Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale øjenlæge Niels Rath. Forløbet var både professionelt og effektivt, og resultatet blev virkelig godt. Samtidig formåede han at skabe en tryg og nærværende oplevelse, hvor man som... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der var ingen stress og jag, afslappet og behagelig atmosfære, ingen smerter overhovedet og ikke mindst jævnlig information om hvad han foretog sig. Et ekstra plus er klart en opringning dagen efter,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niels har “justeret” mine øvre og nedre øjenlåg i september 2025 og det er bare blevet super godt. Man kan næsten ikke se ar efter snittet. Havde mine bekymringer inden, men er så glad for resultatet... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min største anbefaling. Super professionelt, smertefrit, altid tilgængelige når man har spørgsmål. Virkelig glad for resultatet. Blev behandlet af Niels, som er rigtig behagelig og får en til at føle... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Meget professionelt personale

Meget professionelt personale.
Jeg følte mig godt informeret undervejs og er meget tilfreds med resultatet

22 maj 2024

Hej Lisbeth,
Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at høre at du er godt tilfreds med resultatet.

Kan varmt anbefale Niels Rath

Kan varmt anbefale Niels Rath. Jeg fik tilbage i maj fjernet overskydende hud fra mine øvre øjenlåg og resultatet er bare blevet så flot. En helt igennem tryg og omsorgsfuld behandling 😊

24 maj 2024

Hej Linda,
Vi er glade for dine venlige ord. Mange tak. Skønt du er tilfreds.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Niels Rath.

Jeg kan varmt anbefale Niels Rath.
Jeg har fået ordnet øvre øjenlåg og det var hele vejen tryg og meget professionelt og hurtigt uden smerter.
Jeg er meget glad for resultatet, jeg ser meget friskere ud nu.
Niels er meget venlig og gjorde mig tryg under hele forløbet.

7 maj 2024

Hej Eva,
Mange tak for din positive tilbagemelding, det er vi meget glade for at høre.

Kan absolut anbefales

I dag er det så et halvt år siden min oplevelse startede:
27/2 Forundersøgelse med et par lidt atypiske (tror jeg) ‘poser’ under øjnene, den ene større end den anden, og siddende nede på det øverste af kindben !
6/3 operation, hurtigt nemt og smertefrit, og god kommunikation undervejs.
7/3 opkald fra Niels, som ville høre hvordan det gik 🤗
15/3 Fjernelse af sting, alt så fint ud, og lidt ‘hyggesnak’ undervejs.
27/6 3 mdrs tjek, hvor både Niels og jeg var rigtig godt tilfredse med resultatet.
Alt i alt en rigtig fantastisk oplevelse, med venligt smilene, opmærksomt, kompetent personale, og ikke mindst et resultat der har påvirket både mig og mine nærmeste. Livskvaliteten har fået en pil opad.
Helt sikkert at øvre øjenlåg også skal ‘fikses’ her, når det bliver aktuelt. 🤩
Bedste hilsner Silke (ældre model på 75)
Ps. I må godt bruge mine før/efter billeder på Jeres side 😉

27 juni 2024

Hej Silke,
Vi takker mange gange for din fine udtalelse og for de positive ord, det er rart at høre. Ja, selvom man er "en ældre model" er det ikke for sent med en øjenlågsoperation, som ofte giver større resultater end man er klar over.

Kæmpe anbefaling til Niels Rath

Varm anbefaling til Niels Rath!
Jeg har i december 2023 fået lavet en øvre og nedre øjenlågsoperation hos Niels Rath. Konsultationen var meget betryggende og glad for det forslag Niels kom med til de nedre øjenlåg. Blev skåret under øjet “i posen” for bedre resultat. Så fint resultat det blev og har et stort set KUN et usynlig ar. Operationen var hurtig og behagelig. Niels er uden tvivl erfaren og har prøvet det mange gange før. Det er nemt at mærke. Følt mig i trygge hænder hele vejen. Tak Niels for et flot resultat

8 december 2023

Hej Louise,
Vi takker for din tilbagemelding, og er virkeligt glade for at du er godt tilfreds med det hele.

