Nummerflytning. Jeg skal flytte mit nummer fra TDC Erhverv til Yousee privat. Jeg har nu været i butikken 3 gange og på telefonen med yousee utallige gange. Det er ikke muligt for mægtige TDC o... Se mer
Det här tycker kunderna
Opkrævning fr min konto igennem flere måneder og ingen mulighed for at komme i kontakt med dem. Værste svindlerfirma jeg længe har stødt på
Helt basal service som at sende en teknikker for at flytte fiberkabel, 20 min. job køre nu på 2’nd uge uden teknikkeren er bestilt. Support-medarbejderen måtte endda bede om link til Jeres egen do... Se mer
jeg har været i kontakt med you see
jeg har været i kontakt med you see. Jeg har fået installeret nye tv boxe. Men jeg mangler tv2 østjylland. Jeg bliver kontaktet af en tekniker på mandag pr.telefon. Fejlen er ikke min, men jeres. Tak for god samtale med jer i telefonen
Hej You See
Hej You See, tak for en pro hjælp i dag 27-7-22. De gange jeg har kontakt med jeres medarbejdere, får jeg en fantastisk høflig og pro. hjælp. Tusind Tak mvh Ninna Hoffmann
Blev kontaktet at YouSee og en snak…
Blev kontaktet at YouSee og en snak endte med at jeg blev smidt af inden vi var færdige, men håber at det som det drejede sig om virker. En ny opringning har bekræftet at det vi nåede at aftale er registreret.
Jeg håber og tror det bedste.
God sommer.
Max R. Hansen.
Elendig service hos you see
Ikke til at stole på.
Ventede 13 minutter på at komme igennem…
Ventede 13 minutter på at komme igennem og blev lokket af efter 3 minutter og har ikke hørt noget senere
Et besøg hos You see i Ballerup
Et besøg hos You see i Ballerup lyttede sælgeren ikke og talte meget hurtigt jeg måtte flere gange stille spørgsmål og kom hjem med en ny mobil telefon og fik den gamle men ikke ledningen med hjem, der er virkelig plads til forbedring .
Mit forslag ansæt nogle ældre der ved hvad det betyder når det er ældre mennesker
Ringer konstant
Lad nu være med og kime folk ned konstant jeg har blokeret jeres nummer men i bliver sku ved alligevel 😡
Man går konkurs flere gange før teknikkeren kommer forbi…
Support-medarbejderen måtte endda bede om link til Jeres egen dokumentation, samt billede af fiberkabel + boks, samt ditto af tegning fra jeres dokumentation.
Hvis man var kritisk afhængig enten ved sundhed, arbejde, firma osv. så er 12++ dage lang tid, for en basal ydelse som at booke en teknikker….Nu er det blevet eskaleret men man formår stadig ikke at bestille en teknikker….. hvilket firma kan leve med respons tid min. 14 dage + XX antal dage før teknikkeren kommer forbi, man er da gået konkurs flere gange inden da….ved der er andre der kan hele processen på 4 dage…
Bliver kimet ned
Bliver kimet ned, fra forskellige numre, når lige at blokere, så starter de fra nyt nr.!!
Pt. er det fra 61749902 !!
SÅ STOP DOG!!!!!
De ringer uden at have fået lov
De ringer uden at have fået lov. De har et samarbejde med TDC, som burde skride til handling straks! Sidste nummer de har ringet fra til mig er 51958970
Ringer uden at have fået lov
Ringer uden at have fået lov. Tog ikke telefonen. Har aldrig givet tilladelse til det og kan se fra andres anmeldelser at det er den samme ting
Har idag anmeldt dem for ulovlig…
Har idag anmeldt dem for ulovlig markedsføring
Nuuday chikanerer kun!
Kan Nuuday ikke få ind i knolden, at man ikke gider dem. I er et af de firmaer, det gør, at man udelukker “ukendte” numre på sin mobil g det går udover andre ærlig personer, som skal have fat i en.
Stop dog den chikane!!!
Smækker røret på når man tager den.
Smækker røret på når man tager den.
Firma der har forbindelse med TDC (telmore, you see, you tv mm)
På trods af man er på Robinsonlisten
På trods af man er på Robinsonlisten, bliver dette selskab ved med at ringe fra nye numre. Sidst fra 61486436. Hvem vil tage kontakt til Forbrugerklagenævnet?
Når lige at tage telefonen
Når lige at tage telefonen, og høre musik i baggrunden, inden røret smides på. Er det sådan noget TDC gerne vil forbindes med?
Der ringes fra 21977042
De ringer fra tlf.nr
De ringer fra tlf.nr. 21977042 og lægger på når man tager den. Kan lige nå at høre høj musik i baggrunden.
Underligt firma
Ringer men har lagt på, når man tager røret. Tænker, at det er svindel.
Det virker som et scam firma
Det virker som et scam firma, de ringer flere gange, selv om man takker nej. Når man ringer tilbage er tlf. svaren fyldt og tager ikke imod flere beskeder.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.