Fantastisk koncept. Dejligt at man kan nøjes med en let oppakning. Dejlige ruter i Danmarks skønne natur. Vi havde en overnatning og gik i Tornby klitplantage. Super lækkert sommerhus, nem og lækker... Se mer
Det här tycker kunderna
Bulbjerg-ruten over 3 dage. Fantastiske ruter med smuk og varieret natur: strand, klit, skov, plantage. Skønne, rene og veludrustede sommerhuse at overnatte i med dertilhørende lækker, økologisk og su... Se mer
Agger-Lyngby. En helt igennem fantastisk tur. Skøn og flot natur med masser af oplevelser, vi så både viber og traner. Dejlige huse og virkelig lækker forplejning. Eneste minus var, at Lodbjerg Fyr en... Se mer
Vi gik turen Agger - Lyngby. Naturen er storslået. Smukke ruter. Husene indbydende, rene og alt velfungerende. Forplejningen er rigtig god og man har fornemmelse af at der er tænkt på alt. Der er god... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Oh So Quiet er et alternativ til storbyferien eller wellnessopholdet, der gør det muligt at nyde naturens ro sammen med en partner, ven eller et familiemedlem uden at det skal være alt for primitivt, besværligt og anstrengende. Konceptet består i at vandre fra feriehus til feriehus i naturskønne områder i Danmark. Ruterne er naturnære og begyndervenlige og du slipper for at have alt for meget i rygsækken, da der står måltidskasser klar, når du ankommer til dagens overnatningssted.
Kontaktuppgifter
Sønder Tranders Bygade 24, 9260, Gistrup, Danmark
- pia@ohsoquiet.dk
- ohsoquiet.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Godt gennemarbejdet koncept og høj service
Var på 3-dages vandretur i Thy nationalpark, og det kan kun anbefales. Alt var veltilrettelagt, informationer om turen kom i god tid, og velvalgte sommerhuse. Høj service og det er ikke sidste gang vi vælger dette koncept.
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept. Man bliver forkælet hele vejen igennem, får set noget af landets smukke natur og er sammen på en anderledes måde.
Vi er stadigvæk høje af turen!
Vi er stadigvæk høje af turen!
For en uge siden kom vi hjem fra vores længe planlagte Oh so quiet tur.
Vi bestilte turen længe før Corona!! Jeg hørte Pia i P4, en mørk vintermorgen, og tænkte, det er lige os! Ift. vandring er vi totalt nybegyndere... Vi havde før talt om at overnatte i shelters, men det her lød både trygt og lækkert, især hvis vejret ikke lige var med os.
Vores forventninger har været meget høje. Vi har glædet os i flere måneder. Især imens Danmark har været lukket ned, har vi virkelig set frem til et par dage i fantastisk natur!!
Men alt har levet op til hvad vi drømte om! Det har været et par fantastiske dage for os alle tre.
Så skynd jer at komme afsted. Det lader batterierne op!
Hilsen Anette, Ville og "Smilla"
Supergodt koncept
Tre skønne dage i Thy, hvor oplevelser, god mad, hyggelige huse og en dejlig natur gik op i en højere enhed.
Pia har, med Oh So Quiet, skabt et koncept vi varmt kan opfordre andre til at afprøve
Gør dig selv en tjeneste - tag afsted!
En helt fantastisk oplevelse at vandre med Oh So Quiet. Smuk natur, dejlige sommerhuse, uovertruffen mad og uforglemmelig service. Glæder mig til næste gang.
Godt koncept
Godt koncept - service i top - kunne ikke gøres bedre, og vi er klar til en ny tur...
Super dejligt koncept
Super dejligt koncept, hvor man oplever naturen på tætteste hånd med overnatning i lækre feriehuse. Min mand som ellers foretrækker at sidde indendøre blev positivt overrasket, og han har i den forbindelse lovet mig at han gerne vil afsted igen. Derfor kan jeg kun anbefale, at man under sig selv og en man holder af at komme afsted på en Oh so quiet tur :-)
Fantastisk oplevelse i skønne omgivelser
Vi havde nogle fantastiske dage i Thy Nationalpark og kan klart anbefale Oh so quiet til andre, som gerne vil opleve smuk natur på en komfortabel og afslappende måde. Der var tænkt på alt: gode ruter, lækker mad, smuk natur og fremragende kommunikation før, under og efter turen. Vi glæder os allerede til vores næste tur!