Varm anbefaling til Niels Rath

Jeg har d. 4. april fået lavet øvre og nedre øjenlågsoperation hos Niels Rath. De indledende konsultationer var meget betryggende. Operationen var hurtig og smertefri. Man kan tydeligt mærke at Niels er erfaren og har prøvet det mange gange før, hvilket er beroligende. Efter 3 måneder er jeg meget tilfreds med resultatet. I det hele taget har det været en god oplevelse og jeg kan derfor anbefale Niels til andre som ønsker samme operation.

4 april 2024

Hej Jwan,
Mange tak for din gode tilbagemelding. Det er godt at høre at du følte dig velinformeret og tryg, og ikke mindst at resultatet er som forventet.

5 stjerner - Niels Rath

Tryghed, kvalitet og forståelse!

Jeg har kun godt at sige om klinikken. Jeg var yderst nervøs inden operation, men blev beroliget igennem hele forløbet, forklaret og mødt af den dygtigste, professionelle og mest forstående kirurg! Niels er en fremragende kirurg! Mit resultat er over alle forventninger ifht. ar og sting. Jeg har absolut intet negativt at sige. Tværtimod! Tak for at berige mig med et nyt og tilfredsstillende resultat af korrigering af øvre øjenlåg. * * * * * stjerner herfra!

20 februari 2024

Hej Michala,
Mange tak for din tilbagemelding. Ja, mange er nervøse, især for at det gør ondt. Heldigvis oplever de fleste at både bedøvelsen og operationen er smertefri. Vi er glade for at du er godt tilfreds med resultatet.

Rolig og kompetent vejledning

Rolig og kompetent vejledning, før og efter operation af øvre øjenlåg, af Niels Rath. Super tilfredsstillende resultat. Før operationen hang mit ene øjenlåg noget mere end det andet, efter operationen har jeg fået et mere ensartet udtryk og jeg er fuldt ud tilfreds.
Varm anbefaling herfra.
Venlig hilsen Jette

9 februari 2024

Super flot resultat

D. 1/2-24 fik jeg endelig fjernet overskydende hud fra mine øjenlåg.
Niels Rath foretog operationen og jeg kan kun give min varmeste anbefaling til andre der ønsker en øjenlågsoperation at få det gjort på denne klinik. Niels Rath er yderst rolig og behagelig og giver sig godt tid til at forklare selve forløbet til 1. konsulation og selve operationen var smertefri og hurtigt overstået. Tak til Niels Rath og til de søde assistenter som alle gør at det er rart at komme i klinikken. 💫💫💫💫💫

2 maj 2024

Hej Berit,
Mange tak for anmeldelsen, det er vi glade for at høre.

Perfekt hele vejen igennem

Jeg fik opereret mine øjenlåg hos Niels Rath i november 2023. Al kommunikation og forundersøgelse før operationen var i top og selve operationen foregik ubeklageligt og med an følelse af at være i særdeles gode hænder. Alt har været smertefrit og en hurtig opheling af begge mine øjne. Resultatet er blevet perfekt, så stor tak til Niels og øjenklinikken.
Jeg kan klart anbefale denne klinik.

Mvh. Malene Hebo

24 november 2023

Hej Malene,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du følte dig velinformeret og tryg, hvilket vi lægger stor vægt på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Øjenlågs operation hos Niels.

Øjenlågs operation hos Niels.
Professionel og venlig behandling både når det kommer til forundersøgelse, operation og efterforløb. Resultatet er blevet virkelig godt. Kunne jeg give 6 stjerner gjorde jeg det :)

12 april 2024

Hej Gitte,
Mange tak for din fine anmeldelse!.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse og flot resultat

God oplevelse. Superfint resultat.
Nemt og let. ingen smerter og god opfølgning.
5 stjerner fra mig

Mvh
Kenneth

3 april 2024

Hej Kenneth,
Mange tak for din anmeldelse.

