oldinn.nlOmdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vorig jaar een prachtige tafel gekocht. Levering was top en de service blijkt nu weer ook! Onze dochters hebben tijdens het nagellakken het blad beschadigd en ik heb daarvoor contact met ze opgenomen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had onlangs een eettafel besteld, binnen een week geleverd en heel fijn dat je de bezorging helemaal kunt volgen. Bij aankomst van eettafel vond ik de kleur toch niet matchen met mijn tv meubel en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vorige week mijn nieuwe eettafel besteld. 6 dagen laten al in huis, echt waanzinnig! Ik heb al een keertje eerder bij Old Inn besteld, en deze tafel is ook weer boven verwachting mooi. Zeker een aanr... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

À fuir absolument !!!! Le service client totalement absent qui vous fait tourner en rond. Aucune réponse aux sollicitations, ce qui semble être une stratégie pour laisser passer le délai de rét... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

602 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Heel blij mee :-)

Oke, ik heb even moeten wachten op de levering, maar mijn tafel is het meer dan waard!
Bestelling en levering zijn prima verlopen en op mijn tussentijdse vraag kreeg ik een duidelijk antwoord!
Thanks!!

19 mars 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het wachten het uiteindelijk helemaal waard was en dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ook goed om te lezen dat u duidelijke antwoorden heeft gekregen op uw vragen.

Heel veel plezier met uw tafel!

Team-Old Inn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bestelde tafel werd binnen 2 dagen…

De bestelde tafel werd binnen 2 dagen bezorgd. Blij met de mooie tafel en we zijn zeer tevreden over de levering

19 mars 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat de tafel zo snel is geleverd en dat u tevreden bent over zowel het product als de levering.

Heel veel plezier met uw aankoop!

Team-Old Inn

Vlotte levering, goede kwaliteit

Vlotte levering, goede kwaliteit van meubel.

17 mars 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het meubel.

Veel plezier met uw aankoop!

Team–Old Inn

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Salontafel te laat, wel goed geholpen

Wij kochten eind februari een salontafel bij Old Inn, ik was - en ben nog steeds helemaal verliefd op de tafel. Die zou binnen 12 werkdagen aankomen maar was toch te laat. Toen ik de klantenservice via Whatsapp contacteerde kreeg ik redelijk snel antwoord, de persoon liet me weten dat het product nog niet geshipt was en pas midden mei bij mij kon zijn. Natuurlijk super jammer voor ons, wij keken er erg naar uit en hadden hier niet op gerekend. Uiteindelijk kregen we een korting van 5% op de tafel, als excuus voor de vertraging. Ik kon ook een terugbetaling krijgen, dat wilde ik niet. Deze situatie lijkt me misschien wel de enige oplossing in deze situatie, meer kunnen ze ook niet doen omdat het van de leverancier afhangt. Na deze ervaring zou ik het nog een tweede kans geven om er te kopen, maar ik kan helaas nog niets zeggen over de kwaliteit van mijn tafel. Dat zal ik pas in mei weten. Overall: ze proberen je probleem wel op te lossen!

Svar från oldinn.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review!

Wat jammer om te horen dat de levering later is dan verwacht, dat begrijpen we heel goed, zeker als u zo naar de tafel uitkijkt. Fijn dat u aangeeft dat het contact met onze klantenservice goed is verlopen en dat we samen tot een oplossing zijn gekomen.

We hopen natuurlijk dat de tafel straks helemaal naar wens is en dat u er in mei volop van kunt genieten. Mocht u tegen die tijd nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe salontafel en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen! 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit

Uitstekende en fijne service. Alles is perfect geregeld van bestellen tot levering! Daarnaast zijn de producten van een hoogwaardige kwaliteit. Echt een aanrader!

Svar från oldinn.nl

Wat een mooie woorden, dank je wel voor je review! 😊

Geweldig om te horen dat alles van bestelling tot levering zo goed is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle levering en fijne bezorgdienst! Zeker een aanrader om hier je meubels te bestellen.😁

Svar från oldinn.nl

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! 😊

Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, levering en onze bezorgservice. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met je nieuwe meubels en graag tot ziens bij Old Inn Wonen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe…

Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe tafel! Hele snelle levering en top communicatie vanuit Oldinn.

17 mars 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe tafel en dat u tevreden bent over de levering en communicatie. Dat waarderen wij enorm.

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.

Tevreden met onze tafel

Tevreden met onze tafel! Snellere levering dan gepland.

