Van 23 februari tot 6 maart 2026 deelgenomen aan de Hurtigrutten Noorderlicht reis met de MS Nordkapp. Een reis van Bergen (NW) tot aan de Noordkaap en Kirkines. Onder leiding van Nordic reisleidster... Se mer
Företaget har svarat
Fantastische reis met de Hurtigruten gehad. We zijn gestart in Bergen / Noorwegen (na een vlucht vanaf Amsterdam) en in 12 dagen tijd naar Kirkenes gevaren en weer terug naar Bergen Deze reis hadden w... Se mer
Företaget har svarat
Onze eerste ervaring met een reisbureau kon niet beter zijn! Nordic heeft onze reis van A tot Z magnifiek georganiseerd. Dankzij de persoonlijke begeleiding van Zoë voelden we ons volledig ontzorgd. H... Se mer
Företaget har svarat
hurtigruten, de hurtigruten was fantstich, een heerlijke reis. daar zijn we ook te weten gekomen dat we helemaal geen nacht voor en na moesten boeken, wat een pittig prijsverschil maakte. ook de 'rech... Se mer
Företaget har svarat
NORDIC is de specialist in België voor reizen naar Noorwegen, IJsland, Lapland en Zweden maar ook reizen met Hurtigruten en reizen naar Spitsbergen
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastische reis met Nordic naar Fins Lapland met inclusief dagelijkse activiteiten met zeer vriendelijke lokale/niet-lokale gidsen, vol pension met lekker eten. Een zalige -33° en goed ingeduffeld, mooie landschappen, het magische noorderlicht. Een sprookjesreis!!

Svar från Nordic
Nous avons adoré le dépaysement total. ❄
Nous avons apprécié l'organisation et le matériel prêté. 🛷🧥🧤
L' équipe sur place est géniale. 👏👏👏
Le logement et la nourriture étaient au top. 🏘 🥐🥦🍳🍪🍹
Nous recommanderons sans hésitation notre expérience avec Nordic chez Lapland view lodge.

Svar från Nordic
Excellent ! Tout était parfait. Mon interlocuteur auprès de l’agence qui a pris en charge l’offre, le bon de commande et l’organisation de notre voyage était très attentif et réactif à mes demandes. Aucun problème. Le Lodge Valkea choisi pour notre séjour en Laponie étaient également largement à la hauteur de nos attentes. Repas excellents, ponctualité dans les activités, gentillesse du personnel et des guides. A recommander

Svar från Nordic
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Super reis . Gidsen super behulpzaam en vol passie. Accommodatie zeer goed eten super lekker.

Svar från Nordic
Magisch winters Lapland! Geweldige gezinsreis gehad. Mooie excursies, behulpzame gidsen, schitterende locatie,...! Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor we volop konden genieten.

top geregeld ... geen gedoe ... alles boven de verwachtigen

Svar från Nordic
Wat hebben we een fantastische Lapland reis naar the Pinetree Lodge gemaakt! Alles was goed geregeld en de contacten met Nordic waren snel en vriendelijk.

Svar från Nordic
Geweldige vakantie in een prachtig land.
De rust, de natuur en de excursies waren zeer bijzonder.
Hotel prima, vriendelijk personeel en alles was goed georganiseerd.
Helaas werd onze terugvlucht geannuleerd ivm de kou, maar Nordic heeft ons goed geinformeerd en een goede oplossing geregeld.
We konden nog een dag extra in hotel blijven wat heel fijn was.
Kortom het was een zeer goede ervaring met zeer goede service vanuit Nordic.

Svar från Nordic
Goed georganiseerde reis Aurora mountain lodge is een aanrader als je afgelegen wil genieten van lapland.
Ontvangt ,bediening en gidsen heel vriendelijk en steeds beschikbaar.
Ontbijt ,lunch buffet, avondmaal menu wij hebben heel de week de starter erbij genomen en dat is ook een aanrader.
De presentatie en smaken zijn perfect klein aandacht punt hoofdgerecht mag meer zijn toch dikke pluim voor de chef-kok.

Svar från Nordic
Wat een geluk dat wij Nordic hebben ontdekt!! Net Terug van 4 dagen Zweeds Lapland in Arctic River Lodge. Last minute geboekt en deze reis kwam met data precies goed uit. We zijn ontzettend goed geholpen en geïnformeerd. Op het moment zijn er extreme weersomstandigheden in Lapland, vliegveld Kittilä niet bereikbaar (-37°C) maar wij hebben dus geen problemen gehad door de geweldige service van Nordic. Op de heenweg last minute uitgeweken naar Ruvaniemi en op de terugweg via Kemi. Dit was mogelijk doordat Nordic zelf het vliegtuig had gecharterd. Alleen reizigers van Nordic aan boord. We hadden iets langere transfers door het moeten uitwijken maar wij vonden dit geen enkel probleem. De medewerkers van Nordic hebben keihard gewerkt om iedereen veilig op bestemming en weer thuis te krijgen. Goed bereikbaar in een vreselijk druk weekend en iedereen allervriendelijkst. De klantenservice, noodnummer, medewerkers bij de lodge, echt een ervaring zoals wij niet eerder hebben meegemaakt. Heel persoonlijk en een warm bad. Ook moest het programma bij onze lodge worden aangepast door de extreme kou maar zij hebben alles gedaan om het iedereen naar de zin te maken. Andere activiteiten kunnen doen. Wilden 9 van de 10 mensen met de husky’s wandelen en maar 1 iemand ijsvissen ook prima voor deze persoon stond er ook een gids klaar. De medewerkers op locatie waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Er is een vast menu maar van te voren had ik aangegeven dat onze dochter hier niet aan kon meedoen en ook dit was geen probleem. Ik had eea van thuis meegenomen en dat hebben ze bereid voor haar. Hierdoor hebben wij een zorgeloos verblijf gehad. Voor ons een onvergetelijke ervaring, met mooie excursies en activiteiten. Een droom is uitgekomen!

