Det här tycker kunderna
Mama (1121452) po uszkodzeniu rzepki i złamaniu ręki oraz wieloletnich bólach z kręgosłupa (odcinek lędźwiowy) skorzystała z masarzy oferowanych przez Nuga Best. Efekty są mega pozytywne, od momentu r... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Official representative of the Nugamedical Company in the Republic of Poland. A network of Nuga Best salons is growing on the territory of Poland. We invite you to a free visit to the salon in your city to get acquainted with the massage equipment.
Kontaktuppgifter
ZEFIROWA 17 / 8, 80022521097, 53-329, WROCŁAW, Polen
- 512995083
- webseopl@gmail.com
- nuga.pl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
trzeba przyjść zobaczyć i dopiero oceniać a nie na pałe
Chodzę 1,5 miesięcy i nie narzekam miła obsługa dobrze tłumaczą i nie zgodzę się tymi co opisują że ktoś narzuca komuś kupno kaźdy decyduje sam o kupnie nikt nikogo nie zmusza ,a kupujący są zadowoleni bo to urzywają w salonie i w domu my z żoną jesteśmy zadowoleni i dla Szczecina daję 10 punktów za wszystko
Miła atmosfera
Miła atmosfera, można się dużo dowiedzieć o zdrowiu, sprzęty nuga Best dają dużo zdrowia
Super łóżka podoba mi się…
Miła obsługa Super łóżka podoba mi się bardzo polecam wszystkim ze wszystkimi bólami
Sprzęt dobrej jakości ale
Sprzęt dobrej jakości, mam jednak parę uwag:
- personel nie weryfikuje czy dana osobą może skorzystać z łóżka. Nie tylko chodzi o spawy ortopedyczne ale np. kamienie nerkowe - masaż w połączeniu z ciepłem może spowodować przesunięcie kamienia do moczowodu co stało się u mnie
- sprzedawcy zbyt nachalnie namawiają na zakup szczególnie naciągają emerytów
- warunkiem skorzystania z bezpłatnego masażu jest regularne korzystanie i to co dziennie. Jeśli to personel da ci do zrozumienia żebyś nie przychodził
Od miesiaca uczeszczam na zabiegi i…
Od miesiaca uczeszczam na zabiegi i jestem BARDZO ZADOWOLONY Mam uszkodzony nerw kulszowy i juz po kilku zabiegach bol ustapil Bardzo mila obsluga ktora zna sie na rzeczy POLECAM
Firma Nuga Best sprzedaje cudowne łóżka…
Firma Nuga Best sprzedaje cudowne łóżka do masazu. Moja przygoda trwa krótko dopiero nie cały miesiąc. Wypróbowałam łóżka, mate, pas. Na mój bolący kręgosłup i nogi dają cudowne ciepło , rozgrzewają ,rozluźniają . A pracują tam ludzie pełni pasji i o otwartym sercu. Salon bydgoski jest godny polecenia
Miła obsługa.
Bardzo miła obsługa
Bardzo miła obsługa , łóżka do masażu dają ciepło i dobrze działają na mój kręgosłup i samo poczucie ,od kiedy zaczełam przychodzić jestem zadowolona .
Andrzej W.
Chodzę już od jakiegoś czasu do salonu przy ul.Głogowskiej 70 w Poznaniu, bardzo odpowiada mi atmosfera w salonie, przemiłe Panie, profesjonalna obsługa, masaże bardzo mi pomagają.
