Jeg har modtaget tre dåser med piller i december og nu igen i januar!! Jeg har udtrykkeligt bedt om at blive slettet fra kundelisten, har aldrig bedt om et abonnement! Der bliver bare trukket på m... Se mer
Det här tycker kunderna
Svindel hjemmeside. Skriver på vegne af min ældre mor der som andre bliver fuppet herind via Facebook. De sælger 1 stk som bliver til 3 og hæver det tredobbelte beløb. Lig dertil at der ingen... Se mer
Min oplevelse har været præcis den samme som Gitte Markensen " bondefangeri " min konto blev lukket at net , fordi betalingen var mistænkelige. Hvilke giver ufattelig problem...nyt kort og alle beta... Se mer
Et firma uden moral. Havde det været muligt at give minus-stjerner, havde jeg gjort det. Deres forretningsmetode grænser til regulært bondefangeri. Jeg har kun bestilt én gang – og det skulle være nok... Se mer
Fake
Fake, jeg røg også i har fået trukket pengene, men har ikke modtaget nogle varer 😡😡 er så træt af fake sider.
Så kortet er nu spærret med alle de gener det giver
Det er SNYD det er FUP
Det er SNYD det er FUP
jeg har lige oplevet det samme som Gitte Henriksen
jeg har ringet til banken, de kan meddele mig at det er et FUP firma og vi er 3 blot i dag der kontakter banken
jeg fik mit kort spærret for en sikkerheds skyld
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk, fra hjemmesider fra Holland,de er som regl FUP firma ( hvis man kan kande dem det ) de er godt til at ikke og oplyse hvor de kommer fra, FØR man har købt deres vare, og taget al for mange penge for ordrene , og så er det allerede for sent til at klage. ;( faldt i samme fælde som jer andre , fik en regning på 1200 kr, skrev til dem at jeg er pensonist og ikke havde råd til så stort beløb, skal så modtage varen , så ville de se på om jeg kan retuner varen....så for at se hvad der sker.
Bondefangeri
Jeg må indrømme, at jeg sammen med andre af jeres kunder, føler mig snydt og bondefanget af jeres reklame.
I kan ikke være bekendt at appellerer til folks svage punkt og påstå at I kan hjælpe os. Det eneste I har hjulpet med er, at tømme vores konto for 897,00 kr.
I påstår at I ikke kan annullere ordren, på trods af, at anmodning om annullering sendes i samme minut som faktura er modtaget, det er jo noget forbandet vrøvl. I henholder jer til at varen kan returneres og det er da også en fint nok, men hvem skal betale for returneringen, og for en varer jeg slet ikke ønskede.
Fup svindel
Fup firma
Tager penge fra kontoen og sende ikke det de lover.
Vær vågen og opmærksom
Matas forhandler dem ikke....
BT har annonce om at "Løvens hule" er blevet misbrugt......
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk! De har ikke kendskab til kundeservice, er kun glad for det er købt gennem Klarna så de ikke kan trække en dyt!
Er så træt af at blive snydt på…
Er så træt af at blive snydt på hjemmesider og især når der står 5 stjerner på Trustpilot så kan man jo ik regne med noget som helst længere er sku træls at skulle af med så mange penge uden at få noget
Det er svindel og humbuk og øv !!første…
Det er svindel og humbuk og øv !!første gang jeg sprang i sådan noget med begge ben. 😡føj for h…. Man tro man bestiller en “ pakke til 300 kr og så lidt efter for man endnu en mail hvor det står man har købt endnu en pakke til 897 kroner. Jeg er rasende 😡😡😡😡
Møj firma som bevidst prøver at snyde folk🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Kunne ikke annullere ordren
Kunne ikke annullere ordren, selvom jeg fortrød 5 sek. efter bestillingen. De var meget hurtigere (lidt for hurtige) til at oplyse, at varen allerede var pakket og afsendt, og at ordren ikke kunne annulleres. Pengene var trukket og pludselig så det ud som om jeg havde bestilt langt mere end jeg havde. Beløbet var derfor vokset markant. Jeg lukkede øjeblikkeligt mit betalingskort, men de havde allerede trukket pengene. En meget ubehagelig oplevelse og meget bøvl med at få et andet betalingskort. Dårlig service, kan ikke anbefales.
Pas rigtig godt på
Pas rigtig godt på. Vi tænkte at det da skulle prøves. Vi havde så som så mange andre læst forkert på deres tilbud. Vi havde indtastet alle oplysninger da vi opdagede fejlen. Vi gik ud af alt igen uden at gennemføre købet. 2 min senere fik jeg besked fra banken at mit kort varsel spærret. Så nu kan jeg så vente på et nyt. Kommer ikke til at handle der
Falsk markedsføring
Falsk markedsføring. Løvens Hule har ALDRIG investeret i dem. Vildledende reklamefoto foran Matas. MATAS forhandler ikke produktet, men advarer om at siden er svindel.
👎👎👎Tro ikke på det👎👎
👎👎👎Tro ikke på det👎👎 søg på billederne nogen de bare har taget fra andre "slanke" sider.
Ordered and sale price for 3 pac was…
Ordered and sale price for 3 pac was 39€. Time limit for sale price was 10minutes and i had 4minutes left in timer. I got payment from Klarna and it was 120€ This is big scam. They don’t answer to e-Mail to cancel my order.
Jeg hoppede på den reklame da de skrev…
Jeg hoppede på den reklame da de skrev at det havde været i løvens hule.
Jeg fortrød med det samme mit køb og skrev en mail til dem i minutterne efter. Men de kunne desværre ikke annulere mit køb. Men jeg kunne nægte at tage i mod pillerne når de kom. Det turde jeg slet ikke…. Så risikerede jeg at stå med minus 900,-kr på kontoen OG ingen piller. For pillerne kom… jeg har modtaget dem. Så nu kan jeg lige så godt spise dem og se om de hjælper….. selvom jeg tvivler ret meget.. 🥴🥴
Har hævet alt for mange penge på min…
Har hævet alt for mange penge på min konto men ingen vare modtaget 😥😢😡
Svindel de burde ikke ha lov til den…
Svindel de burde ikke ha lov til den slags reklame på fasebook.
Scam...
Var lidt morgentræt, og cravede efter en slankere krop,da alt andet mislykkes,trods træning og kost.
Faldt i det med Løvernes hule,men efter kaffen,så jeg de skrev tv2, og googlede navnet...Desværre havde de reserveret beløbet,så pengene er pist væk. Kortet er blokeret og nyt bestilt,dyr erfaring at få🥺
STOP det er fup
De skrev at det kostede 299 kr, kan se at de vil opkræve 897 kr!?
Har spærret mit kort, også efter at have læst andres oplevelse
Øv at jeg ikke tjekkede dette inden bestilling. Så også reklamen fra Løvens hule
This is a strange website only option for…
This is a strange website only option for customer is to buy the product as already mentioned in one of the reviews. There are no other links that work no customer support and etc. If for example a customer wants to return product it can't be done.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.