Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale øjenlæge Niels Rath. Forløbet var både professionelt og effektivt, og resultatet blev virkelig godt. Samtidig formåede han at skabe en tryg og nærværende oplevelse, hvor man som... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der var ingen stress og jag, afslappet og behagelig atmosfære, ingen smerter overhovedet og ikke mindst jævnlig information om hvad han foretog sig. Et ekstra plus er klart en opringning dagen efter,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niels har “justeret” mine øvre og nedre øjenlåg i september 2025 og det er bare blevet super godt. Man kan næsten ikke se ar efter snittet. Havde mine bekymringer inden, men er så glad for resultatet... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min største anbefaling. Super professionelt, smertefrit, altid tilgængelige når man har spørgsmål. Virkelig glad for resultatet. Blev behandlet af Niels, som er rigtig behagelig og får en til at føle... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

God behandling

Jeg er blevet opereret for ptose på begge øjne. Fra ikke at kunne se særligt godt til nu, er som at se verden på ny.
Super god behandling før, under og efter operationen og jeg kan kun anbefale klinikken.

29 augusti 2023

Hej Tina,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for din positive tilbagemelding. Ptose kan jo genere udsynet betragteligt, så det er godt vi fik løftet dine øjenlåg.

Varmeste anbefaling

Jeg blev anbefalet Niels Rath for nogle år siden af Danmarks dygtigste øjenlæge (i sig selv en god anbefaling), og fik endelig her i efteråret taget mig sammen til at bestille tid til øjenlågsoperation (øvre øjenlåg). Hele forløbet har været fantastisk. Operationen er 100% smertefri. Det samme gælder helingsforløbet. Selve operationen foregår med behagelig baggrundsmusik og er overstået på 1/2 time. Og resultatet er super. Jeg fik fjernet 1,7 cm på hvert øjenlåg og kan i dag se mine øjenvipper. Niels er super kompetent og meget behagelig og får her min varmeste anbefaling.

1 september 2023

Hej Helle,
Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse. Det er altid dejligt at høre fra tilfredse kunder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Følte mig “i gode hænder”

Længe har jeg gået og taget mod til at få lavet et øjenlågsløft (Fjernet lidt af huden fra øjenlågene) og jeg er så glad for, at jeg endelig har fået det gjort, nemlig i Juli i år. Resultatet er blevet rigtigt godt og jeg er så glad for det.
Jeg valgte “Øjenlåg.nu” da de har en hjemmeside med god information om øjenlågsoperationer og resultater, som var vigtigt for mig.
Det var også meget vigtigt for mig, at jeg “følte mig i gode hænder” og det gjorde jeg helt bestemt hos Niels fra “Øjenlåg.nu”. Ved første besøg, fik jeg en grundig information om operationen og hele forløbet, fik desuden skriftlig informationsmateriale, som var meget fyldestgørende. På operationsdagen og under selve operationen følte jeg mig også velinformeret og i kompentente hænder hele tiden. Selve operationen tog ikke særlig længe og jeg havde ingen gener ved det overhovedet, det var slet ikke så ubehageligt, som jeg havde forestillet mig.
Efterforløbet var jeg også velinformeret om, netop hvad jeg kunne forvente af gener og hvordan jeg kunne håndterer det.
Noget der også var rigtigt rart, var at blive ringet op af Niels et par dage efter operationen, hvor han lige spurgte til hvordan jeg havde det efter operationen.
Jeg anbefaler gerne Øjenlåg.nu 😊

7 juli 2023

Hej Bente,
Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vores information og med resultatet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem tryg & god oplevelse

Jeg fik opereret mine øjenlåg af Niels og det gik så fint med helingen, men efter der var gået 6 mdr. var der stadig en del hud at fjerne (jeg har også tunge øjenbryn) og Niels opererede uden problemer og uden beregning mig endnu en gang og igen var alt som det skal være. Meget tryg oplevelse.

4 maj 2023

Hej Katrine,
Mange tak for din tilbagemelding. Dejligt at du er tilfreds nu. Vi fjerner jo altid ved den første operation alt det hud vi mener er forsvarligt at fjerne, men en sjælden gang er det nødvendigt at fjerne lidt mere nogle måneder senere, men ofte holder første operation i adskillige år.

