Använder sällan androidversionen. Windowsversionen har lite brister men har en del saker som Avanza saknar (och vice versa). Flera gånger har jag påpekat inloggningstiden som aldrig fungerar. De 4 ti... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi är en ledande nordisk digital plattform för sparande och investeringar. Genom innovation, enkelhet och transparens utmanar vi traditionella strukturer och ger privata sparare tillgång till samma information, verktyg och service som professionella investerare. Vår övertygelse är att kunskap växer när den delas. Hos oss får du därför mängder av inspiration, insikter och möjlighet att diskutera börsen och sparande med andra.
Alströmergatan 39, 11247, Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Fantastiskt bra kundservice som hjälpte till på ett positivt och kunnigt sätt.

Svar från Nordnet Sverige
Har bytt till Nordnet från Avanza. Det var ett lyft. Avanza är en kriminell bank som lurar sina kunder systematiskt. Man medger inga fel utan friar sig själva i alla utredningar man gör, för att det är ogynnsamt för dem erkänna fel. Med Nordnet upplever man att man har att göra med en seriös bank. Anmälde ett ärende där jag ansåg det blivit fel till min nackdel, där jag inte kunnat hjälpa det som skett. Nordnet gav mig föredömligt rätt. Hade aldrig skett hos Avanza

Svar från Nordnet Sverige
Överhettad system bara för att många loggar in samtidigt. Lös problemet eller börja med något annat.

Svar från Nordnet Sverige
Precis som många andra nämner så är deras support rent utsagt värdelös. De slutar svara i ärenden som rör transaktioner och händelser som är negativt för dem. Utöver det begår de bedrägerier. Håll er till Avanza.

Svar från Nordnet Sverige
Jag tyckte att Kalle som jag kom fram till var jättetrevlig och kunnig. Folk gnäller för mycket lyssna inte på de.

Svar från Nordnet Sverige
Mycket trevligt bemötande. Fick hjälp direkt med mina pensionskonto. Allt ifyllt och klart på bara några minuter, tack vare tjejen som hjälpe mig!

Svar från Nordnet Sverige
Nordnet är sämre än andra nätmäklare på flera punkter.
Ett av dessa är att de har kortare betänketid och sämre administration vid nyemmissoner.
Nordnets kundtjänst är dessutom svår att ha och göra med och de förstår inte alltid problemet.
Deras regler är konsekvent sämre än deras konkurenter.
Jag försöker avveckla mina konton hos dem nu men jag vill inte sälja av allt direkt.
Nordnets regler om courtageklasser är sämre än alla andra av mina nätmälkare.
Kundtjänst förstår inte allt jag tar upp me dem. Jag har inte det problemet med de andra företagen. Svarstiden är lång om de ens svarar.

Svar från Nordnet Sverige
Nordnet svarar oftast väldigt snabbt och kunskapsnivån är hög hos den medarbetare som man får tag i
Bara nöjd!

Svar från Nordnet Sverige
Blir alltid utomordentligt behandlad och proffsigt informerad så jag är utomordentligt nöjd och rekommenderar Nordnet till nära och kära.

Svar från Nordnet Sverige
Nordnet har en bra och användarvänlig plattform, och själva tjänsten fungerar i grunden väl. Men handläggning och svarstider från supporten är tyvärr det sämsta jag har upplevt någonsin.
Relativt enkla ärenden kan ta flera dagar – ibland till och med veckor – innan man får svar eller återkoppling. Som kund förväntar man sig betydligt snabbare respons, särskilt från en aktör som vill profilera sig som en modern och disruptiv utmanare till de traditionella bankerna.

Riktigt dålig jämfört med Avanza
Lättnavigerad sida och app. Låga avgifter och ett brett utbud. Jag har varit kund hos Nordnet i 20 år och är mycket nöjd.

Svar från Nordnet Sverige
Utmärkt mäklare, bra kundservice och modern app och webb.

Svar från Nordnet Sverige
De stjäl pengar vid avslut av fonder. Kriminella rakt av.
Undvik Nordnet som är bedragare
NORDNET utklassar alla andra Svenska aktörer som erbjuder värdepappershandel och värdepappershantering i ”Aktier” ”Fonder” mm.
NORDNET har funnits längre på marknaden än tex. AVANZA och har fler fördelar dessutom.
Jag har använt och prövar dom flesta bolag som erbjuder handel i värdepapper men ingen är bättre än NORDNET i slutändan.Jag har hållt på med både ”Daytrading” ”Swingtrading” i över 35 år och men den kunskap och erfarenhet så kan jag inte säga annat.
Det man skulle kunna önska är att dom erbjuder handel via gränssnitt som ”GRAFER” för köp, sälj och stopp loss mm. Som tex. ”IG” och några andra har. Tyvärr erbjuder de i dagsläget EJ handel via ”TradingView” vilket är i särklass ett av de bästa, snabbaste och enklaste för köp, sälj och stopp loss med bästa översikt med oändligt av olika parametrar man kan lägga in.

Svar från Nordnet Sverige
Problemet finns kvar trots hjälp tyvärr.