Företagsinformation

1. Butik med säkerhetsutrustning

Skrivet av företaget

NordPrep er dedikeret til at give familier, frilufts-entusiaster og alle dem, der ønsker at tage ansvar for deres sikkerhed, ro i sindet – uanset hvad der sker. Vores kerneprodukt, Prepping Kassen, er udviklet med udgangspunkt i officielt anerkendte beredskabsråd og tilgodeser situationer, hvor strøm- eller forsyningsnettet er nede, eller hvor uforudsete hændelser kræver forberedelse. Kernen i vores tilgang:Kassen indeholder alt til 3 dages overlevelse – herunder powerbank, lommelygte, multiværktøj, nødfløjte, førstehjælpskit, hygiejneartikler og en dansk-produceret instruktionsguide.  • Den er vand- og støv-tæt og klar til at opbevares i hjemmet, bilen, eller på campingturen.  • Alle produkter er dansk-designede og testet til skandinaviske forhold, så du får høj kvalitet og praktisk funktionalitet – ikke blot fine ord.  • Vi arbejder for, at beredskab ikke kun er for eksperter – det skal være enkelt og tilgængeligt for alle. Hos NordPrep vægter vi troværdighed, gennemsigtighed og kundetilfredshed højt. Vores fokus er ikke kun at sælge et produkt, men at skabe tryghed og forberedelse – bygget på faktabaseret viden og enkel implementering. Tak fordi du kigger forbi – vi glæder os til at hjælpe dig med at blive klar til det uventede.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig hurtig levering og meget fine…

Virkelig hurtig levering og meget fine varer. Intet at sætte en finger på - særligt var Sara fra kundeservice rigtig hjælpsom med vejledning.

24 oktober 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Eltaf 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både levering, produkter og den hjælp, du fik fra Sara. Vi sørger for at give hende rosen videre – den vil hun helt sikkert blive glad for!
Du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget glad for mit produkt

Meget glad for mit produkt, kan klart anbefale at købe fra nordprep!!

23 oktober 2025

Svar från Nordprep

Tusind tak for din fine anmeldelse, Amanda!
Det betyder meget for os at høre, at du er glad for dit produkt – og at du vil anbefale os videre! Vi sætter stor pris på din støtte.

Silas

Virkelig gode prepping kasser

Jeg købte en prepping kasse fra Nordprep, og må bare sige det var en success. Den har alt hvad jeg skulle bruge, det hele var i top kvalitet og jeg føler mig klart mere tryg i disse tider, velvidende om at jeg har min kasse fra Nordprep. Jeg kan virkelig anbefale det til andre, og ville ønske jeg havde opdaget dette firma noget før.

24 oktober 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Anna 🌟
Hvor er det fedt at høre, at du er så tilfreds med din preppingkasse! Vi lægger meget vægt på kvalitet og funktionalitet, så det betyder virkelig meget at høre, at du føler dig mere tryg med den.
Tak fordi du deler din oplevelse – og for de pæne ord om NordPrep 🙏

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god kvalitet til en helt…

Virkelig god kvalitet til en helt udemærket pris. Bestilte pakken til 4p til mig og min familie, og det er en behagelig tryghed for os uden al besværet med hvad man nu skal bruge. Godt intiativ.

22 oktober 2025

Svar från Nordprep

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Ella!
Det betyder meget for os at høre, at du og din familie er glade for pakken – og at den giver jer en ekstra tryghed i hverdagen. Det er lige præcis det, vi ønsker at skabe med vores produkter.
Tak for tilliden og de fine ord ❤️

Anbefaler helt klart!

Har længe søgt en fornuftig prepping kasse til mig og min familie både ift. indhold og pris og her fungerer Nordprep klart bedre end mange andre hjemmesider, jeg har prøvet – alt var enkelt og problemfrit. Det var nemt at finde rundt og bestille, og designet var både overskueligt og indbydende. Hele købsprocessen gik hurtigt og problemfrit og da jeg kontaktede personalet med et spørgsmål, svarede hurtigt og venligt. Jeg glæder mig meget til at modtage mit produkt!

22 oktober 2025

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse, Katrine 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra bestilling til kontakt med vores team. Det betyder virkelig meget for os, at du fremhæver enkeltheden og overskueligheden på siden 💪
Vi håber, du bliver superglad for dit produkt!

Sara

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.