No Limit Amsterdam Omdömen

1. Butik med streetwear-kläder
  2. Klädbutik
  3. Butik med ytterkläder
  4. Butik med träningskläder

An Amsterdam-based company. Discover the world of luxury with our exclusive collections. Our brand offers a range of high-end apparel that combines contemporary street style with premium materials and exceptional craftsmanship. From hoodies to tees to tracksuits, each piece is a work of art that adds a touch of glamour to your style. Golden, gold-plated and diamond details in our clothing set us apart.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Top winkel

Ik heb hier onlangs een aantal kledingstukken besteld en alles is perfect verlopen. De website is overzichtelijk, waardoor ik makkelijk kon vinden wat ik zocht. Mijn pakketje werd de volgende dag al bezorgd en de kleding was netjes en zorgvuldig verpakt. De pasvorm is precies zoals omschreven en de kwaliteit van de stof is erg goed. Absoluut een aanrader en ik ga hier zeker vaker bestellen!

18 juli 2026

Hier besteld

Hier besteld. Duurde 2 weken voor het artikel werd geleverd. Hele tijd moeten mailen maar kreeg geen antwoord. Toen ik op insta onder hun foto’s reageerde. Kwam er pas een reactie via de Dm. “Het word nu opgestuurd” nee week later pas toen ik er weer omvroeg. Vervolgens kunnen retourneren. Artikel is al bij hun binnen. Maar na een ruime week nog steeds niet m’n retour verwerkt. Communicatie naar klanten is erg slecht. Ik zou hier niet meer bestellen.

11 mars 2026

Kwaliteit is top !

Na een kleine fout heeft de eigenaar dit keurig opgelost. De kwaliteit van de shirts is top! De klantenservice is snel en zeer begripvol.

Aanrader!

8 februari 2026

Ze zijn snel met antwoorden

Ze zijn snel met antwoorden. Denken met de klant mee. Ze komen je netjes tegemoet met oplossingen. Goede ervaring betreft klantvriendelijkheid.

Met vriendelijke groet.

25 november 2025

Een aanrader!

Draag al een tijdje de Amsterdam jacket van WRD01 perfecte kwaliteit en zo goed te combineren zowel casual als casual chic. (Jammer dat ik hier geen foto’s kan plaatsen)
Mijn partner heeft van WRD01 de vintage tee shirt. Vaak gewassen en ook in de droger geen verkleuring en is ook niet gaan krimpen. Prijs kwaliteit verhouding goed.
Website is overzichtelijk en ook gemakkelijk te bestellen. Kortom goede ervaring en ik zal hier zeker weer bestellen.

14 april 2025

goede kwaliteit

goede kwaliteit, constant goed op de hoogte gehouden, kortom niks te klagen en zal het zeker aanbevelen, dit is serieus een goed bedrijf

10 april 2025

Goede kwaliteit, snelle levering

Onlangs heb ik een T-shirt gekocht bij No Limit Amsterdam, en ik ben er helemaal weg van! De kwaliteit is echt goed en perfect voor elke gelegenheid. Ik krijg vaak complimenten als ik het draag, wat altijd leuk is.

10 april 2025