Svar från Nordic
Nous sommes partie à Kaamos lodge avec ma soeur our son anniversaire. Ça a été un séjour magnifique pour nous deux, aussi bien de la moto neige, les chiens de traîneau, et nous avons eut la chance de voir des aurores boréales. La nourriture est super bonne, les lodges splendides. Tout est bien, petit bémol: un guide francophone. C’est tout

Svar från Nordic
C‘était pour moi un voyage de rêve et Nordic.be a répondu à toutes mes attentes et j‘ai passé des excellents vacances.

Svar från Nordic
Wij hebben geboekt bij nordic, en zijn niet tevreden, ze verkopen zich zelf als reizen op maat, zeg wat je wil, Puntje bij paaltje kan er niets. Ik heb enkele wijzigingen proberen doen zelf met bijbetaling, dit ging niet. Als ik dan vroeg voor het reisschema omdat ik elders nog wat wou boeken kreeg ik als idioot antwoord dit hebben wij niet, daarvoor moet je bij het hotel zijn, bij aankomst krijg je dit daar. De activiteiten stonden ook helemaal in een andere volgorde bij nordic bij je offerte , waardoor dat dit wel echt een probleem is als het een activiteit is van 2 uren waarbij dat je dan zelf iets bijboekt, en dan blijkt dat de 2 activiteit zijn omgeswitcht en je ineens een dagachtiviteit hebt, En je dus dubbel geboekt bent. Kan je daar op verlof nog liggen bellen met de vraag of je het een dag kan opschuiven, natuurlijk zo last minute niet haalbaar.....allemaal door een slecht reisschema, en constant doorverwijzen naar andere.... maar jullie gaan wel met de poen lopen!! Een schanden. Vamoos app, onduidelijk, is zo te lezen ook voor verschillende reisschemas / slaaplocaties, als je dan nog een vraag hebt en je even belt dan krijg je zo iemand dat doet of je onozel bent. Het hotel was 10/10 en de mensen daar ook!!

Svar från Nordic
Deze reis stond al even op de bucketlist. Alles kunnen afvinken : Husky-tocht, snowmobile, wandelen op sneeuwschoenen (best pittig) en last but not least 'het noorderlicht'. Door tip van een van de vele vriendelijke gidsen wisten we waar we moesten kijken en de gsm deed de rest. De kou is wel even doorbijten (zelfs de champagne met Nieuwjaar bevroor in de glazen) maar de pakken die je krijgt zijn zeer warm. Zorg zelf voor goed warm (wollen) onderkledij in laagjes.

Svar från Nordic
Voyage qui permet de se connecter avec la nature loin du bruit et de la pollution. Tout était top, hôtel, accueil, chambres, repas, personnel, activités. Dommage que ce soit si court, 5 jours dont 3 jours réellement sur place. On aurait voulu que ça se poursuive encore un peu. Le plus c est que la plupart du personnel parle français, c est donc très facile pour ceux qui ne sont pas bilingue. Activités magiques : chiens de traîneaux, cani cross, rencontres avec le père Noël. Voyage à refaire

Svar från Nordic
Agence de qualité vraiment pas déçu et j'ai vécu un moment inoubliable en Laponie merci infiniment je recommande à 20 000%
Séjour Artic river Lodge juste incroyable dans un lieu magique avec des personnes extraordinaires pour nous faire vivre des moments époustouflant Merci !!!

Svar från Nordic
Begin van de zomer een noorwegen autoreis geboekt via Nordic. Prettige begeleiding bij het plannen van de reis, onze wijzigingen (dagje erbij, extra overnachting in Duitsland, hut) werden keurig verwerkt, duidelijke offerte en rekening.
Alles ging goed tot we voor een dicht hotel stonden. Nordic regelde binnen een uur prima vervangend hotel vlakbij. Top.
Minpuntje was dat medewerkers van het laatste hotel mijn man en mij als "collega's" aanspraken en wat rare toespelingen op "onze vrouwen" maakten.
Beetje respect vanuit het hotel kan geen kwaad.
Organisatie was piekfijn verzorgd
gidsen Willy,Lotte en Leen waren subliem
De reis was onvergetelijk op het schip Kong Harald
Veel gezien op deze 12 dagen reis (ook poollicht)
De excursies waren de moeite om te nemen
mvg
Paul en Linda Verschueren-Vanherenthals
Vlotte boeking, pas voorschot betaald na volledige bevestiging en het saldo zoals gebruikelijk zes weken voor vertrek. Reisdocumenten zeer duidelijk in de app.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.