Officecloud Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 78 recensioner, de flesta recensenterna var missnöjda med sin totala upplevelse. Många upplevde att företagets säljare uppgav felaktig information och var otydliga i kommunikationen kring abonnemangsbyten. Konsumenter berättade att dessa metoder ledde till oväntat höga kostnader och ofrivilliga bindningstider, samt att det var mycket svårt att få hjälp eller säga upp avtalen efteråt. Vissa recensenter var nöjda med personalen och lyfte fram att de möttes av ett mycket professionellt, engagerat och trevligt bemötande av specifika medarbetare. Dessa personer uppskattade den personliga servicen och att personalen arbetade konstruktivt för att hitta bra lösningar när situationen hade kört ihop sig.

Ämnen som oftast nämns

Subscription

Kunder uttrycker stor frustration angående abonnemang eftersom säljare uppges kontakta dem med oklar... Se mer

Service

Recensenter uttrycker stor frustration gällande servicen och upplever att företaget är otydliga med sin roll... Se mer

Staff

Kunder hade tvetydiga upplevelser med personalen, där vissa rapporterar fantastisk och professionell hjälp.... Se mer

Customer communications

Människor rapporterar negativ frustration kring kontakt och telefonsamtal. Recensenter berättar att säljare... Se mer

Price

Konsumenter tycker price är tvetydig eftersom åsikterna om kostnaderna skiljer sig kraftigt åt. Medan vissa... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag vet inte vad syftet är att ringa runt och fara med osanningar, men nej, de ringer inte från den telefonoperatör de utger sig för att vara (den du har) och du behöver förlänga ditt... Se mer

En telefonförsäljare ringde och sa att min rabatt hade gått ut för det hade gått ett år. Jag har ju haft mitt abonnemang på Hallon Företag i 2 år och har aldrig haft någon rabatt. Påpekade detta för... Se mer

Ringer upp och ger sken av att dom är ifrån bolaget man redan har abonnemang hos. De "hjälper" en genom att förlänga bindningstider/ram avtal utan att man själv har något att säga till om det. Dessa r... Se mer

Riktig troll fabrik. Lurar folk. Jag har betalt över 11K slutfaktura och dom skickar sina fakturer med extra kostnader för avslut tidigare abonnemang. Det är riktigt skräp företag. Folket kolla innan... Se mer

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Alla omdömen

84 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Dubbel abonnemang

Som många andra skrivit har killen jag pratat påstått sig vara från telenor återföräljare och att dom tar över all småföretag och därmed kommer mitt abonnemang bytas till telenor. Han har även lagt fel datum på abonnemanget och det resulterade i att jag nu ska betala för 2 abonnemang samtidigt. Dom kunde inte lösa det på ett bra sätt utan jag står nu med uppsägelse av ett avtal på 24 månader och får betala för hela slutsumman själv för kreditfakturan. Oseriöst företag, vänder på orden och otydliga! Har aldrig varit med om något så dåligt tidigare. Lita inte på detta företag!

2 september 2025

Lurad av dem

Lurad av dem. Var kund hos 3. Blev uppringd o de sa att Telenor tar över alla småföretagsabonnemang från 3.
Därefter har jag fått flera konstiga fakturor från de båda operatörena med anledning att jag bytt operatör.
Har varit tvungen att tillbringa flera timmar i telefon för att försöka få rätt.
Se upp för OfficeCloud

8 januari 2025

Varning

Varning ! Dom ringer upp dig och det låter som dom ringer ifrån Telenor , det låter så bra du ska få ett billigare abonnemang, du behöver inte göra något dom ska fixa allt . Dom ska betala avslutnings avgift till Tele2 I slutändan och många samtal och huvudvärk senare står jag med ett abonnemang som är dyrare i 36månader , pluss att jag tydligen har ett abonnemang kvar hos Tele2 som jag måste betala ! .jag hade ett privat abonnemang , det har dom ändrat till affärsabonemang När man ringer Office cloud så är dom riktigt dryga och otrevliga, så oprofessionella i sin roll gentemot kunden !!!om man ens kommer fram man står som nr ett i kön i timmar !!! Lurendrejeri är vad dom sysslar med .???önskar verkligen att jag inte hade svarat på det telefonsamtal som jag fick av deras telefonförsäljare. Bara massa problem rekommenderas verkligen inte!

27 maj 2025

Oseriöst

Oseriöst. Uppger att de sänker dina kostnader genom att prisförhandla med telebolagen. De lurar dig att teckna ett avtal med dem som mellanhand. Detta resulterar i alla möjliga sorters problem som du inte tänkt dig inklusive ÖKADE kostnader för dig.

1 juli 2025

OTROLIGT IRRITERANDE

OTROLIGT IRRITERANDE. Ringer på jobbet och vill att man ska byta abonnemang. Skaffa Truecaller istället och blocka sånna här telefonförsäljare.

