Supersnelle reactie en meedenkend. Goede prijs kwaliteitverhouding Klantvriendelijkheid een dikke 10.Ik had 2 type beugels besteld wat ik bij de bestelling niet in de gaten had. Ik werd door Allround... Se mer
Företaget har svarat
Extra kompliment voor Allround-Hekwerk: Onderdelen voor een 30-jaar oude B&G schuifpoort werden binnen twee dagen geleverd! Onze handbediende poort liep vast en blokkeerde . Na een telefoontje... Se mer
Företaget har svarat
Allround Hekwerk heeft alles in huis om een perfect hekwerk te leveren. Of u nu enkel een scharnier nodig heeft of een paar honderd meter aan hekwerk, voor ons is elke klant even belangrijk. Onze producten zijn allemaal eenvoudig online te bestellen, maar wij bieden graag een persoonlijke service. Neem voor vragen dan ook gerust contact met ons op. Zakelijk en particulier; Als Allround Hekwerk zijn wij al jaren actief in deze branche. Begonnen als hekwerk montagebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot dé webshop waar alles op het gebied van hekwerk verkrijgbaar is. Iedereen kan dan ook bij ons terecht. Zo leveren wij onder andere aan sportverenigingen, bedrijven, gemeenten en natuurlijk ook aan particulieren. Of het nu gaat om hekwerk voor een speeltuin, voetbalveld, bedrijventerrein of voortuin, voor iedereen bieden we een passende oplossing. Per stuk leverbaar; Bij ons zijn alle producten per stuk leverbaar! Van een enkel scharnier, boutje, schroef of afdekdop tot een setje beugels, wielstel of deurkruk. Handig als er slechts één onderdeel vervangen moet worden. Daarnaast verkopen wij producten als gaasafrastering, palen, tuinpoorten, schuifpoorten, slagbomen, gereedschap, spijlenhekwerk en gaasmatten. Nieuw in ons assortiment zijn de Tapp-e laadmodules voor hekwerk. Hiermee kunt u eenvoudig laadpunten in hekwerk integreren en hoeft u geen laadzuilen of -palen te plaatsen. Allround Hekwerk gaat dus met de tijd mee en investeert graag in de toekomst met onder andere producten voor digitale terreinbeveiliging en -inrichting. Snelle levering; Allround Hekwerk heeft door de jaren heen een betrouwbaar netwerk van leveranciers opgebouwd. Daarnaast beschikken we zelf over een uitgebreide voorraad hekwerkproducten. Hierdoor kunnen wij over het algemeen zeer snel leveren. Mocht er bij een bestelling toch iets foutlopen, dan lossen wij het hoogstpersoonlijk op. Korte lijnen, transparant en betrouwbaar, dat is waar wij voor staan. Nu en in de toekomst.
Jan K Bosmalaan 1B, 8413NC, Oudehorne, Nederländerna
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima product, op tijd geleverd, een goede poort in prijs/kwaliteit verhouding.
Goede service bij bezorgen grote materialen
Heb meerdere bestellingen gedaan en moet zeggen dat service meer dan goed was .Ze denken met je mee ....ook de telefoniste Lea is zeer vriendelijk ,en verbind je door met mensen mocht je een technische vraag hebben!....Prima dus en een aanrader!

Svar från Allroundhekwerk
Vriendelijke en behulpzame mensen. Er kwam later nog een hekwerk bij en dit hebben zij samengevoegd, zodat alles samen geleverd werd.

Svar från Allroundhekwerk
Top behandeling door het bedrijf, snel en netjes geleverd.

Svar från Allroundhekwerk
De kwaliteit en prijsverhouding is voor belangrijk
producten waren goed verpakt geleverd, was precies zoals de omschrijving en het was ook mooi op tijd verzonden. had het amper 24 uur na bestellen al binnen!
Uitermate vriendelijk bedrijf waarbij de eigenaar actief meedenkt.
Hekwerk super strak gemonteerd door zeer ervaren en alweer vriendelijke medewerkers.

Svar från Allroundhekwerk
Super snelle service en goede informatie

Svar från Allroundhekwerk
We kregen waardevolle informatie en werden heel vriendelijk geholpen. Het materiaal van het hekwerk vlechtband is van heel goede kwaliteit

Svar från Allroundhekwerk
Fijne partij met goede communicatie. Heb hier een hekwerk met bevestigingen gehaald en ben erg tevreden met de kwaliteit.

Svar från Allroundhekwerk
Goede producten goede service. Transparant over levertijden

Svar från Allroundhekwerk
Supersnelle reactie en meedenkend. Goede prijs kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid een dikke 10.Ik had 2 type beugels besteld wat ik bij de bestelling niet in de gaten had. Ik werd door Allround hekwerk gebeld of dit wel de bedoeling was. In gezamenlijk overleg en met een goed advies tot de juiste keuze gekomen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Tip: zoek niet verder en bestel je hekwerk en toebehoren bij Allroundhekwerk.nl

Svar från Allroundhekwerk
Vanaf het helpen met de juiste keuze, het helpen met de juiste maten en indeling tot het uiteindelijk installeren alleen maar complimenten. Aardige mensen en ook de ingehuurde plaatsers waren op tijd werkten hard door een hebben goed werk geleverd. Hele buurt is jaloers. En ik ben blij en tevreden

Voldaan/tevreden.

Svar från Allroundhekwerk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.