Przy zakładaniu konta olałem temat limitów, a potem jednak je włączyłem. Można ustawić dzienny limit wpłaty i jak już go osiągnę, to system nie pozwala dorzucić więcej. Raz mnie to uratowało przed głu... Se mer

Compared with where I used to play, the spending controls here look complete on the settings screen and are not in practice. There is a deposit limit, a loss limit, a session reminder and a time out,... Se mer

2,5

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

2,5

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Their terms say an account can be…

Their terms say an account can be closed at their discretion, which is normal enough and every site has a line like it. What is less normal is that when I asked what would happen to a balance in that situation, three separate agents gave three different answers, and none of them would put any of it in an email. I am not accusing anybody of anything. I simply cannot get a straight answer to a simple question.

29 juli 2026

The tournament had a £2,000 prize pool…

The tournament had a £2,000 prize pool advertised across the lobby for a week. I finished eleventh out of what the leaderboard said was about ninety players. Prizes went to the top ten, which is fine and my own fault for not reading. What is less fine is that the standings kept shifting for two days after it closed, and I was seventh when it ended.

29 juli 2026

Gra na słuchawkach w nocy – bez zgrzytów

Często gram po cichu w łóżku, w słuchawkach. Dźwięk gier jest dobrze zbalansowany, nie ma nagłych wybuchów głośności. Kasyno samo w sobie też nie wydaje żadnych upierdliwych odgłosów menu. Mały plus, ale dla nocnego gracza ważny.

29 juli 2026

Nawet jak przegram, nie jestem zła

Zdarza się, że wieczorem przepuszczę te 50–100 zł i wiadomo, nie jest to przyjemne, ale nie mam wrażenia, że coś jest ustawione przeciwko mnie bardziej niż w innych kasynach. Wynik to loteria, ale reszta – obsługa, logowanie, płatności – naprawdę w porządku. Dla mnie to taka trochę droga rozrywka, ale przynajmniej w cywilizowanych warunkach.

Nie przeginają z mailami

Zostawiłem im prawdziwy mail i bałem się, że będę dostawał 10 wiadomości dziennie. A tu kilka sensownych powiadomień w miesiącu, typu info o nowej grze czy ważnej zmianie. Bez spamu, bez śmieci. Za to ogromny plus.

29 juli 2026

Byłam sceptyczna, a jednak zostałam

Na początku weszłam tu tylko po to, żeby wykorzystać jakiś kod promocyjny, który znalazłam w internecie. Nie planowałam zostać na dłużej, bo myślałam, że to będzie kolejna strona nastawiona tylko na wyciąganie kasy. Po kilku tygodniach okazuje się, że wciąż tu zaglądam, bo po prostu dobrze mi się tu gra. Jasne zasady, brak kombinacji z wypłatami, to wystarczy, żebym się nie przenosiła gdzie indziej.

Lepsze niż się spodziewałem

Przyszedłem tu raczej sceptycznie, bo już kilka kasyn mnie zawiodło. A tu: rejestracja szybka, weryfikacja sprawna, gry śmigają, wypłata przeszła w ciągu doby. Niby normalne rzeczy, ale po wcześniejszych doświadczeniach naprawdę odetchnąłem. Na plus też to, że nie dzwonią z jakimiś ofertami VIP, bo tego najbardziej nie znoszę.

29 juli 2026

Działa nawet na starym laptopie

Mój laptop to zabytek i na niektórych stronach wszystko się wlecze, a tu strony się otwierają normalnie, gry też. Raz mi tylko automat wywaliło, ale kasa wróciła na saldo, więc tragedii nie było. Można grać nawet na złomie.