Om du vill ha ett billigare abonemang, ring upp tjänsten du redan har och säg att du fått erbjudande från den här tjänsten så slipper du krånglet med att byta!

12 maj 2025

Jag gjorde som så många före mig

Jag gjorde som så många före mig. Jag litade på försäljaren och hans berättelse om vad det var jag skulle signera. Han skickade ett avtal, som jag skulle skriva på. Ett krav jag hade var att det inte skulle föreligga någon bindningstid. Ändå fastnade jag i ett tre-årigt avtal till hög kostnad. Ram-avtalet jag tecknade innebar inte att jag var skydda i tre år som försäljaren påstod. Det innebar att jag sitter kvar med ett dyrt avtal i tre år, även om ingående abonnemang kan sägas upp utan bindningstid. Oseriöst, speciellt som försäljaren inte besvarar vare sig mail eller telefonsamtal. VARNING!

21 oktober 2024

Utger sig vara från Telenor. Scammigt.

Utger sig ringa från Telenor. Skickar avtalsförslag via Scrive utan att så överenskommits. Superscammigt intryck. Sett till övriga recensioner ser det ut att vara en rätt träffsäker analys.

Skriv inte på något! Du kommer betala dyrt.

8 mars 2025

Varning

Varning. De ringer och presenterar sig som om de vore från telenor. De sa att mitt abonnemang var på väg ut och att de kunde lösa ett bättre och billigare abonnemang.

De sa att allt skulle gå automatiskt när mitt gamla abonnemang tog slut, att jag skulle få ett nytt sim på posten när det blev dags och mitt telefonnummer skulle flyttas över.

Mitt nya abonemang i det här fallet började gälla 6 månader innan mitt gamla tog slut & de bytte inte mitt nummer. Istället sitter jag nu med två abonnemangskostnader samtidigt.

Satt för övrigt 30 minuter telefonkö som "nummer 1" i kön utan att komma fram..

7 mars 2025

Varning!!

Jag blev uppringd att de ringde från Telenor men det var dom ju inte! Så nu kräver de mig på 19.000kr!!! Jag fattar inte hur de kan sova gott om nätterna! Vilken bluff! Polisanmälan gjord för bedrägeri!

20 februari 2025

Kan bara ångra att jag inte läste…

Kan bara ångra att jag inte läste tidigare omdömen innan jag svarade i telefon när OfficeCloud ringde med sin telefonterror och oetiska sätt att presentera sig som om de representerar ett telefonbolag. Gav mig fantastiska erbjudanden, men inget stämde, tvärtom har mina abonnemang blivit mycket dyrare. Det har gått ett halvår sedan bytet av abonnemang och jag har inte heller sett till ersättningen från slutfakturan från mitt förra bolag, trots flera påstötningar.
Mitt råd är - lägg genast på telefonen när någon från OfficeCloud ringer. De är bluffmakare och skickliga manipulatörer.

6 mars 2025

Värsta någonsin.

Värsta någonsin.
Ljuger och kommer med felaktigheter hela tiden. Tyvärr så lät det ganska bra från början men inget har blivit som de lovat, önskar att jag aldrig hade svarat när de ringde.

25 februari 2025

Varning!

Officeclouds medarbetare ringer som om de tillhör din operatör och försöker att sälja en mer prisvärt lösning för ditt företag. Jag gick på deras erbjudande och frågade vid flera tillfällen om jag behövde göra ngt aktivt för att avsluta mina befintliga abonemang och fick som svart att det skulle ske automatiskt. Det gick tyvärr som jag hoppats på utan det blev 3 månaders dubbelfakturering. Jag blev då muntligt lovat att officecloud skulle ta hand om det vilket de nu inte verkar vilja göra. Mitt råd är att själv välja operatör och inte teckna några avtal med telefonförsäljare. Om ni ändå vill göra det, se till att ni får allting skriftligt!

24 januari 2025

Bedrägligt Beteende!!

Att ringa och säga "Hej, jag ringer från Telenor",när man inte gör det är snudd på bedrägeri!
Om ni istället hade ringt och sagt "Hej, jag ringer från ett företag som heter Officecloud och kan erbjuda alternativa telekomlösningar till ert företag" hade det varit ok!

Börje Davidsson
Börjes Skogs & Trädgårdstjänst AB

15 januari 2025

Vi på Scandi Elteknik AB är mycket…

Vi på Scandi Elteknik AB är mycket nöjda med den professionella service som OfficeCloud har levererat vid skapandet av våra företagsabonnemang. Deras expertis och engagemang har varit ovärderliga, och vi rekommenderar dem varmt till andra företag som söker pålitliga lösningar.

7 januari 2025