Öjbrovantfabrik Omdömen

‱
TrustScore 5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

BestÀllde present till min dotter och skrev fel postnummer. Paket hamnade fel. I mail kontakt erbjöds hon hÀmta i butik istÀllet för att hinna fÄ det innan jul. Ett sÄdant vÀnligt bemötande o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi har handlat flera gĂ„nger frĂ„n Öjbro och Ă€r lika nöjd som vanligt med alla aspekter av det hela. LĂ€tt o bestĂ€lla, bra betalningsmöjligheter, snabb leverans och, som kronan pĂ„ verket sĂ„ Ă€r produkten/... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Helt underbara vantar, hittade dem av en slump nÀr jag hade trÄkigt och surfade runt efter vantar. Fantastiska Àr bara förnamnet. En ny stamkund har hittat hit och det smittade av sig pÄ min syster so... Se mer

1. Shopping och mode

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

Öjbro Vantfabrik is a Swedish design company with a passion for passing on our knitting traditions.

UtmÀrkt

TrustScore 5 av 5

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Köpte ett par vantar pĂ„ en marknad för

Köpte ett par vantar pÄ en marknad för nÄgra Är sedan och har aldrig haft nÄgot som vÀrmt hÀnderna sÄ bra. Har letat efter dem Ànda sedan dess men hittade dem aldrig förrÀn jag sÄg hemsidan. Nu har jag ocksÄ matchande mössa och strumpor. SÄ fin kvalitet och verkligen supermysiga. Jag kan vara ute med barnen i snön i timmar utan att frysa det minsta om huvud, hÀnder eller fötter. MÄste ocksÄ sÀga att Àgaren Ted som jag skrev med om bestÀllningen var hur snÀll och förstÄende som helst. Rekommenderar verkligen att köpa.
/Emma frÄn Helsingborg!

19 december 2025

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

Hej Emma, Du Àr sÄ go och bryr dig, tusen tack för berömmet, det blir en bra dag idag , tack frÄn ted

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Snabb problemlösning orsakad av mig

BestÀllde present till min dotter och skrev fel postnummer.
Paket hamnade fel.
Ett sÄdant vÀnligt bemötande och snabba svar har jag aldrig upplevt.
Befann mig i Thailand sÄ det blev en fin dag hÀr .Tack.
Kommer bestÀlla igen. 100 procent.
Rekommenderar oxÄ deras vÀlgjorda varma produkter.

19 december 2024

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

Inget ont om Tollered, men vÀl lÄngt att Äka för en Gbgare. Tack Sabina, behövde lite beröm nu, God Jul

Underbara pulsvÀrmare

Precis fÄtt de underbara pulsvÀrmarna
Irma Fager. (Har köpt vantar frÄn er
tidigare, fortfarande i gott skick.)
Detta mönster Àr sÄ vackert och jag
vill ha dom bĂ„de ute och inne❀
Den lilla bonusen vÀrmer ocksÄ.

25 januari 2024

Hej Tack Monica, dina ord vĂ€rmer oss ocksĂ„, sĂ„ tack frĂ„n Familjen Öjbro/Ted

Superfina!

Fick idag mina fina vantar! Perfekt! SÄ hÀftigt med varningstexten för varma vantar. Tack!

19 januari 2024

Ha det bra, och tusen Tack Fam. Öjbro

BĂ€sta vantarna

Superbra vantar som jag köpt till massa vÀnner och familj, snabb leverans och enkelt att betala.

21 december 2023

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

Tack Louise för en perfekt avslutning av 2023, uppskattat dina ord vĂ€rmer, Nu Ă„ker jag och Åse hem och firar Nytt Ă„r 2024 tack

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Tog emot ett par jÀttefina vantar idag

Tog emot ett par jĂ€ttefina vantar idag. Älskar varningsloggan för Varma Vantar! Leverans inom tre arbetsdagar trots att det Ă€r nĂ€ra Jul. Rekommenderas starkt.

