Ecompagnon Omdömen

TrustScore 4 av 5

1. E-handel
  2. Konsult

Ecompagnon is er voor ecommerce ondernemers die al actief zijn en klaar zijn voor de volgende stap. Wij helpen ondernemers met premium mentorship, consultancy, store-deals, brand acquisitie en toegang tot een zorgvuldig geselecteerd netwerk van bewezen ecommerce specialisten. Wat ons anders maakt, is dat wij een strenge voorselectie hebben en niet iedereen in aanmerking komt om met ons samen te werken. Wij focussen ons op kwaliteit en niet op kwantiteit. Wij geloven niet in shortcuts, loze beloftes of generieke adviezen. We kijken eerlijk naar waar een ondernemer staat en bepalen op basis daarvan wat het beste past: coaching, consultancy, een store-deal, brand acquisitie of een introductie binnen ons partnernetwerk. Als we niet de juiste partij zijn om iemand verder te helpen, zeggen we dat ook eerlijk. Ecompagnon is gebouwd voor serieuze ecommerce ondernemers die willen schalen met meer overzicht, betere beslissingen, sterkere marges en de juiste mensen om zich heen. Geen cowboys. Geen cursusfabriek. Geen standaard advies. Wel een compagnon die naast je staat.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Eindelijk grip op de backend van je e-commerce business

Ecompagnon.com biedt persoonlijke hulp en geeft je met hun tool eCOOm precies het overzicht dat je als e-commerce ondernemer vaak mist: niet alleen omzet en ads, maar de volledige achterkant van je business in één dashboard.

Voor mij zit de waarde vooral in het COO-denken: marge, kosten, voorraad, fulfilment, refunds, bottlenecks en schaalbaarheid komen samen op één plek. Daardoor kijk je niet meer alleen naar “meer verkopen”, maar naar wat er onderaan de streep echt overblijft.

Sterk concept, praktisch ingestoken en vooral waardevol voor ondernemers die hun webshop serieuzer willen aansturen.

26 juni 2026

De beste in de Ecomindustrie

Ik ben zo blij dat ik Ecompagnon heb gevonden. Zonder de hulp van Dennis en Nick was het nooit gelukt om mijn eigen store op te zetten. Dennis kijkt elke stap mee en helpt mij wanneer ik vastzit. Ze houden geen informatie achter zoals vele anderen, maar zetten zich echt in om het beste resultaat te halen. Dankzij hun heb ik dit niet opgegeven en heb ik nu een mooie toekomst in de Ecom.

27 juni 2026

De kennis van deze heren is wat je moet…

De kennis van deze heren is wat je moet hebben om jouw business door te kunnen schalen. Naast de consultatie die we hebben gehad, hebben ze zoveel gratis waarde gekregen dat je op basis daarvan al 10x kan gaan. Op de manier hoe deze heren het doen, hoort het ook. Geen eenmalig bedrag, maar 2 compagnons die meekijken in je business om next level te gaan. Nogmaals bedankt!

14 maj 2026

Begeleiding van de hoogste plank

Begeleiding van de hoogste plank. Geen omwegen en praatjes maar direct zoeken naar een oplossing. Zeldzaam om experts van dit niveau te vinden die echt al hun kennis met je delen. Zou het iedereen aanraden die ecom serieus neemt!

26 juni 2026