vragen hebben. Uiteraard ook pot voeding meegenomen en boomschors kon ik toch ook die prachtige wanddecoratie schaal niet achter laten…. Die prijkt hier nu super leuk aan de muur!!!
Goed advies en klantvriendelijk
Klantvriendelijk, snelle reactie en duidelijk advies van Laura. De voeding van Olijfboompie is geweldig en doet mijn olijfboom weer stralen !
Snel en kwalitatief
Heel erg leuk contact, snelle levering en goede kwaliteit! Ik kom zeker terug!
Klasse
Geweldig fijn contact met Laura. Wij zijn dik tevreden. Zij heeft onze olijfboom grondig gesnoeid. Ze is spontaan, kundig, zeer servicegericht en vertelt met passie over haar mooie bedrijf. We gaan snel ook eens in de winkel kijken.

Svar från Olijfboompie
Geweldig bedrijf met een snelle service
Via een reclame op Facebook kwam ik terecht bij Olijfboompie. En ik was gelijk verkocht met de leuke spullen die ze verkopen. We hebben via WhatsApp contact gehad en wat een leuk persoon is Laura! De service die ze verleent is geweldig en snel. Echt een aanrader om bij Olijfboompie te kijken en te kopen.
Artikel gezien op de website
Artikel gezien op de website. In de winkel gehaald, was €10 duurder. Niet opgelost, we gaan de site wel updaten. Klant kwijt!

Svar från Olijfboompie
Heel blij met de bestelling
Super leuk contact met de eigenaresse, snel en adequaat handelen. Had mn pakketje snel binnen en ben er heel blij mee! ik vind het jammer dat ik niet in de buurt woon en niet wekelijks even langs haar winkel kan gaan. Maar online bestellen gaat eveneens prima!
Behalve de mooie producten ook nog eens…
Behalve de mooie producten ook nog eens uiterst vriendelijk geholpen.
Een prachtig exemplaar
Via een like & win actie had ik een olijfboom gewonnen bij Olijfboompie.nl.
Daar gearriveerd, na een behoorlijke rit richting het Westland, troffen we een spontane, gedreven meid, met verstand van zaken, die met passie en bezieling over haar bedrijf vertelde. Haar oprechte enthousiasme en ambities spreken meteen tot de verbeelding. Ze gaf ons netjes wat voeding en onderhoudstips mee en na ook even rondgesnuffeld te hebben in haar kleine, knusse winkeltje vertrokken we met een prachtexemplaar én wat leuke decoraties weer richting huis.
Top bedrijf
We hebben een prachtige olijfboom in onze tuin staan. Ontzettend goede en enthousiaste service. De boom is zelfs aan huis gebracht en ook geplaatst.
We willen graag nog een palmboom, ook Olijfboompie.nl kan dit regelen.
Zo ontzettend blij mee. Het is aan te bevelen om hier een boompje te kopen.
Super tevreden
Super tevreden. De communicatie via de whatsapp verliep erg prettig.
Bij het kijken en ophalen van de olijfbomen kregen we ook heel veel tips mee en ook nu verliep de communicatie prettig. De olijfbomen zijn prachtig, we zijn er ontzettend blij mee. Wij kunnen olijfboompie zeer zeker aanraden!
Mooie olijfbomen
Mooie olijfbomen! Goede snelle reactie en service. Blij mee. Goede uitleg over de verzorging.
Fantastische service, advies en producten!!
Mijn olijfboom kreeg een kale kern en zag er niet meer zo mooi uit. In maart heb ik de voeding van olijfboompie besteld en kreeg daarbij een advies op maat voor mijn olijfboom. Een klein half jaar na de voeding en het volgen van het advies heb ik een prachtige olijfboom met heel veel nieuwe takken en blaadjes. Sterker nog ik heb zelden zo een groene gezonde olijfboom gezien. Ik zou het echt iedereen aanraden, top product en erg goed advies over de verdere verzorging!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.