Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god service ud over det normale. Jeg stod om onsdagen og skulle bruge bilen til en rejse om fredagen. Men en af dyserne til benzintilførsel var gået i stykker. Bilen havde på... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg havde problemer med bremser,der lavede lyde, når bilen bremsede. Autostreit anbefalede de blev skilt, renset og smurt. Det løste ikke problemet, og efterfølgende blev, de tjekket et andet sted... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter en omgang småreparationer holdt stopkontakten op med at virke samme dag som jeg hentede bilen ! Kontakten blev straks skiftet igen, og jeg kunne hente en nyvasket, vokset og støvsuget bil - ud... Se mer

Företagsinformation

1. Bilreparation

Informationen kommer från olika externa källor

AutoStreit | Godkendt omsynsværksted - Medlem af SKAD-Garantiværksteder.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Jeg blev chokeret i dag

Jeg blev chokeret i dag! Skulle have tjekket bærearme på forhjul for nu var der endelig styr på baghjul som var blevet ordnet af autostriet og omsynet.(troede jeg). Tog på et andet værksted for var ærligt ikke helt tryg efter første oplevelse med autostreit. (Glemt at sætte en møtrik på en bolt på ophænget så hjulet sad skævt) Her viser det sig at det baghjuls ophæng/bøsning som var problemet for 3 mdr siden nu er mere problematisk og hjulet kan rykkes 5 cm frem og tilbage! Og nej vi har ikke kørt 100.000 km eller kørt offroad. De er meget søde at snakke med i telefonen og virker flinke, men tvivler virkelig på deres kompentencer som mekanikere. Hold jer langt væk.

8 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tænk dig om inden du benytter Autostreit

I forbindelse med en forsikringssag valgte jeg Autostreit, som er på forsikringsselskabets anbefalede liste. Selvom parkeringsskaderne blev repareret fint, giver jeg kun en stjerne, da jeg fik min bil tilbage med andre skader.

Jeg afleverede min bil med to kosmetiske parkeringsskader. Ellers fejler min bil ingenting, da den er forholdsvis ny. Da jeg fik min bil tilbage og jeg kørte hjem, kom der lige pludselig nogle kraftige bankelyde ved frontdelen, og klimaanlægget mistede pusten. Da jeg skiftede indstillingen på klimaanlægget, blev bankelyden kun værre. Så stoppede det for kort øjeblik for at komme tilbage igen.

Jeg kontaktede værkstedet dagen efter, der afviste kategorisk, at værkstedet kunne have forårsaget problemet. De havde heller ikke nogen forklaring på, hvordan en bil, der ved indleveringen kun havde kosmetiske parkeringsskader, ved udlevering fremstod med fejl i klimaanlægget. Der blev også hentydet, at det er muligvis en gammel fejl, som jeg nu prøver at få repareret på deres eller forsikringens regning. En sådan hentydning finder jeg ubegrundet og meget respektløs.

Der blev også sagt, det var "synd for mig", men at jeg enten måtte leve med lydene eller selv betale for en omfattende udskiftning af klimaanlægget. Jeg fik endda et tilbud på ca 30.000.

En mekaniker inspicerede bilen under motorhjelmen og pegede på et tandhjul til venstre, som efter hans udsagn muligvis var slidt og burde udskiftes. Dette tandhjul udgav en hakkende lyd, ifølge mekanikeren.

Min egen mekaniker har efterfølgende udtalt, at det ikke er muligt at danne sådanne bankelyde i klimaanlægget fra den ene dag til den anden – især ikke når bilen har stået stille i tre dage uden brug. Vedrørende det nævnte tandhjul, forklarer min mekaniker, at det er en del af bilens kompressor, og at den type lyd er normal. Han påpeger desuden, at dette burde være almen viden for en erfaren mekaniker.

Alt i alt en meget ærgerlig sag, og jeg kommer aldrig til at bruge dem igen. Eller anbefale til andre.

26 juni 2025

Fantastisk service

Vi har benyttet dette værksted to gange nu, og kommer til at benytte det i tiden fremover.
Vi er yderst tilfredse med den service de yder.
Når de ser på bilen, ringer de altid og fortæller, hvad de vil anbefale, der skal gøres og kommer med en pris på det.
De fortæller også, at de vil gøre det på den billigst mulige måde.

24 mars 2025

Fantastisk hjælp!

Fantastisk hjælp!
Service for alle pengene! De sødeste, mest servicemindede medarbejdere.
Tak for jeres hjælp - og for at I hentede mig, da jeg ikke selv kunne komme frem og tilbage pga brækket fod.

24 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig service og mangelfuld håndtering af forsikringsskade

Jeg fik min bil tilbage fra værkstedet efter en forsikringsreparation, hvor der var blevet brugt ca. 25.000 kr. Desværre var oplevelsen alt andet end tilfredsstillende. Da jeg hentede bilen, opdagede jeg, at der var et hul omkring nummerpladen, hvor en dæksel manglede. Jeg påpegede straks problemet for medarbejderen, som udleverede bilen til mig, men han begyndte straks at tale om et tidligere tilbud, jeg havde afslået vedrørende nummerpladelys. Dette havde intet at gøre med mit nuværende problem, som handlede om det manglende dæksel.