Svar från oldinn.nl

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw tafel en dat de levering zelfs sneller was dan verwacht. Dat is altijd mooi meegenomen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie kwaliteit, let wel op eenmansbezorging!

Eerst eettafel en daarna tv meubel besteld. Kwaliteit is meer dan prima, mooie uitstraling, zeer tevreden, met actiekorting ook uitstekende prijs/kwaliteit. Pas alleen op dat het eenmansbezorging betreft. De eerste keer was hij wel bereid te helpen en de tafel naar de eerste etage te brengen, de 2e keer, het tv meubel echter niet, pakket bleek onverwachts loodzwaar en onhandelbaar te zijn en dat was voor 2 dames eigenlijk niet te doen. Houdt daar dus wel rekening mee en regel mankracht bij eenmansbezorging

16 mars 2026

Svar från oldinn.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling van de meubels, en dat u de prijs/kwaliteit als positief ervaart. Dat waarderen wij enorm.

Dank ook voor uw duidelijke feedback over de levering. Begrijpelijk dat dit in uw situatie lastig is geweest. Wij nemen dit zeker mee, zodat we dit ook beter kunnen communiceren naar onze klanten.

Wij wensen u veel plezier met uw aankopen en staan uiteraard voor u klaar als u nog vragen heeft.

Team– Old Inn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben een ronde eettafel gekocht…

Wij hebben een ronde eettafel gekocht bij Oldinn. en zijn zeer tevreden. De tafel is van mooie kwaliteit en ziet er precies zo uit als verwacht. De afwerking is netjes en het materiaal voelt degelijk aan.

De levering verliep ook uitstekend. De tafel werd snel geleverd (binnen een week) en precies volgens de afgesproken planning bezorgd. Alles was goed verpakt en in perfecte staat bij aankomst.

Kortom: een zeer goede ervaring met zowel het product als de service . Zeker een aanrader.

Svar från oldinn.nl

Bedankt voor uw prachtige review!

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de kwaliteit van de tafel als de levering. Fijn dat alles naar verwachting is verlopen en dat de tafel perfect bij u thuis staat.

Hier doen we het voor 🙌

Heel veel plezier met uw nieuwe eettafel en bedankt voor uw aanbeveling!

Team Klantenservice Old Inn

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Top product, matige communicatie

De tafel is top, niks op aan te merken. De bezorging uiteindelijk ook ideaal met de tracker. Wat minder was, was de communicatie. De tafel had een levertijd van 4-6 weken. Uiteindelijk bijna 21 weken(!!!) op gewacht. Ik moest elke keer zelf vragen wat de status was, maar er kwam telkens geen duidelijkheid. Er is nu geen telefoonnummer meer vindbaar, maar een paar maanden terug toen deze er nog wel was, werd er nooit opgenomen of teruggebeld. Via whatsapp kreeg ik redelijk reactie, maar niet optimaal. Kortom, top product, maar de communicatie kan echt vele malen beter.

Svar från oldinn.nl

Bedankt voor uw eerlijke en uitgebreide review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de tafel en de levering met track & trace. Tegelijkertijd begrijpen we heel goed dat de lange levertijd en de communicatie voor frustratie hebben gezorgd, dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Wij werken momenteel inderdaad uitsluitend via e-mail en WhatsApp, zodat we iedereen zo snel en efficiënt mogelijk kunnen helpen. Uw feedback nemen we zeker mee om onze communicatie verder te verbeteren.

Dank u wel voor uw geduld en voor het delen van uw ervaring.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Fijne track en trace. Blij met mijn tafel. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

14 mars 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de track & trace. En natuurlijk geweldig dat de tafel naar wens is en de prijs-kwaliteit goed bevalt.

Veel plezier met uw aankoop!

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf! Omdat de levertijd lang was heb ik mail contact gehad. En hebben wij de bestelling aangepast voor een ander tafel. Diezelfde week heb ik de tafel binnen gehad. Wat een top bedrijf en wat een goede kwaliteit aan tafel. Helemaal verliefd op

Svar från oldinn.nl

Wat een geweldige review, dank u wel!

Super om te horen dat we samen een goede oplossing hebben kunnen vinden en dat de tafel zo snel geleverd kon worden. En nog mooier dat u er helemaal verliefd op bent, dat is precies wat we willen bereiken 😊

Heel veel plezier met uw nieuwe tafel!