Til dig der ønsker at komme ned i gear…
Til dig der ønsker at komme ned i gear fra en travl hverdag, hvor der er tid til at nyde naturen, få rørt sig og få nogle gode samtaler med en du holder af
Fantastiske dage i Thy Nationalpark med Oh so quiet!
Vi havde de mest fantastiske dage i Nationalpark Thy. En helt unik naturoplevelse! Vandreturene var veltilrettelagt, hvor vi kom rundt i forskelligt terræn.
Sommerhusene var så fine med god atmosfære og køleskabene fyldt op med mad, der var lige til at gå til.
Madpakken helt i top!
Helt fantastisk vandretur i en unik og…
Helt fantastisk vandretur i en unik og smuk natur. Dejligt ophold og lækker mad
Skønne vandreture i klitheden
Oh So Quiet byder på skønne, veltilrettelagte vandreture i noget af den absolut mest unikke og imødekommende danske natur. Der er ruter for dem, der gerne vil gå langt og dem der hellere vil tage det stille og roligt. Både børn og voksne kan derfor være med på turene.
Vi havde et par fantastisk dejlige dage som familie med at vandre i klitheden og langs den smukke strand i Thy. Her kommer man virkelig væk fra den travle hverdag, ned i gear og kan nyde den vidstrakte natur. Alt er nøje planlagt og information og om turen og servicen var upåklagelig.
Og når vandreturen på dagen er overstået venter overnatninger i hyggelige, nøje udvalgte hytter og sommerhuse samt lækre måltidskasser med nemme retter af gode råvarer og historier om den lokale natur.
Alt i alt er Oh So Quiet et koncept, der bestemt kan anbefales til alle, der gerne vil have par i dage selskab med familie, venner eller sig selv i skøn dansk natur uden at skulle planlægge det hele selv.
Vi havde en dejlig tur til Thy med Oh…
Vi havde en dejlig tur til Thy med Oh So Quiet. Vi havde valgt en forlænget weekend med tre dages vandring og to overnatninger.
Ruterne var velvalgt og vi fik set masser af Thys varierede landskab og natur.
Maden i de valgte "madkasser" var god og let at tilberede. Lige som det skal være efter en vandretur.
De to steder vi overnattede havde alt hvad de skulle have plus flot beliggenhed og charme.
Vi kan helt sikkert anbefale at opleve nationalpark Thy med Oh So Quiet.
Oh So Quiet er et fantastisk koncept.
Oh So Quiet er et fantastisk koncept. Man kommer ud af byen og ind i naturen og roen et skridt af gangen uden fokus på praktikaliteter. Oh So Quiet har nemlig arrangeret overnatning i hyggelige omgivelser, og der står en kasse med gode lokale råvarer klar, så man ikke skal tænke på at købe ind eller vandre med maden.
Jeg skal helt sikkert besøge Nationalpark Thy gennem Oh So Quiet igen.
Vandring for alle
Er man til flere dages vandring og smuk natur men ønsker, at overnatningen er i civiliserede rammer, så er det en Oh So Quiet vandretur man skal tage på.
Ruterne er planlagt så man ikke behøver, at slæbe alverdens opbakning med, man overnatter i gode feriehuse og der er mulighed for at tilkøbe lækre måltidskasser.
Jeg kan varmt anbefale Oh So Quiet, både for de erfarne vandre der gerne vil have det lidt luksus på deres vandretur og til dem, der aldrig har prøvet at vandre før, men som er nysgerrig på at prøve det, så er Oh So Quiet et godt og trykt sted, at begynde.
Alle der er klar på at vandre kan være med - også børnene :-)
Fantastisk veltilrettelagte vandreture…
Fantastisk veltilrettelagte vandreture som ikke kræver forudgående planlægning, da der er sørget for alt fra rutekort, gode overnatninger og skønne måltidskasser med lokale produkter. Kan varmt anbefales hvis man trænger til at komme ned i tempo og nyde den fine danske natur. Det er som wellness for både krop og sjæl!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.