Medarbejderen gik ind og talte med en mekaniker og kom tilbage med beskeden om, at deres maler havde smidt dækslet væk. Jeg bad dem finde dækslet eller bestille et nyt og kontakte mig, når det var løst, men han reagerede på en useriøs måde og virkede ikke særlig engageret i at få det løst.

Efterfølgende gik jeg tilbage til værkstedet, fordi jeg synes, det var unfair, at medarbejderen antydede, at fejlen med nummerpladen altid havde været der siden mit sidste besøg i April 2021. Jeg forklarede, at jeg selv havde skiftet nummerpladelyset i oktober 2021 og viste dokumentation for det. Jeg bad ham undskylde for at mistænkeliggøre mig som kunde ved at insinuere, at jeg forsøgte at få noget repareret, som var sket før skaden.

Samlet set er jeg meget skuffet over håndteringen og den manglende ansvarsfølelse fra værkstedets side. Jeg forventer mere, når man betaler så meget for en forsikringsreparation.

17 oktober 2024

Sublim kundeservice

En bule i min bildør skulle fikses, og jeg må indrømme det var en anelse uoverskueligt da mit leasingselskab sendte mig udenfor mit vanlige autoværksted. Det blev dog gjort fuldstændig til skamme af én af de allerbedste værkstedsoplevelser nogensinde!
- Fra personlig, yderst serviceminded, telefonisk tidsbestilling, til aflevering og eksekvering af selve opgaven (som endda blev løst en dag hurtigere end ventet).
- Til, jeg henter min bil som er topshinet ikke kun udvendig men også indvendig hvor den fremstår som har den været igennem en prof bestilt carcleaning - så fedt!!

21 augusti 2024

Super fantastisk service

Fik udbedret en forsikringssag på min Golf - Venlig og imødekommende personale. Bilen blev lavet og afleveret nyvasket og støvsuget til aftalt tid. Det er 3. gang jeg anvender Autostreit - og kan kun anbefale dem.

18 augusti 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aircon på min bil har mistet pusten og…

Aircon på min bil har mistet pusten og jeg sender den til Autostrait.
Får bilen tilbage og det virker.
En uge senere virker det ikke mere, og den sendes til Autostreit igen.
Efter et par dage får jeg at vise at der er et lille hus i kondenseren.
Hvorfor trykprøver de ikke kondenseren, ligesom de trykprøver aircon enheden før de følder vædske på?
Det har kostet mig mere end 1000 kroner for at få ingenting lavet.
De vil ikke give mig pengene igen.
Hold jer væk fra det værksted.
Bent K. Larsen, Herlev

25 juli 2022

Kan varmt anbefales.

Jeg er kommet hos Autostreit gennem efterhånden mange år og med forskelligartede problemer. Er aaltid mødt med venlighed og imødekommenhed.
Jeg tøver ikke et sekund med at anbefale dem til andre.

27 januari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service ud over det sædvanlige!

Virkelig god service ud over det normale.

Bilen havde på dette tidspunkt stået i næsten to uger hos Skorstensgaard hvor man end ikke havde fundet frem til fejlen.

Onsdag får jeg endelig bilen retur og ringer til Autostreit som på trods af sygdom iblandt medarbejderne finder en tid til mig med det samme.

I løbet af 2 dage fra onsdag til fredag morgen klarer de at identificere fejlen, få reservedele hjem og reparere bilen - så jeg kan komme afsted på den planlagte ferie.

Helt igennem uovertruffen service!

Tusind tak for hjælpen!

Mvh Ro

2 november 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

SUPER service og kyndig betjening :D

Jeg bliver nødt til lige at anbefale værkstedet Autostreit (ved KaiDigeBach-tanken på Klausdalsbrovej).
De "reddede" mig da min Mazda ikke gad køre videre. Med TOP-effektiv fejlsøgning fandt de problemet, og fik bilen hurtigt videre. Jeg fik en lækker Nissan Leaf at køre i imens. Og så var min bil endda rengjort, støvsuget og lækker da jeg hentede den. (Bare det lidt ekstra som jeg blev SÅ glad for).
Jeg er helt klart fan af Autostreit :D

23 november 2020

Fremragende service

Fremragende service i Herlev.

Begge gange vi har brugt dem har der været så god service. De er hurtige og det er skønt at man ikke skal undvære sin bil i lang tid.

15 oktober 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vil ikke anbefale det sted efter vi…

Vil ikke anbefale det sted efter vi sendte vores bil der ned med en forsikrings sag var blevet påkørt på en p-plads så havde fået en bule i kofangeren fik en bil tilbage hvor intet at lyset virkede (virkede da vi afleverede den) så var jo nødt til at betale for at få dem til at lave det vil jo ikke ha en bøde.
Regner med at tingene virker når man henter sin bil så hold jer væk med mindre i vil betale mere

8 maj 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hurtig og meget venlig betjening I deres Herlev afd. på Klausdalsbrovej 👍🏻
Kommer helt sikkert igen

20 november 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.