Super fijne service

Via Instagram beland bij Old Inn wonen, fijne communicatie en goede service.
Eettafel gekocht, kreeg nog netjes een filmpje waardoor ik kon zien dat de stoelen goed om de tafel konden staan.
Bezorging keurig door 2 hele lieve mensen.
Klein dingetje met de kast die ik heb besteld bij de sample sale maar is keurig opgelost waardoor ik een volledig nieuwe krijg, dat tref je niet vaak! Al met al super tevreden.

Svar från oldinn.nl

Bedankt voor uw geweldige en uitgebreide review!

Wat leuk dat u ons via Instagram heeft gevonden en dat u de communicatie en service als prettig heeft ervaren. Fijn ook dat het filmpje heeft geholpen bij uw keuze , we denken graag met u mee 😊

Mooi om te horen dat de bezorging goed is verlopen en dat het probleem met de kast netjes is opgelost. We vinden het belangrijk dat alles uiteindelijk gewoon klopt.

Heel veel plezier met uw nieuwe meubels en bedankt voor uw vertrouwen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super mooie meubelen, voor een goede prijs

Super mooie meubelen, eerst in de showroom geweest daar prima voorgelicht. Thuis de keuze gemaakt en online besteld wat super makkelijk ging.
Levertijd was binnen een week en keurig op de hoogte gehouden wanneer er geleverd werd. De chauffeurs waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Kortom een hele goede ervaring bij dit bedrijf. Veel keus en een goede prijs.
We zijn super blij met onzen nieuwe meubelen. Wij komen zeker terug

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn dat u eerst in de showroom bent geweest en daarna eenvoudig online uw bestelling heeft kunnen plaatsen. Goed om te horen dat alles, van advies tot levering naar wens is verlopen.

En natuurlijk geweldig dat u zo blij bent met uw nieuwe meubels!

We zien u graag nog eens terug 😊

Prachtige houten tafel!

Zo blij met mijn prachtige nieuwe tafel! Daarnaast was de levering perfect geregeld, de tafel kwam precies op de tijd die doorgegeven was door de bezorgservice. Dank je wel, Oldinn wonen!

14 mars 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat geweldig om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe tafel. Fijn ook dat de levering precies volgens planning is verlopen, daar doen we het voor 😊

Heel veel plezier met uw prachtige tafel!

Kwaliteit en betrouwbaarheid Mango tafel

Het melden van leveringstijd en datum klopte op de minuut. Hulpvaardig en vriendelijk. Na het uitpakken van een stevige verpakking kwam er een fantastisch mooie tafel tevoorschijn. Klasse product!!!

11 mars 2026

Svar från oldinn.nl

Bedankt voor uw mooie woorden!

Wat fijn om te horen dat zowel de levering als het product helemaal naar wens zijn verlopen. En natuurlijk geweldig dat de tafel zo goed in de smaak valt, daar doen we het voor!

Veel plezier met uw prachtige tafel!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze tafel vandaag bezorgd volgens…

Onze tafel vandaag bezorgd volgens afspraak. Goed verpakt. Mooie tafel erg blij mee. Over bezorging erg tevreden.

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat alles goed verpakt was. En natuurlijk geweldig dat u zo blij bent met de tafel 😊

Heel veel plezier met uw aankoop!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Magnifique table sinon Problèmes de livraiso

Ma table est enfin arrivée après 2 mois d'achat. Elle est magnifique. Mais j'ai dû faire plusieurs relances et de pressions afin d'accélérer la livraison car ils ont de sérieux problèmes de logistique. D'ailleurs j'ai envoyé un commentaire et une notation très négative ici, d'où leur réaction... Enfin j'ai reçu mon article et je suis satisfaite.

16 januari 2026

Bonjour,

Nous comprenons votre frustration et nous sommes désolés pour cette expérience.

Comme indiqué précédemment par e-mail, votre commande a bien été enlevée par notre transporteur Geodis le 13/03. À partir de ce moment, la livraison est prise en charge par notre partenaire de transport en France.

Pour les livraisons en France, le délai est en moyenne environ 2 semaines plus long, en raison du transfert vers le transporteur français.

Vous recevrez toutes les informations de livraison ainsi que le suivi (track & trace) directement de la part de Geodis.

Nous restons bien entendu à votre disposition pour toute question.

Cordialement,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie tafels ontvangen en keurig binnen…

Mooie tafels ontvangen en keurig binnen aangegeven levertijd!

12 mars 2026

Beste Dennis,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de tafels goed zijn aangekomen en dat de levering netjes volgens planning is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met de tafels!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.