Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Opkrævning fr min konto igennem flere måneder og ingen mulighed for at komme i kontakt med dem. Værste svindlerfirma jeg længe har stødt på

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Et besøg hos You see i Ballerup lyttede sælgeren ikke og talte meget hurtigt jeg måtte flere gange stille spørgsmål og kom hjem med en ny mobil telefon og fik den gamle men ikke ledningen med hjem,... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helt basal service som at sende en teknikker for at flytte fiberkabel, 20 min. job køre nu på 2’nd uge uden teknikkeren er bestilt. Support-medarbejderen måtte endda bede om link til Jeres egen do... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Nummerflytning

Nummerflytning. Jeg skal flytte mit nummer fra TDC Erhverv til Yousee privat. Jeg har nu været i butikken 3 gange og på telefonen med yousee utallige gange. Det er ikke muligt for mægtige TDC og Yousee at håndtere en almindelige og fuldstændig hverdags nummerportering fra et selskab til et andet, endda i samme sammen koncern under Nuuday. Det er simpelthen for latterligt. Jeg står til at miste dét telefonnummer jeg har haft siden 1999 fordi bureaukratiet og ansvarsløse medarbejdere ikke gider udføre deres erhverv.

Det er SÅ ringe!

DocID:475603319
DocId:475582476
DocId:65961357
DocId:475514335

12 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Den er go' med dig Batman

Sælgeren, der ringer og spørger om han kan sælge mig noget - det er der ikke noget galt i, men da han finder ud af at han ikke kan sælge mig noget, slutter han samtalen med ordene: "Den er go' med dig, Batman".
:-(

3 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ringer selvom jeg ikke er kunde??

Er IKKE kunde hos YouSee/TDC/whatever og alligevel kimer de mig ned hver evig eneste dag. Alle numrene de ringer fra bliver blokeret, for jeg har ikke bedt om at blive ringet op og er overhovedet ikke interesseret i det.

28 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har aldrig haft yousee men i dag…

Har aldrig haft yousee men i dag opdager jeg, at der er en betalingsaftale på navnet NUUDAY A/S YouSee på 1700 kr i min bank der skal betales 1. december 2025
Jeg tegnede abonnement på en router i butikken i Hillerød i sommer men min daværende udbyder gav os et tilbud et par dage efter og vi gik ned i butikken YouSee i Hillerød og afleverede routeren tilbage uden at vi havde brugt den eller aktiverede datakortet i denne. Vi fik efterfølgende nogle opkrævninger og vi skulle betale 90 kr så ville vi ikke høre mere fra dem
Betalte de 90 kr selvom der var returret og så gik vi igen ned i butikke ni Hillerød og de undskyldte mange gange og vi ville ikke høre mere fra dem.
Der er vist noget der er helt galt med denne fremgangs måde fra YouSee
Henrik Klausen

24 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

vi har været yousee kunder længe

vi har været yousee kunder længe, så stoppede vores internet med at virke, det viste sig at være telefonkablet der ikke virkede mere, fik lagt fibernet ind, og det virkede efter kort tid.
Så kom yousee desvære ved en fejl, de ikke i starten ville indrømme til at lukke for forbindelsen til fibernet, og de kunne åbenbart ikke finde ud af at åbne den igen, dem der står for fibernet sagde at porten var åben men der var ikke budt ind på den.
min kæreste har kæmpet med yousee i over 1 1/2 måned for at få det op at køre igen, de siger bare det er meldt vidre til nogle teknikere, som de desværre ikke kan kontakte.
så vi har været på nødløsning siden, og må se tv over cromecarst.
har kun dårlig kritik af yousee. det kan jo ikke tage så længe at genskabe en forbindelse de selv har lukket ned ved en fejl.