6 december 2023

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

Hej Matt, Du trÀffade sÄ rÀtt, ur min familjs synpunkt. Du Àr recensionernas Matisse, i din recension lyckas du göra hela familjen glad:
JĂ€ttefina vantar = Mamma Öjbro, gör mönstrena sjĂ€lv
Varningsloggan = Pappa Öjbro (Jag) min enda kreativa blixtnedslag i mogen Ă„lder
Tre arbetsdagar = Sonen Öjbro (Erik) som ser till att fĂ„ ut mammas vantar i tid
Din recension= Sonen Öjbro ocksĂ„ (Tobias) ifrĂ„gasĂ€tte om nĂ„gon orkar skriva nĂ„got snĂ€llt, och sĂ„ gjorde du det.

JĂ€tte, JĂ€tte kul
tack frĂ„n Ted ÖJbro

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

BestÀllning makuleras vid klagomÄl pÄ servicen

Eftersom jag inte tycker mĂ€rket ”Varning – varma vantar!” passar pĂ„ de 4-lagersvantar jag ville ha, mailade jag Öjbro och frĂ„gade om de kunde ta bort mĂ€rket. Det kunde de inte. BĂ€ttre service hade varit att svara att de för en kostnad kunde ta bort mĂ€rket, eller att jag mĂ„ste vĂ€nta tills nĂ€sta batch med vantar tillverkas (ett kĂ€nt linnevĂ€veri, exempelvis, hade inga problem att tillverka en prydnadskudde utan det, enligt mig, alldeles för stora loggmĂ€rket). Eftersom vantarnas viktigaste funktion inte pĂ„verkas av mĂ€rket, valde jag Ă€ndĂ„ att bestĂ€lla vantarna. Jag lade till kommentaren "DĂ„lig service att inte kunna leverera vantarna utan varningsmĂ€rke", med förhoppningen att de trots allt skulle vĂ€lja att ta bort mĂ€rket Ă„t mig. Redan efter ett par minuter fick jag ett mail dĂ€r det stod att bestĂ€llningen makulerats. Jag mailade Öjbro och frĂ„gade varför, men fick inget svar. Jag mailade Ă€ven den anstĂ€llda som besvarat min frĂ„ga huruvida jag som lekman sjĂ€lv kan ta bort mĂ€rket utan att riskera att förstöra vanten, men fick inget svar frĂ„n henne heller. NĂ„gra dagar senare lade jag in bestĂ€llningen pĂ„ nytt, denna gĂ„ng utan kommentar, med samma resultat: bestĂ€llningen makulerad.

Det Àr ett vÀldigt mÀrkligt beteende att inte ta emot en bestÀllning bara för att man klagat pÄ servicen.

31 oktober 2022

Finfina varor!

Finfina varor!
Varma goa grejer, snabb leverans, enkel betalning och sÄ trevligt bemötande. Kul och gott med en liten överraskning i paketet ocksÄ. HÀr handlar jag sÄklart fler gÄnger!
Ulla i HÀrnösand

16 februari 2022

Hej Ulla, tusen tack frĂ„n Familjen Öjbro i Ulricehamn

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fantastisk service pÄ fina produkter

NĂ€r min hundvalp gjorde ett hĂ„l i en av mina Ă€lskade tumvantar frĂ„n Öjbro var sorgen stor. Jag skrev dĂ„ till Ted pĂ„ vantfabriken för att undersöka möjligheten till lagning och det var inga problem. Fint bemötande, snabb service och snyggt utfört arbete! Produkterna frĂ„n Öjbro vantfabrik Ă€r de perfekta presenterna, bĂ„de till sig sjĂ€lv och andra. Det blev mĂ„nga julklappar dĂ€rifrĂ„n!
Alexandra Davidsson

2 januari 2022

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

Tack Alexandra, HÀlsa valpen, frÄn oss :-)

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans, och riktigt fina och varma vantar. Har haft vÀrme handskar tidigare med batteri, men tyckt att det varit kallt om fingrarna, men inte nu lÀngre

31 december 2021

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

Hej Thomas, tusen tack för varma ord, hoppas att de hjĂ€lper dig igenom vinter, ett riktigt Gott Nytt År, önskar Fam. Öjbro

HjÀlpsamt och trevligt bemötande

HjÀlpsamt och trevligt bemötande. Snabb frakt och smidig returhantering.

Otroligt varma handskar. Kommer handla hÀr igen.