Fantastisk resultat

Jeg fik d. 22/11-2023 fjernet 16 mm af øvre øjenlåge. Det var Niels Rath der stod for det. Jeg kom med rigtig mange sommerfugle i maven, og var nok også lidt bange. Men det var helt uden grund. Niels var helt rolig, og inden jeg var klar over det, var jeg både blevet tegnet på, bedøvet og skåret. Uden at jeg var klar over det. Og syningen kunne jeg slet ikke forstå var overstået. Så kan varmt anbefale at få det gjort hos Niels. Også fjernelse af trådene var helt smertefrit. 14 dage efter det var lavet, var det så fint. Bare godt med kulde og ro i øjnene, og afvaskning og smøre med den anbefalede creme, så var der slet ingen ubehag.

22 november 2023

Hej Anette,
Vi takker mange gange for din tilbagemelding, og er glade for at høre at du er godt tilfreds, og at det ikke var så slemt, selvom du var nervøs.

Operation af øvre øjenlåg

Jeg fik opereret mine øjenlåg i efteråret 2023 af Niels Rath. Operationen gik hurtigt og føltes tryg og jeg mærkede ikke engang at bedøvelsen blev lagt. Efterfølgende fulgte jeg instruktionen om ro og is på øjnene slavisk og blev kun begrænset blå og hævet. Jeg er super tilfreds med resultatet og ser meget friskere ud. De bedste anbefalinger herfra.

17 november 2023

Hej,
Mange tak for dine gode kommentarer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik opereret øvre øjenlåg efter flere…

Fik opereret øvre øjenlåg efter flere års tilløb. Fik hurtigt tid til operation efter forsamtalen. operation er hurtigt overstået og var for mig smertefri. Ja, man er ikke så køn den første uge efter operation, men det er det hele værd. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.

8 december 2023

Hej Marianne,
Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at du er tilfreds.

En 5-stjernet oplevelse

En 5-stjernet oplevelse:
Niels Rath har fjernet 16 mm af mine øjenlåg, og jeg er superglad for resultatet. Selve operationen foregik uden smerter, og stille og roligt mens vi snakkede om vores ferier. Bedøvelsen er ikke værd at nævne, de har ret når de på hjemmesiden skriver at den stort set er smertefri.
Jeg valgte ojenlaag.nu udfra andres anbefalinger, samt det at de koncentrerer sig om øjne fremfor at “favne bredt” . Hjemmesiden har mange gode informationer og “før og efter-billeder” som giver et godt indblik i hvad de kan fixe.

14 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

2023 Blev opereret af Niels Rath i…

2023 Blev opereret af Niels Rath i marts 2023 og er meget tilfreds med resultatet. Mine ojnlaag var endda asymetriske for og det er de ikke længere. Jeg ser nok ti år yngre ud og ville ønske jeg havde gjort det tidligere. Niels svarede endda paa en mail paa en søndag, da jeg var bekymret for om der var gået betaendelse i sygningen, som dog viste sig kun at være en allergisk reaktion paa trådene.

16 mars 2023

Hej Christina,
Mange tak for din gode tilbagemelding.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik løftet øvre øjenlåg på begge øjne

Fik løftet øvre øjenlåg på begge øjne. Jeg sad i stolen klar til operation, vi talte lidt om vind og vejr, og jeg tænke, skal han ikke snart i gang. Så sagde Niels, nu er vi færdige, jeg mærkede absolut ingenting. Tog hellere en operation mere, end en tur ud og handle. De varmeste anbefalinger her fra. Niels skar 1,5 cm af på hver øje, og jeg har nu frit udsyn. Hilsen Niels Madsen, Korsør

12 oktober 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.