Super god service..! Jeg havde bestilt en madkasse som ikke var den korrekte ved modtagelsen. Jeg talte med dem og de var super hurtige med deres tilbagemelding, om at jeg ville få den rigtige. Jeg... Se mer
Det här tycker kunderna
Mit køb var en mulepose, en rummelig skuldertaske. En vare, der kun føres få steder i Danmark. Den taske jeg modtog var økologisk og i stof og perfekt syet, og stoffet var neeutralt og smukt i en dæmp... Se mer
Fantastisk onlinebutik. Elsker deres udvalg og fair priser. De kommer hele tiden med nye gode løsninger til, hvordan vi kan passe bedre på vores jord og nedsætte forbrug af fx plastisk. Er vild med ko... Se mer
Lige før jul købte jeg og fik leveret en drikkedunk. Det var selvfølgelig en julegave - men den skulle desværre returneres pga dobbeltkøb. Jeg sender den tilbage i januar, men bliver ved afslutning af... Se mer
Företagsinformation
- Internetbutik
- Sovrumsmöbler
- Dekoration- och inredningsbutik
- Hobbybutik
- Heminredningsaffär
- Försäljare av köksmöbler
Skrivet av företaget
Økofamilien er en lille passioneret familievirksomhed, der brænder for at gøre økologiske og kemifrie produkter tilgængelige for alle. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter, der er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, materialer og ansvarlighed over for miljø og samfund. Hos Økofamilien ønsker vi at inspirere og gøre det nemt for familier og enkeltpersoner at træffe oplyste og kemifrie valg i hverdagen, uden at gå på kompromis med funktionalitet eller æstetik. Vi tror på, at små ændringer i dagligdagen kan gøre en stor forskel for fremtiden. Derfor tilbyder vi produkter inden for husholdning, personlig pleje, madopbevaring og livsstil, som hjælper vores kunder med at reducere deres affald, bruge færre ressourcer og leve mere kemifrit. Vores produkter er ofte økologiske, plastikfri, genanvendelige eller produceret under ansvarlige forhold, så vores kunder kan handle med god samvittighed. Økofamilien arbejder også for at skabe opmærksomhed omkring alternativer til almindelige produkter gennem inspiration, viden og dialog. Vi værdsætter vores kunders input og stræber efter at tilbyde den bedste service og oplevelse – fra let navigation på vores hjemmeside til hurtig levering og imødekommende kundeservice. Vi er mere end en webshop – vi er en del af en bevægelse mod en mere ansvarlig fremtid. Hos Økofamilien ønsker vi at være din foretrukne partner i rejsen mod en mere bæredygtig og kemifri livsstil. Sammen kan vi gøre en forskel.
Kontaktuppgifter
Erhvervsparken 1, 8882, Fårvang, Danmark
- shop@okofamilien.dk
- okofamilien.dk
Har besvarat 20 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God service og faktisk sortiment
Skøn butik/webshop
Jeg havde længe ledt efter en madkasse jeg ved der er fri for kemi som multi allergier men ønskede også en madkasse der netop holde tæt og man opdele ens mad godt
Fandt Haps Nordic madkasse med fem rum hos økofamilien.
De sende pakken lyn hurtig og var glædelig overrasket hvor lækker den madkasse var og kommer til give mange gode madpakker i fremtiden, for den er lavet af kvalitet
Nem bestilling fra hjemmesiden og…
Nem bestilling fra hjemmesiden og hurtig levering
Super hurtig levering
Super hurtig levering selv midt i Black Fridays pakkekaos. De havde lige dét, jeg stod og manglede. Handler gerne hos Økofamilien igen!

Meget god kundeservice
Meget god kundeservice.
Kom til at blive for sent med at få pakken gra GLS,(min skyld), og okofamiliens kundeservice var nemt og hurtigt til at få varen sendt igen.

God og nem hjemmeside
God og nem hjemmeside med levering som aftalt uden problemer.

Produkter med kvalitet
Lækre produkter, nemt at handle, fine informationer og hurtig levering

Svar från Økofamilien
Skønne varer der kom meget hurtigt…
Skønne varer der kom meget hurtigt efter bestilling

Jeg købte madkasser for 1300 kr
Jeg købte madkasser for 1300 kr, og erfarede ved modtagelse at den ene havde silikone belægning tæt op af maden, og det ønsker jeg ikke til mine børn. Derfor oprettede jeg en retur af den ene madkasse. GLS har ved en fejl scannet den gamle postlabel, så kassen kom retur til mig, og jeg måtte endnu engang købe porto og returlabel -som i alt har kostet mig 80 kr. Svaret retur fra Økofamilien var efter gentagne ubesvaret mails fra deres kundeservice, at de havde oprettet et tilgodebevis til mig istedet for at få pengende retur. Jeg gjorde indsigelse, og hører ingenting. Da jeg igen rykker efter 3 uger uden svar får jeg lang forklaring om at grundet pakken har været sendt frem og tilbage to gange så er der gået mere end 14 dage fra levering - til trods for at jeg umiddelbart efter levering skrev til dem at jeg ønskede at returnere.... under AL kritik og elendig kundeservice!

Fantastiske bivoks stagelys.
Hvide bivoks stagelys 25 cm. : meget smuk råhvid farve, brænder med høj jævn flamme,meget lang brændetid og så LØBER DE IKKE.

Meget hurtig afsendelse
Meget hurtig afsendelse, modtog varen dagen efter.
Den er forøvrigt fantastisk.

Svar från Økofamilien
meget hurtig levering af øko og…
meget hurtig levering af øko og bæredygtige soya lys.

Hurtig afsendelse
Hurtig afsendelse. Har købt biovoksklude. De er taget i brug og det tegner til jeg bliver rigtig glad for dem 😊

Svar från Økofamilien
Nemt at finde rundt på hjemmesiden
Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Hurtig ekspedition, og de fineste varer

Svar från Økofamilien
Hurtig levering og produkterne var som…
Hurtig levering og produkterne var som forventet. God kvalitet!

Svar från Økofamilien
Gode priser og god levering
Gode priser og god levering - rigtig dejlige produkter

Svar från Økofamilien
Kvalitetsbevidste produkter og god…
Kvalitetsbevidste produkter og god betjening

big deception
I received a defective product, and to this day I have still not been refunded or offered a replacement solution. My insight is about the customer service and not the products. No follow up and the case is still not closed ! i love the concept but Unfortunately I won t use them again because of bad experience with customer service, I still not have receive answer about an issue I got with a purchase made in November 2024 - we are in july 2025 - and it has been my responsibility to ask again and. let´s cross the fingers
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.