Succesoplevelse

Jeg har fået opereret øvre øjenlåg, blev på dagen taget godt imod af Helle, og allerede der følte jeg mig helt tryg, Niels udførte en perfekt operation helt smertefrit, og fortalte gennem operationen hvad der foregik. Blev dagen efter ringet op af Niels som ville sikre sig at alt var ok, sådan en service har jeg sjældent oplevet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Glostrup øjenklinik.
Vh: Søren Bo Kruse

11 oktober 2023

Hej Søren,
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre at du er godt tilfreds.

Fint og tilfredsstillende resultat

Jeg har fået opereret både øvre og nedre øjenlåg og er meget tilfreds med resultatet. Her fire måneder efter operationen er arene næsten forsvundet, også ved de nedre øjenlåg. Jeg har følt mig i trygge hænder både under selve operationen og ved den afsluttende opfølgning.
Birgit

11 maj 2023

Hej Birgit,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at resultatet er blevet godt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det har været en yderst positiv…

Det har været en yderst positiv oplevelse, at få løftet de øverste øjenlåg. Bedøvelsen var smertefri
og operationen blev udført meget professionelt af Niels, og resten af personalet. Resultatet særdeles tilfredstillende.

10 februari 2023

Hej Berit,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds.

Flot resultat

Meget tilfreds efter operation både poser over og under øjnene. Blev opereret og har lige været til 3 mdr tjek og man kan slet ikke se ar. Flot resultat, kan varmt anbefale dem.

30 augusti 2023

Hej Tiina,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet.

Jeg kan varmt anbefale Niels Rath

Jeg kan varmt anbefale Niels Rath, hvis du overvejer et øjenlågsløft. Jeg er meget tilfreds med mit resultat. Mine ar er stort set usynlige. Niels er en dygtig kirurg, så du er i trygge hænder. Personalet på klinikken er søde og omsorgsfulde.

9 februari 2023

Hej Sanne,
Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fin behandling og resultat på øjenlåg

Mine øjenlåg blev opereret af Niels Rath og de er blevet super flotte. Meget fin behandling både af Niels og øvrigt personale. Kan kun give min bedste anbefaling.

27 april 2023

Hej Lone,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du synes øjenlågene er blevet flotte, men også at du har følt dig godt behandlet.

Fik opereret øvre og nedre øjenlåg

Fik opereret øvre og nedre øjenlåg
Fik opereret øvre og nedre øjenlåg - den 27/2 2023, der er lidt små “ knuder” og følelsesløs nedre øjenlåg her 19/6. Men det bliver bedre og bedre. Der er ikke synlige ar af betydning.
Niels er yderst behagelig og kun en time om operationen.
Kan roligt sige jeg er 5 år yngre at se på, tak for det. Jeg skulle havde valgt operationen for flere år siden, men tog tid, at finde en, der ikke også lavede bryster 🤣
Er glad for jeg fandt dette sted.

22 juni 2023

Hej Kirsten,
Vi takker for din anmeldelse og dine tilbagemeldinger. Ja, af og til kan man opleve at følesansen på øjenlågene er lidt anderledes i en periode, men det forsvinder med garanti af sig selv. Små "knuder" på såret forsvinder også i de fleste tilfælde af sig selv, ellers kan vi fjerne dem enten kirurgisk eller med en laserbehandling. Skønt at du er glad for resultatet.

Hurtig og smertefri øjenlågsoperation

Min øjenlågsoperation gik hurtigt og smertefrit, og var overrasket over hvor let det hele gik - ikke bare selve operationen, men også helingen efterfølgende. Var kun lidt hævet og kun meget lidt blå et par dage efter. Og efter en uges tid kunne det stort set ikke ses, at jeg var blevet opereret. Resultatet er blevet rigtig godt og helt som forventet. Så alt i alt en god og meget positiv oplevelse. I professionelle hænder hele vejen igennem.

21 februari 2023

Hej Malene,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du er godt tilfreds med hele forløbet, og at det gik så hurtigt med at komme af med hævelse og misfarvning.

