Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svindel og overfakturering

Har kørt med Nordelektro på service af mine 7 elevatorer. Da den ene elevator gik i stykker rekvirerede vi dem for udbedring.

Tilbudet løb på + 100.000kr.
10.000 for udskiftning af olie
12.000 for fejlfinding.

Jeg valgte at få et sammenlignligt tilbud fra lokalt Aarhusfirma.
De fejlfandt og udbedrede fejlen for 9.950,- kr.
Elevatoren kører nu igen.

I min verden er det svindel og jeg tør ikke tænke på hvor meget jeg har betalt for meget over tid fordi jeg er uvidende på dette felt.

1 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået monteret dørpumpe på min…

Jeg har fået monteret dørpumpe på min dør ( Automatisk døråbner) utrolig godt udført arbejde kompetent og dygtig medarbejder Han lavede et rigtig godt stykke arbejde, sørgede enddda for at gøre pænt rent efter sig, hvis bare alle håndværkere er som dem fra Nordelektro. Jeg er ovenud tilfreds og anbefaler Nordelektro til alle jeg kender , vil helt sikkert benytte dem en anden gang.

kontorpersonalet er iøvrigt også utrolig venlige når man ringer til dem .

4 oktober 2022

Ansatte der unødigt larmer

Ansatte der unødigt larmer, ved at stå og åbne og smække bildøren kontinuerligt i flere minutter, så alle naboerne til der hvor de nu arbejder rigtig kan blive generet...

12 augusti 2020

Uansvarlig opførsel blandt medarbejder

Min oplevelse med en medarbejder fra Nordelectro er ikke just positiv.

På vej til arbejde her til morgen kører jeg med mine små børn på motorvejen ved Vestbjerg med lige over 130km/t. En Nord electro medarbejder dukker så op bagved os i sin polo firmabil og vælger at køre helt oppe i rø...n af os med lang lys så vi ikke kan se henover en strækning på 200-300 meter.

Da han så passere os med 140-150 km/t møder vi ham alligevel i kø dannelsen ved Nørresundby 1 km længere henne, som opstår hver morgen.

Forståeligt kan alle have travlt, meen det må, og skal ikke være på bekostning af andres sikkerhed i trafikken. Jeg kørte det jeg måtte, og fordi at han vil overstige fartgrænsen, skal han ikke blænde alle andre på sin vej. Sørgeligt måde at repræsentere sin arbejdsplads på. Jeg bliver aldrig kunne hos jer da jeg ikke vil møde sådan et fjols igen.

17 januari 2020
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

rent ud sagt øv

Jeg har dørautomatik på min yderdør. Ikke fordi det er smart, men simpelthen fordi jeg er afhængig af den, for at komme ud. Det synes bare ikke at være tilfældet, at det er gået op for firmaet, at det er derfor.
Det er kutyme, at kommunen får sat ting de har til, at ligge sat op. Hvis tingene er funktionelle. Det er fair og fuldstændig tåbeligt ikke at gøre. I tilfælde som dette, er kommunen fuldstændig afhængig, af firmaets ekspertise. Jeg er fuldstændig målløs over, at firmaet vil stå inde for det jøl jeg fik op. De var udmærket klar over, at automatikken manglede opdatering, før den tilnærmelsesvis ville fungere. Alligevel godkendte de opsætning i juni til en automatik, der først kunne blive opdateret 30. august 😕
Mine hjælpere havde problemer med, at låse døren op og komme ind til mig.
Den faldt ned en gang.
Den blev sat op på noget, så den ikke kunne lukke.
Blev pillet ned og sat op igen. Kunne nu ikke åbne.
Så fik jeg endelig en ny. Den er der så også bare bøvl med nu.
Jeg fik bevilliget en automatisk dør, men føler det er en svingdør for nordelektros teknikere

7 september 2015
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kompetent udført arbejde

Jeg har fået udført tilslutning af kogeplader, tilslutning af transformator til ringeklokke fra eltavle og montering af ny automatsikring. Alt arbejde fint udført. Dog måtte jeg slippe over 800,- (inkl. moms) for en almindelig automatsikring, hvilket er alt for dyrt. Kun derfor mangler den sidste stjerne.

7 september 2014
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.