15 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min telefon ville ikke telefonere…

Min telefon ville gerne modtage opringninger og meget andet virkede. Jeg kunne imidlertid ikke selv ringe op. Jeg gik til den lokale bbutik på Falkoner alle på Frederiksberg. Det kunne de ikke finde ud af. De sagde, at jeg kunne ringe til teknisk support eller købe en ny telefon. Hvordan skulle jeg det, når jeg ikke kunne ringe fra min telefon? Jeg ringede så fra min hustrus. Der var så mange i køen, at man havde lukket for den. Et par dage efter lykkedes det. Der fandt man ud af, at jeg havde overskredet min saldo med en del telefonopringninger til udlandet. Det blev hurtigt ordnet med en ekstra månedlig betaling. Det tog megen tid og irritation at få orden på

22 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

håbløs at man ikke må vidre give info…

håbløs at man ikke må vidre give info til dette domain her, stik mod alt sund fornuft bliver der ikke gjort noget ved at de har en spam mailserver som ikke bliver stopped, jeg gav en direkte link som kunne visse hvad ca 1000 reportere gav info om til netop nuuday

men beskyt bare trustpilot med endnu dumme beslutninger som ikke gavner nuuday eller for den sags skyld alle deres kunder

hvis nuuday har brug for mere info spørg en mail administrator som ikke har brug for nyt job (eller måske en som har)

forsat god weekend

11 maj 2025

Generende opkald fra Nuuday/Telmore

Nuuday,- I har generet mig i flere år med ved jævne mellemrum, at ringe mig op og nu tager det til!
Det er jeg ekstrem træt af!!!
I øjeblikket ringer I mig op 2 gange i træk hver eneste dag.
STOP STOP STOP med det!!!!

23 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har været kunde hos TELMORE i over 10…

Har været kunde hos TELMORE i over 10 år. Men må sige at jeg har skiftet til anden selskab. Da jeg brugte deres mobilchef til mine 5 mobilnr. Da de en dag lavede fejl på det ene af mine nummer var der ikke nok penge på kontoen da de ville have 140 kr mere en de skulle pga. en fejl. Der efter sender de rykkergebyr på 130 kr pr. Nummer jeg har. Da jeg gør dem opmærksom på fejlen vil de kun fjerne rykker på det nummer der var fejl på. Jeg har penge tilgode ved dem og nægter at betale for deres fejl. Vil ikke anbefale da de kun er ude på at snyde dig.

1 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nuuday er landets største rodebutik

Den største rodebutik nogensinde. Nuuday er i virkeligheden bare YouSees regnskabsafdeling.

Min mor afgår ved døden i december. Banken afviser korrekt allebetalinger for januar.

YouSee senderen 13. Januar en mail til min mor, godt nok adresseret til boet efter, men seriøst? Tager I det for givet, at boet efter en afdød har adgang til deres mails?

Mailen indeholder besked om, at alt er betalt frem til dødsdagen.

Så bliver det sjovere, for nu begynder YouSee at sende regninger og rykkere - til min mor! Ikke til boet efter,men til min mor.
Beklager, YouSee, hun læser ikke længere sine er mails! Og der gik altså yderligere et par måneder før jeg gik ind og læste dem.

Det mest vanvittig er, at jeg via skifteportalen havde set YouSees krav, og medio februar havde gjort indsigelser mod det, ved direkte telefonkontakt med Nuuday, som havde lovet at bringe det i orden. Primo marts er det stadig noget rod, og de sender stadig regninger og rykkere til en afdød, selvom de 2 måneder tidligere har sent en mail hvor de anerkender at de ved personen er afgået ved døden.

Jeg er glad for at jeg ikke længere skal bokse med YouSee. Det har jeg haft så rigeligt af, i forbindelse med at deres kabeltv ikke længere virkede hos min mor, og de påstod hårdnakket, at deres kabel ikke fejlede noget.

4 forskellige tv apparater, der virker fint på både luftantenne og fint på YouSees kabel andre steder, de kunne bare ikke installere kanalerne i min mors lejlighed. Alle 4 virkede fint efter at have fået installeret kanalerne på en anden adresse.

Lad være med at bruge YouSee. Det ender med bøvl og problemer

4 mars 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig kundeservice

YouSee kundeservice fokuserer alt for meget på salg og udviser manglende kompetencer til at finde løsninger for kunderne.
Derudover er alle YouSee kundeservice underbemandet og det resulterer i lange ventetider på telefonen og mails besvares aldrig.