Hurtigt & næsten smertefrit 🩵

Fantastisk resultat, af øvre øjenlågsoperation 👀 udført af speciallæge Niels Rath.
De største anbefalinger herfra.. 🙏
Grundig vejledning før, under og efter operationen, samt super opfølgning ved tre måneders kontrol💫

30 maj 2023

Hej Dina,
Vi takker mange gange for din anmeldelse. Dejligt at du følte dig vel informeret og at du er tilfreds med det hele.

Varmt anbefales

Fik opereret både øvre og nedre øjenlåg hos Niels Rath. Meget glad for resultatet - god opfølgning efterfølgende, både over telefon og efterkonsultation. Kan varmt anbefales!

16 maj 2023

Hej Søren,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at få feedback, og selvfølgelig ekstra glade når du skriver at du er meget tilfreds med resultatet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tryg og faglig dygtig behandling!

Rigtig god og tryg behandling af læge Niels Rath og Penny, da jeg fik opereret øvre og nedre øjenlåg. Jeg kunne tilkøbe make up kit til brug efter operation, som jeg har haft god gavn af. Jeg kunne ikke ønske mig det bedre. Kan varmt anbefales!

17 mars 2023

Hej Hanne,
Mange tak for anmeldelsen. Godt at høre at du er tilfreds.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse og virkelig flot resultat

Fik opereret øjenlåg af Niels Rath, hvilket var en fantastisk oplevelse. Meget kompetent og behagelig, og allerede efter få dage var hævelsen mere eller mindre forsvundet. Havde jeg vidst, at det var så nemt og smertefrit, så havde jeg gjort det for lang tid siden. Klart anbefalelsesværdigt!

6 oktober 2022

Hej Ann,
Det var godt at høre, og mange tak for din tilbagemelding. Ja, ikke sjældent at vores patienter ærger sig over de ikke fik lavet operationen tidligere, så den daglige glæde over resultatet kan nydes i årtier.

Tak for flot arbejde!

Mit bevidste valg af en autoriseret øjenlæge til min øjenlågsoperation, blev i den grad bestyrket, da jeg lagde mine dyrebare øjne i hænderne på Niels Rath. Jeg oplevede en faglighed i top kombineret med et nærvær og menneskelighed, der gjorde oplevelsen behagelig og tryg hele vejen igennem. Tak for det flotte resultat.

6 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg skulle have fjernet poser under…

Jeg skulle have fjernet poser under øjnene , men kunne ikke få en nedre øjenlågsoperation, så snittene kunne ikke skjules der men ligger ca 2 cm under hvert øje. Var lidt skeptisk men kunne heller ikke li det udseende som poserne gav mig. Er ovenud tilfreds med resultatet, arene er næsten usynlige og Niels Rath har lavet et helt fantastisk stykke arbejde. Kan kun anbefale stedet til UG. Ser ikke træt og uoplagt ud mere, er så glad for det meget fine håndværk Niels har udrettet i mit ansigt😊 1000 tak😊
Heidi Olsen

1 december 2022

Hej Heidi,
Mange tak for din anmeldelse. Operation af meget lavtsiddende poser under øjnene, som hos dig, er ikke nemt, så det er alletiders at resultatet er blevet så godt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik opereret poser under øjnene…

Jeg fik opereret poser under øjnene væk. Man føler sig i trykke hænder, meget professionelt, god stemning, sød læge og sygeplejerske, og et mega flot resultat.
Kan varmt anbefale Nils Rath specialist i Øjenkirurgi 👍

14 november 2022

Hej Marianne,
Vi takker mange gange for din tilbagemelding. Godt at høre at poserne er væk, så du nok ser mere frisk og "vågen" ud:-).

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig værd at køre efter

Virkelig værd at køre efter.
Top professionelt. Smertefrit hurtigt indgreb med en helt fantastisk lokalbedøvelse - mærkede intet.
Trygt forløb både før, under og efter.
Sidder her i Middelfart 3 uger efter operation af øvre tunge øjenlåg - med synlige øjenlåg og et friskere udsyn ;-) meget tilfreds.

10 februari 2023

Hej Johanne,
Tak for din anmeldelse. Vi er altid glade for at få respons fra vores patienter. Vi har faktisk mange der som dig vælger at rejse hertil fra Fyn, Jylland eller fra udlandet, og vi gør os umage for at det er det værd.
Venlig hilsen,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.