[Andrzej 3943]
Podsuwają umowy, stosują psychotechniki
Byłam tam kilka lat temu, ale widzę że negatywne opinie są usuwane, bo jest ich niepokojąco mało. Stosują nieetyczne techniki marketingowe. "Mili" sprzedawcy nachalnie namawiają na zakupy. Na wstępie podają rękę, zapamiętują imię i od tej pory prowadzą indywidualną ofertę, angażując emocjonalnie. Zapisują dane osoby, "dobrowolnie" wydębione w trakcie przedstawiania osobistej rozmowy. Wypisują listę uczestników na dużej tablicy w sali prezentacyjnej tak żeby każdy w salonie widział kto już zapłacił za produkty (na zielono przy nazwisku), a kto jeszcze nie (na czerwono). Co krok namawiają na zakup, od razu przedstawiają możliwości co do pożyczki, podsuwają umowy. Nawet jeżeli w wywołanym przez nich nacisku, podpisałeś umowę, Urząd Ochrony Konsumenta pomoże ją anulować. Korzystajcie z pomocy zaufanej instytucji państwowej i walczcie o swoją godność.
Nie dajcie się namówić na zakupy sprzętu za który się przepłaca około 50%
Korzystałam z łózka przez około 2 miesięcy-odpowiadały mi masaże. Atmosfera fajna lecz obsługa nachalnie namawiała non stop na zakupy. Ceny kosmiczne. Te same artykuły nowe oczywiście można kupić taniej prawie o 50%. Namówiono mnie na zakup materaca z którego nie mogę korzystać Przestałam odwiedzać salon.
Lózko jest rewelacyja
Lózko jest rewelacyja. Lepej pszyjszc i sprobowac
Firma nosząca znamiona sekty
To jest sekta która na bazie "bez interesowanego" zainteresowania starszymi ludźmi buduje potrzebę zakupu horrendalnie drogich urządzeń rehabilitacyjnych bez certyfikatów z obietnicą cudownych właściwości. Turmalinowa ceramika, nano diamenty itp. jak z tym polemizować. Starzy ludzie kupują szare mydło za 400 zł lub matę grzewczą za 11 000 zł i czują się zwycięzcami w walce o zdrowie. To co można im chwalić to że powodują że starsi ludzie ruszają się z domu i co dzień do nich przychodzą. Spacery i efekt placebo dają w niektórych przypadkach pozytywne efekty.
Poleca salon NUGA BEST Maciej F.
Jestem nowym pacjentem i już chciałbym napisać kilka słów pochwały pod adresem pań pracujących w salonie przy ul. Gotarda w W-wie. Pomocne, opiekuńcze i niezwykle życzliwe. O sprzęcie rehabilitacyjnym napiszę póżniej ale już po kilku zabiegach muszę przyznać że czuję się dużo lepiej.
Naciągacze
Chodzi tam moja babcia i ciocia .Pracownicy mówią że te produkty są na wszystko nie ma żadnych przeciwwskazań a według lekarzy niestety są. Nakłaniają ludzi do zakupów produktów. Ludzie wydają tam całe swoję pieniądza. Proszą osoby chodzące do nakłaniania znajomych żeby napisali pozytywne opinie że polecają i super zabiegi
Chodzę do Nuga Best już długo,bo ponad…
Chodzę do Nuga Best już długo,bo ponad 5 lat,jestem bardzo zadowolona ponieważ moje dolegliwości związane z bólami kręgosłupa wreszcie zaczęły się zmniejszać,stałam się bardziej samodzielna,codziennie robię ok.8 tys.krokow,bo wiem,że ruch jest wskazany,bo bez niego ani rusz.Konsultanci służą pomocą wszystkim gościom,co sprawia chęć bycia tam codziennie.Bardzo zachęcam wszystkich do korzystania ze sprzętów medycznych,bo faktycznie robią dobrą robotę
Nuga Best wspaniała firma daje zdrowie…
Nuga Best wspaniała firma daje zdrowie i wspaniałe samopoczucie
Przeciwskazania
Personel obsługujący nie zna wszystkich przeciwwskazań do zabiegu! Mówili tylko o rozruszniku serca a moja lekarka rodzinna zwróciła mi uwagę na inne jak np żylaki, osteoporoza. Mam też kregozmyk 50% i to wyklucza używanie np. łózka. Przestałam chodzić bo mogłam sobie bardziej zaszkodzić niż polepszyć. Personel powinien być bardziej wyszkolony.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.