Det här tycker kunderna
Op zoek naar een oplossing voor de keuken inkijk tijdens een feestkom ik bij Pixart terecht, en jawel precies wat ik zocht. Door een volledig digitaal proces, van ontwerp tot eindproduct in een paar m... Se mer
Prijs/kwaliteit echt uitstekend! Ik bestelde 500 visitekaartjes, maar toen het pakketje toekwam zat de helft van de kaartjes los in de doos waardoor er een aantal kaartjes kreuken hadden. Ik stuurde d... Se mer
Företagsinformation
- Tryckeri
- Digitaltryck
- E-handel
- Grafisk designer
- Butik för utskrifter och skyltar
- Butik för reklamartiklar
Om Pixartprinting BE nl
Skrivet av företaget
Online drukwerk bestellen is eenvoudiger, sneller en zekerder dan ooit. Een ontwikkeling waar Pixartprinting in belangrijke mate aan heeft bijgedragen. Iedere maand verwerkt onze drukkerij opdrachten van meer dan 900.000 bedrijven in heel Europa. Als toonaangevende online drukkerij streven we er naar de professionele standaard te zetten en onze klanten de volgende garanties te bieden.
ALLE AANBIEDINGEN Tijdschriften, boeken, catalogi Verpakkingen Etiketten en stickers✔️Van briefpapier en enveloppen tot posters en stickers. Van banners en vlaggen tot magazines en brochures: bij Pixartprinting kunt u praktisch alles laten drukken, op de meest uiteenlopende materialen en in elk formaat. In de kolom Producten vindt u een overzicht van de mogelijkheden.
✔️Bij alle veelzijdigheid, is de belangrijkste specialisatie van onze drukkerij flexibiliteit. Onze organisatie en printtechnologie zijn erop berekend om zowel kleine als zeer grote oplagen snel en voordelig te drukken.
Gratis modellen
Uw communicatiemateriaal? Bedenk het. Creëer het. Print het.

Kontaktuppgifter
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles te laat geleverd
Alles te laat geleverd, slechte comunicatie en een hoop geld uitgegeven voor event graphics die er simpelweg niet op tijd waren ondanks tijdige bestelling. Dit had een ingrijpende negatieve impact op ons event. Voor mij tijd om een nieuwe leverancier te vinden voor onze business graphics!
Super product, super service, snelle levering!!!
Ik heb een specifieke banner besteld met een specifieke foto, deze is super mooi gedrukt op het materiaal wat ik heb gevraagd. Daarnaast ben ik heel goed geholpen in de orienteringsfase door de mensen van pixartprinting.
Als ik nog een banner nodig heb weet ik direct waar een bestelling te plaatsen.
Tenslotte is de banner snel en netjes afgeleverd nog voor de geplande aflever datum.
Resultaat mooi
High quality fast delivery but damage on books
Prints heel goed maar levering ervan minder, ze kwamen super snel aan maar de doos had deuken en de boekjes dus beschadigd...
Perfecte kwaliteit en juiste timing.
Snelle levering!!
Zeer scherpe prijs
Zeer scherpe prijs door de mogelijkheid om latere levering te kiezen. Zeer uitgebreid aanbod
Onze bestelling liep vlekkeloos
Onze bestelling liep vlekkeloos, zonder opmerkingen en werd bijgevolg op tijd afgeleverd.
Order PIX-HEA-148270
Order PIX-HEA-148270
Absoluut een grote teleurstelling.
Wij hebben 2 magneten besteld en beide zijn beschadigd aangekomen. Daarnaast is er ook nog een deel van een witte snijrand zichtbaar.
Wij zijn hier helemaal niet tevreden. We hebben ondertussen al meerdere keren gemaild, maar tot op heden nog geen reactie ontvangen.
Mocht ik hier foto’s kunnen toevoegen, dan zou ik dat zeker doen, want de schade is duidelijk zichtbaar.
---
Absolutely a big disappointment.
We ordered 2 magnets and both arrived damaged. On top of that, part of a white cutting edge is still visible.
We are not satisfied at all. We have already emailed several times, but so far we have not received any reply.
If I could add photos here, I definitely would, because the damage is clearly visible.
Totaal misgelopen!
Excellent
Très bon site, qualité excellente, livraison rapide, prix ultra compétitif !!!
Je recommande absolument.
golvend papier
het is snel geleverd.
Maar de vellen in onze hardcoverboeken bladeren niet vlot en zijn gegolfd op 170g silk.
papier reageert precies op de inkt en de binding.
als je het boek opent zie je soms de lijm in de naden.
Spijtig. Onze klant is niet tevreden.
snelle levering en mooie layout
3 stoepborden niet ontvangen
3 stoepborden niet ontvangen
We hadden 8 stoepborden besteld en hebben er slechts 5 ontvangen. Ook waren de stoepborden niet bestickerd, dus moest we de stickers zelf nog plaatsen. Verschillende keren gebeld en gemaild om dit op te lossen maar we werden niet verder geholpen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.