29 december 2021

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

Tack sÄ mycket, vÀlkommen tillbaka, Mvh/Ted

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

DÄlig service vid reklammation

La en bestÀllning och fick vantarna snabbt. Men bÄde maskor hade gÄtt i dom och det var ett mönsterfel. Vid kontakt med företaget nekade de till att det var ett mösterfel. Bad att fÄ reklamera dem och fÄ ett par nya. Företaget skickade tillbaka pengarna och vÀgrade att lÄta mig fÄ ett par nya. Detta var en julklapp till en nÀrstÄende som nu fick fira jul utan present eller löfte om sen julklapp.
Materialet och mönstrena Àr fina men hemskt servicebemötande.

Mvh
Utbildad vid textilhögskolan

13 december 2021

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

Hej, för det första har jag inte pratat med dig, utan en man (din make?) det var ett mönsterfel, pÄ den vante, fel av oss. men din man hade ocksÄ andra Äsikter om mönstret.
Jag försökte förklara hur det fungerar, stÄr Àven pÄ hemsidan,att handpÄlÀggningen Àr det unika, det gör att ingen produkt blir exakt lik den andra. För vissa kan detta vara jobbigt, hantverk Àr inte för alla, men det Àr sÄ vi vill ha det. Vet du med dig att du vill ha allt exakt likadant och med angivna exakta milimetermÄtt, ja dÄ Àr nog inte vÄrt hantverk nÄgot för dig. Om du dÀremot Àlskar hantverk, Àlskar att allt Àr unikt, Àlskar det individuella, som jag förklarade, sÄ funkar mönstrena för dig.
Jag sa till din man att uppsöka en Ă„terförsĂ€ljare för sjĂ€lva kunna vĂ€lja vante. Han skulle ge instruktioner i brevet tillbaka, men det gjorde han inte. Tomt i brevet förutom vanten, sĂ„ jag betalade tillbaka omgĂ„ende, sĂ„ ni kan vĂ€lja sjĂ€lva i butik, men det var inte uppskattat. Tack för första usla recensionen Ted Öjbro

Oslagbar kvalitet

Jag tillbringar mycket tid i skogen som motionĂ€r. Under vintern kan det vara ner till minus 15. Jag har testat mĂ„nga bra vantar/handskar genom Ă„ren. Men, ingen slĂ„r Öjbro dubbel merinoull tumvante storlek rejĂ€l (jag har stora labbar).
Nyligen lyckades jag förstöra vĂ€nstervanten. Jag ville ha ett par nya med samma mönster. DĂ„ hjĂ€lpte Ted och Åse mig att hitta just det mönstret. Jag kĂ€nde mig sedd och uppskattad som kund.
Högsta kvalitet i produkt och kundrelation!

29 november 2021

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

Tack Göran frĂ„n oss bĂ„da, dina vĂ€nliga ord betyder mycket för oss. Du Ă€r en mycket vĂ€nlig sjĂ€l, vi önskar dig allt gott och vĂ€l. Ted och Åse

Rekommenderas

Rekommenderas! Köpte vardagsstrumpor i merinoull och blev jÀttenöjd.

23 november 2021

Stort Tack frÄn oss i Ulricehamn

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Riktigt fina och varma ullvantar

Riktigt fina och varma ullvantar. Mycket nöjd. Även trevligt med personligt meddelande i paketet. Rekommenderas.

17 november 2021

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

Tack Danny, tack för rekommendationen, och att du fÄr nytta av dem i den kalla tid som nu kommer, VÀnliga hÀlsningar Ted

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

SÄÄ glad o nöjd med de produkter som

SÄÄ glad o nöjd med de produkter som jag inhandlat. SĂ„ jag köper gĂ€rna om o om igen, ger bort till mina vĂ€nner. Vackra, vĂ€rmande sköna, goa grejer. Vill ha allt❀

15 november 2021

Svar frĂ„n Öjbrovantfabrik

PIa, du Àr en fantastisk mÀnniska, vi uppskattar verkligen ditt engagemang i vÄra vantar, sÀrskilt pulsvÀrmarna fÄr mycket kÀrlek frÄn TvÀrred

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer