Jeg har modtaget tre dåser med piller i december og nu igen i januar!! Jeg har udtrykkeligt bedt om at blive slettet fra kundelisten, har aldrig bedt om et abonnement! Der bliver bare trukket på m... Se mer
Det här tycker kunderna
Svindel hjemmeside. Skriver på vegne af min ældre mor der som andre bliver fuppet herind via Facebook. De sælger 1 stk som bliver til 3 og hæver det tredobbelte beløb. Lig dertil at der ingen... Se mer
Min oplevelse har været præcis den samme som Gitte Markensen " bondefangeri " min konto blev lukket at net , fordi betalingen var mistænkelige. Hvilke giver ufattelig problem...nyt kort og alle beta... Se mer
Et firma uden moral. Havde det været muligt at give minus-stjerner, havde jeg gjort det. Deres forretningsmetode grænser til regulært bondefangeri. Jeg har kun bestilt én gang – og det skulle være nok... Se mer
Fup med fup på 😡
Fup med fup på 😡
Alt er falsk både reklame og produkt.
Anmelder dem i håb om at stoppe dette firma.
Jeg har desværre oplevet detsamme som…
Jeg har desværre oplevet detsamme som de andre - havde heller ikke fået tjekket Trustpilot😡 jeg godkendte 298. Kr men de kommer med ordrebekræftelse på 898 kr - jeg har øjeblikkeligt spærret mit kort og skrevet til dem at jeg vil annullerer min ordre 😢 men en ros skal de have - det ser velgennemført ud på overfladen indtil du har godkendt betaling a det ser ud til det er dansk - korrekt skrevet osv men viser sig at være total fusk 😢😢😢
Svindelfirma
Svindelfirma. Læser ikke hvad vi skriver. Ikke til at komme fri af.
Har ikke haft det mindste problemer
Har ikke haft det mindste problemer
Fik alle 3 , efter ca 14 dage
de har hævet 1000kr ialt..de skrev de skrev de kostede 3ookr. !!!
de har hævet 1000kr ialt..de skrev de kostede 300kr..eller hvad???svindel nummer
I deres reklame står der hurtig…
I deres reklame står der hurtig levering samt fragtfrit. Ordren var undervejs i 3 uger og ikke fragtfri.
Har forgæves forsøgt af få fat på dem ang. en returformular.
Det bliver ikke svaret på mails og et tlf.nr. er ikke til at spore, på deres sparsomme kontaktinformationer.
Jeg har heldigvis valgt betaling via Klarna og henter ikke min forsendelse - så ryger den retur til afsender. Det må blive sådan, når der ikke bliver reageret på mine utallige mail.
Kommer ikke til at bestille yderligere derfra!
Uærligt firma
For det første taber jeg mig ikke, har taget dem en måned nu men vægten har ikke rykket sig 1 gram.
For det andet har jeg gentagne gange skrevet til dem, at jeg vil have penge retur for de resterende 2 bøtter, jeg vil sende retur.
De har åbenbart ikke tænkt sig at svare mig.
Da jeg bestilte var der ingen problemer med dem.
Uærligt firma - lad være med at handle kapsler fra Nourix.
Er lige blevet svindlet for 900kr…
Er lige blevet svindlet for 900kr hoppede i med begge ben desværre bestilte kun 3 bøtter til 298kr men opdagede de ville hæve 598kr mere for 2 bøtter
Skrev straks til dem at jeg ville annullere ordren fik besked fra dem at ordren ikke kunne ændres men jeg kunne sende retur når jeg modtog dem. i dag har de hævet pengene inden jeg nåede at spærre kortet …. Ærgrer mig over hvorfor jeg ikke lige kikkede her på trustpilot som jeg altid gør men se
glemte forleden dag øv 😳🤬🤬
Bondefangeri
Jeg hoppede desværre med på den med piller til ca 300 kr for Nourix. Lige indtil jeg læste på trustpilot anmeldelser, kontaktede min bank, spærrede mit kort , inden de trak beløbet. Skrev jeg annullere min ordre, men det er besværligt at læse , virker uoverskueligt.
Men som sagt , skrev jeg til dem, jeg ønsker ikke jeres produkt. Har nu bestilt nyt kort.
Min mand, tjekkede og her læser han, de ville trække 900 kr. Det simpelthen noget forbandet svineri af Løvens Hule. Bondefangeri af værste skuffe. Køber aldrig noget af jer nogensinde.
😡😡😡😡😡
Jeg fik ikke tjekket trustpilot før jeg…
Jeg fik ikke tjekket trustpilot før jeg faldt for reklamen for NOURIX og at løverne stillede op for produktet.
Jeg har sjælden brændt mig så meget på et produkt som absolut ikke lever op til det lovede, nemlig at det skulle hjælpe med at forbrænde fedt og …..
Lad være med at købe produktet det virker ikke og oveni det trækker de for produkter man ikke ønsker. Jeg ønskede en bøtte for at prøve det af og fik 2 pakker sendt med henholdsvis 1 bøtte og 3 bøtter. Det er ikke muligt at få kontakt til forhandleren da det er udenlandsk.
Hold jer værk fra det det er det rene snyd og bedrag
Britta
Jeg har oplevet præcist det samme som…
Jeg har oplevet præcist det samme som alle andre, tror jeg køber for 300kr men der bliver trukket 900! Tilgengæld har kundeservice svaret på mine mails og jeg har- utroligt nok- fået 366kr retur. Jeg skrev til dem at jeg ville sende dem retur, de svarede at det kunne jeg godt, men at jeg også kunne nøjes med at få 40% tilbage. Det ville jeg hellere, da jeg på ingen måde følte mig sikker på at få beløbet tilbage hvis jeg sendte retur. Derfor to stjerner i stedet for en. Jeg ved ikke om jeg tør prøve pillerne endnu :/
FUPFIRMA😡😡😡😡
FUPFIRMA😡😡😡😡
Troede jeg bestilte varer for 299 kr men der blev hævet for over 900 kr. Snyder folk så man ikke bemærker, at det er 3x299kr.😡
Jeg skrev til dem med det samme, for at annullere min bestilling og svaret tilbage var, at det desværre ikke var muligt, da ordren var afsendt????
Jeg lavede en bestilling d. 23. april og har ikke modtaget varen endnu. Og som jeg kan læse, er der ingen mulighed for at returnering😡😡øv øv øv
Jeg vil fremover ALTID læse anmeldelser på trustpilot, så disse fupfirmaer ikke får mulighed for at eksistere!!!!!!!!!!!!!!
PAS PÅ - BUNDEFANGERI
PAS PÅ jeg bestilte piller for 299 kr, som blev hævet samme dag, men samtidigt blev der yderligt hævet 598kr i en ny transaktion for en ordre jeg IKKE har bestilt !!
De vil ikke cancel orderen selvom jeg skiver til dem lige efter!
Og pengne blev hævet i samme øjeblik - man trykkede send- ringede til banken lige efter !!!!!!
REN BONDEFANGERI !! HOLD JER VÆK !!!
For dårligt af @Løvens Hule at omtale dette som noget positivt !!
Derudover har jeg nu modtaget pakken men KUN de der er købt for kr 299 det resterende er ikke sendt men og får og vide jeg har fået det der er bestilt - trods faktura siger noget andet !!
Som andre også har oplevet
Som andre også har oplevet - de trækker flere penge på ens kort end man forventer. Nu har jeg skrevet til dem at jeg vil annullere ordren, jeg har spærret mit kort, og lavet en indsigelse til banken mod de beløb der er reserveret på mit kort. Forhåbentlig annullerer banken de reservationer inden de bliver trukket af firmaet.
Hold da op en masse bøvl - og jeg ville da slet ikke prøve de piller, når det er sådan et firma.
”Nourix er en revolutionerende…
”Nourix er en revolutionerende vægttabsmedicin” - udtalte Jonas Eriksson fra Løvens Hule.
Løgn og latin. Jonas Eriksson har aldrig været med i Løvens Hule.
Nej tak til at købe hos så useriøst et firma.
Dybt uprofessionelle
Dybt uprofessionelle. Skrev for at annullere min ordre lige efter jeg havde bestilt den. Fik bange anelser; føler mig virkelig dum nu. De svarede ikke, men sendte varen. Svarer ikke på kontakt via mail til deres kundeservice. Jeg ville benytte mig af at sende tilbage indenfor de 14 dage, og bad om at få bekræftet returadresse og måde, men hører intet fra dem, og der er nu gået 18 dage. Nu er det nok ikke smart at bruge 107 kr på at sende det retur …. til Holland! Jeg får vel ikke mine penge retur, så det vil blot være yderligere penge spildt. De skriver dog, at man vil få returportoen betalt, hvis det er deres fejl. Det vil de nok ikke synes, at det er. Nogen her, der har haft held af returnering? Indtil andet sker, er dette min anmeldelse.
Virkelig dårlig oplevelse.
Virkelig dårlig oplevelse.
De når på 10 min at nægte mig at annullere ordren på et beløb der var højere end forventet
Hold jer langt væk !!!!!
Total bondefangeri trækker mer end hvad…
Total bondefangeri trækker mer end hvad de reklamer med. Har måtte lukke kort for ikke a blive trukket yderligere.. samtidig har de blokeret mig på de sociale medier så man ikke kan advare folk om at de snyder..
Det er det rene fup
Det er det rene fup, overholder intet af det der loves.
Jo nourix tømmer din tegnebog
Ville bestille 1 pakke
Ville bestille 1 pakke, men opdager at det samlede beløb løber på i næsten 900kr. Kontakter dem med det samme for at annullere ordren, og lige så hurtigt svarer de, at ordren er sendt og kan ikke annulleres- fup fup. Ordren sendes først 6 dage senere og da jeg skriver og spørger ind til returnering, får jeg ingen respons.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.