Jag vet inte vad syftet är att ringa runt och fara med osanningar, men nej, de ringer inte från den telefonoperatör de utger sig för att vara (den du har) och du behöver förlänga ditt... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Gav ett väldigt prisvärt företagspaket, samt följde upp både före och efter med samtal för att säkerställa att allt gick rätt till. Intrycket jag fick var att de verkligen bryr sig om sina kunder.
Stort eloge till Kristian och Mohammed för både kunskap samt servicekänsla.

Svar från Officecloud
Är totalt missnöjd med detta företaget, dom skulle ”lösa” mitt abonnemang hos min nuvarande leverantör, men det gjorde dom inte så nu står jag här med 2st abonnemang
Varning lägg på luren direkt

Svar från Officecloud
Företaget utger sig för att vara andra operatörer, tar fullmakt för att kunna få info och lämna offert men skriver istället ett nytt avtal utan vårt godkännande.

Svar från Officecloud
Alla kategorier det sämsta samtalet jag någonsin svarat på, tjötade om att min nuvarande operatör hade kommit med en ny typ a simkort, men det visade sig att de bytte operatör till det sämre. Sen så var de riktigt otrevliga och oförstående.
Hatar telefonförsäljare efter detta.

Svar från Officecloud
De ringde nyss upp mig från +46723674352 och skulle prata med mig om mitt mobilabonnemang hos Telia. Jag har inte ens telia... Därefter avbröt jag samtalet på ett snällt sätt och blockerade numret. De skulle nog försöka lura mig. Dessutom kom inte mobilnumret upp som skräp/telefonförsäljare...

Svar från Officecloud
Riktig troll fabrik. Lurar folk. Jag har betalt över 11K slutfaktura och dom skickar sina fakturer med extra kostnader för avslut tidigare abonnemang. Det är riktigt skräp företag. Folket kolla innan ni skriver på något med det här troll fabriken.

Svar från Officecloud
En telefonförsäljare ringde och sa att min rabatt hade gått ut för det hade gått ett år. Jag har ju haft mitt abonnemang på Hallon Företag i 2 år och har aldrig haft någon rabatt. Påpekade detta för henne och då fick hon panik och la på. Så dom börjar med en toklögn och då blir de bottenbetyg och en varning till alla.
Ringde deras kundtjänst för att ge feedback och även fråga vart dom fått mina uppgifter från. Hade plats ett i telefonkö i 5 minuter sen tröttnade jag.

Svar från Officecloud
Erik från officecloud ringer och bullshittar ihop konspirationer om att min rabatt på Telia snart går ut. Han vill sälja abonnemang från Telenor. När jag ber om hans efternamn så lägger han på.
VARNING! Blev uppringd av en riktig pajassäljare med motormun från Officecloud som påstod sig representera Telenor. Försökte få mig att binda mig till ett långt (och dyrt) 36-månaders avtal för mina två mobilnummer. Noll ekonomiskt fördelaktigt för mig. Säljaren vägrade att lyssna när jag klart och tydligt förklarade att jag A) inte var intresserad av Officecloud B) inte ingår juridiskt bindande avtal över telefon. Han körde bara på i sitt speedade noll-koll-säljsnack, allt för att få mig att signera avtalet där och då. Jag blev till slut tvungen att höja rösten ordentligt och sa: "nu räcker det, du lyssnar ju inte!". Kollade därefter upp avtalet han ville få mig att signera, vilket stipulerade att Officecloud skulle få FULLMAKT att agera OMBUD för mig mot Telenor (!). Till en kostnad av 200:- mer per månad än det nuvarande avtal jag har med Telenor! Officecloud är ytterligare en i mängden av Malmö-baserade skumraskbolag jag blivit utsatt för under det senaste kvartalet! Lyd mitt råd och håll er undan.
Totalbedrägeri. Om man råkar gå på det, dubbelkolla "avtalet". Troligtvis har du skrivit på en fullmakt att förhandla avtal, inte ett avtal i sig (även om det står "avtal" på det). En fullmakt går i princip alltid att hävda. Även om det kommer från ett företag. (Med andra ord, gå inte på eventuella argument om att företag inte har ångerrätt vid telefonförsäljning.) Ta strid direkt, dra tillbaka fullmakten direkt (i skrift) och be om en skriftlig bekräftelse att fullmakten har hävts.Kontakta också din teleoperatör och berätta om händelseförloppet, så att operatören vet att ingen förhandling via Officecloud accepteras, nu eller i framtiden.
Oseriöst!!! Ringer varje vecka spelar som vi känner varandra….
Dom ringde och sa att dom skulle ta över 3s abonnemang till Telenor och att det skulle bli billigare
jag trodde på dom
vilket medförde att jag dyrare abonnemang hos telenor plus en faktura från 3 på 9589:-
jag har aldrig träffat ett större bluffföretag AKTA ER FÖR DOM ärendet ligger just nu hos Telenor för reklamation
Blev idag uppringd av en säljare. Han sa att mitt avtal var på väg att löpa ut och det skulle bli dyrare med mina abonnemang på företaget. Erbjöd ett bra pris från Telenor och sa att det inte skulle kosta något att byta. Det var mycket som verkade konstigt när jag började ställa frågor, men var ändå nära skriva på ett avtal men som tur var kollade jag med Tre där det visade sig att jag hade bindningstid 3 år kvar. Dvs det hade blivit en tråkig historia… verkligen oseriöst företag - rent bedrägeri dom håller på med
Office Clouds luras och lägger upp telefonabbonemang hos telenor som jag inte bett om! Riktigt otrevliga är de också!
Oseriöst företag som lurar andra företag. Kan absolut INTE rekommendera dem. Har försökt på många sätt att säga upp avtal på mobil abonnemang via telenor som vi inte vill ha.
Kan bara upprepa vad som hände Majornas Tandvård med flera. Ångrar bittert att jag gick på det här och Office Clouds fullständigt oseriösa beteende. Jag kommer själv att göra en polisanmälan och kommer följa utfallet i rättegången. //Per
Ett företag som lurar andra företag, känner mig väldig besviken och lurad. Det är fler personer som har blivit lurade på samma sätt, varav en person har polisanmält och stämt Officecloud med rättegång oktober 2025. Hoppas de förlorar stort i rätten.
De ljög om i princip allt och nu sitter vi fast i ett företagsabonnemang som privatpersoner.