NOVASOL België Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nooit meer!!! 15 mei aangekomen. Huisje niet gepoetst, vuil linnen lag nog op de slaapkamers! Kookpotten zagen zwart van binnen, zeker niet appetijtelijk!!! Bij aankomst telefonisch contact genome... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer zwakke service van novasol. Nooit meer. Oud afgeleefd huis met oude slaapkamers en versleten sanitair en een sauna en zwembad die niet af te stellen waren qua temperatuur. Het zwembad was eerst t... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Communication très compliquée. Prix des charges exhorbitants. Changement des prix entre signature du contrat et paiement! Contact avec un humain très compliqué à avoir. Toujours pas reçu le remboursem... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede accommodaties die ze aanbieden, zeker het huis in Rochehaut , chemine de côte nr 1 , provincie Luxemburg ( Ardennen ) een aanrader. Bij problemen zijn ze zeer hulpvaardig. Alsook de verhuurder,... Se mer

Företagsinformation

1. Uthyrning av semesterbostad
  2. också i
  3. Resebyrå

Skrivet av företaget

NOVASOL verzorgt sinds 1968 de verhuur van meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreid over heel Europa! Jaarlijks profiteren ruim 2 miljoen gasten van de Beste Prijs Garantie en dé grootste keuze in vakantiehuizen. Kijk op www.novasol.be en boek nu zonder boekingskosten!

NOVASOL Vakantiehuizen

Skrivet av företaget

Dé grootste keuze in vakantiehuizen!
Kies uit ruim 44.000 exclusieve vakantiehuizen in Europa.
Beste Prijs Garantie
Alle vakantiehuizen op onze website worden aangeboden tegen de laagste huurprijs.
Meer dan 50 jaar ervaring
Wij bestaan al sinds 1968! Hierdoor hebben wij jarenlange internationale ervaring in het verhuren van vakantiehuizen!
Service ter plaatse
In veel bestemmingen hebben wij servicekantoren vlakbij uw vakantiehuis, zodat we u ook ter plaatse te woord kunnen staan.
Uw mening telt!
Dankzij uw bevindingen kunnen wij onze service samen met onze huiseigenaren blijven verbeteren.

Gegarandeerd de laagste Prijs!

Boek met de Beste Prijs Garantie

Boek met de Beste Prijs Garantie
En betaal bovendien geen boekingskosten voor een boeking die u zelf maakt!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Rechtzetten annulatie

Wij reserveerden. Een uur later annuleerde ik per vergissing deze reservatie. Ik nam contact, maar te laat. De annulatie was gebeurd. Ik kreeg melding dat het betaalde voorschot zal terugbetaald worden en ik een nieuwe reservatie moest doen en opnieuw betalen.
Ik deed dit en hoop nu dat het eerste voorschot inderdaad terug betaald wordt.

15 mars 2024

100% betrouwbaar. Super leuke huisjes

Gemakkelijke website. Goed overzicht en heel veel keuze. Met een paar klikken heb je jouw huisje uitgezocht, gereserveerd en geboekt. De huisjes zijn zoals op de foto's dus geen verrassingen.
De uitleg in de mails zijn uitgebreid en duidelijk. Toch nog een probleem dan kan je telefonisch ook terecht en helpen ze je vriendelijk verder.

26 februari 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooi aanbod met een duidelijke uitleg

Jullie hebben een mooi aanbod in verschillende prijscategorieën. Ook de beschrijving op de site is oké maar wat mij betreft ontbreekt er één ding. Hoeveel units het domein telt is bv. handig om weten voor mensen die niet van de drukte houden. Dit staat niet overal vermeld. Verder heb je info en foto's genoeg. Jammer dat je niet online kan betalen met een Belgische bank. Doordat we eerst een Visa voor de betaling hebben moeten aanvragen was het huisje dat we op het oog hadden verhuurd en hebben we een ander moeten nemen. Het contact via de chat hierover was wel aangenaam.

14 februari 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.