16 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Stort rod i kundeservice. Absolut dårlig købsoplevelse

Absolut rod i kundeservice. De sendt en regning til den forkerte adresse. Efter en times ventetid i kundeservice fik vi rettet adressen, og betalt regningerne ved bankoverførsel. Kundeservice medarbejderen sagde at tingene nu var i orden. Dog fik vi rykker på den betaling der var betalt. Igen 32 min i kø. Den næste kundeservice medarbejder kunne ikke se hvad den første kundemedarbejder havde aftalt og sagde at der var kommer gebyrer på, da den første betaling var 2 dage for sent. Hvis Nuuday ikke gider kunderne gider vi ikke dem. Af samme grund har vi opsagt alle abonnementer hos dem.

28 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Totalt Røvet af Telmore ( Nuuday )

Har været kunde i telmore i et par år nu. Telmore er ejet af Nuuday.dk. Jeg tænker at nogle skal lige kigge på de processer der bliver brugt når man skal lukke en abonnement. Følgende er min oplevelse og jeg håber at jeg hører noget asap fra Nuuday eller Telmore! Er virkelig skuffet!!!

Jeg er virkelig forvirret over hvordan I har håndtaget vores opsigelse af min søns telefon abonnement i slutningen af juni måned. Han har følgende telefonnr - 42 63 40 46. Den gik over til 3 i slutningen af juni da han skulle til USA i hele Juli måned. Det jeg ikke forstår er hvordan I fortsat med at sende regninger til mig. Jeg har haft jer i telefon adskillige gange for at understrege at hans abonnement var opsagt. Jeg fik at vide sidste gang i slutning af August at den sidste regning var fjernet og at alt var lukket.

Jeg har fået adskillige mails om at jeg stadig skyldt penge. Jeg fik en mail om at der var en fejl og at den ikke var lukket og jeg skyldte penge. Det var der jeg ringede i august og fik at vide at det var en fejl fra jer. Det skulle jeg ignorere. Det gjorde jeg så. Så i september fik jeg en besked fra Collectia i min e-boks. Så har I været så søde at sende min regning via til dem for at få den betalt.

Hvad er det, der foregår her? Jeg har snakket med jer flere gange. Vores samtaler er optaget i jeres system. Kan I forklare mig hvorfor abonnementen ikke blev lukket ned i Juni måned? Nu i fredags fik jeg endnu en mail fra jer. (Kopieret nedeunder)

Hej David

Vi skriver til dig, fordi vi kan se, at din sag hos vores inkassopartner er afsluttet. Tak fordi du har betalt, hvad du skyldte os for dit mobilabonnement med nummeret 42634046.

Vi vil derfor byde dig velkommen tilbage til Telmore!

(Så fortsætter jeg med min respons.)

Jeg har ikke haft et abonnement med jer. Jeg har ikke haft et abonnement med jer siden slutningen af juni. Kan I så tage fat i mig og refunderer de penge vi har skulle betale jer uden lovlig grund siden 1. juli? Jeg forventer også at de penge vi skulle betale Collectia bliver refunderet.

Det er simpelthen ikke styr på regningerne og abonnementer fra jeres side. Hører jeg ikke fra dig, går jeg videre til ombudsformanden. Jeg vil have det her abonnement lukket asap og jeg vil have vores penge tilbage.

David Pischke

4 oktober 2024

Ny betalingsaftale

Hvorfor er der pludselig oprettet en ny betalingsaftale i banken fra nuuday, har hele tiden haft Yousee. Kan se at det er TDC, men det er da mange år siden de sendte regninger ud. Skal nok lige holde øje, er bange for at der bliver trukket fra begge firmaer.

16 augusti 2024

Jeg ved ikke

Jeg ved ikke, hvilket firma det er. Jeg er pludselig blevet trukket 219.- fra min bank konto. Jeg har intet hørt fra dem. Jeg ved ikke, hvordan de har fået min kontonummmer. Det ser ud til at de har forretninger med Yousee. Hvordan? Aner det ikke. Yousee har heller ikke mine kontooplysninger. Skal jeg melde dem til politi?

1 augusti 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.