Producten zoals beschreven en verwacht. Snelle levering (vaak eerder dan vooraf aangegeven, erg prettig!) Een keer een format aangeleverd en besteld, welke niet verwerkt kon worden. Communicatie hie... Se mer
Det här tycker kunderna
Goedemiddag, Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar alle tickets zijn identiek genummerd (001/250). Dit betekent dat er geen unieke nummering is, waardoor de tickets niet correct bruikbaar... Se mer
Beste Bizay, Zojuist heb ik mijn kaartjes binnengekregen van mijn instagram. Echter als ik de QR code scan word er weergegeven dat de instagram niet bestaat. Hij gaat dus wel naar instagram... Se mer
gewoon precies zoals het hoort; - makkelijk bestel proces - goede bezorgkeuzes - exact bezorgd op het moment van keuze - stickers ontvangen zoals besteld en plakt prima!
Företagsinformation
Om BIZAY
Skrivet av företaget
Onze missie is om de beste ervaring aan onze klanten te bieden. Navigeren op onze website is eenvoudig en intuïtief, wat gemak biedt tijdens het hele aankoopproces. Bovendien hebben we zeer concurrerende prijzen, professionele ontwerpen en snelle leveringen, waardoor wij de ideale keuze zijn voor al uw grafische behoeften en promotionele geschenken.
Bij BIZAY hebben we een breed aanbod aan producten, zorgvuldig afgestemd op de verschillende marktsegmenten in Nederland. We willen de nummer één bestemming zijn voor de aankoop van grafische materialen, met gebruik van de nieuwste digitale en offsetdruktechnologieën.
Wij zijn meer dan een online drukkerij, wij zijn uw betrouwbare partner in marketingdiensten. Naast digitale en offsetdruk bieden wij ontwerpdiensten aan, met gepersonaliseerde opties voor diverse bedrijfssectoren, waaronder restaurants, makelaars, advocatenkantoren, accountants en vele anderen.
BIZAY is altijd op zoek naar uitbreiding en biedt de beste online drukoplossingen voor de Nederlandse markt. Reken op ons voor hoogwaardige grafische materialen en exclusieve promotionele geschenken.
Verspil geen tijd, plaats nu uw bestelling bij BIZAY - Uw Online Drukkerij in Nederland! Voel u veilig in het vertrouwen op een marktleider die zich richt op het uitstekend voldoen aan uw behoeften.
Uw winkel voor marketingproducten en -diensten
Skrivet av företaget
- Onze missie is om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen en te inspireren tot succesvolle communicatie, door de manier waarop zij hun marketingstrategie ontwikkelen en implementeren te veranderen.
- We werken continu aan het uitbreiden van ons productassortiment, in samenwerking met onze klanten om hun behoeften te identificeren en hoe we kunnen helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken. We zoeken voortdurend naar nieuwe partners en verbeteren de relatie met bestaande partners om meer waarde voor uw bedrijf te brengen. Tevredenheidsgarantie: We streven ernaar te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Als de producten niet voldoen aan wat we beloven, drukken we ze opnieuw of geven we het geld terug.
Laagste Prijs Gegarandeerd
We garanderen de laagste prijzen op de markt en tegelijkertijd een superieure kwaliteit.

Heeft u een lagere prijs gevonden?
Stuur ons de offerte van de concurrent. Als de productkenmerken overeenkomen met die van ons, crediteren wij het verschil in prijs op uw klantenrekening.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info.nl@bizay.com
- bizay.nl
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle verzending en keurig verpakt.
Snelle verzending, ruim binnen de gestelde tijd. Keurig verpakt.
Goede kwaliteit stickers en snelle…
Goede kwaliteit stickers en snelle levering. Ruim op tijd ontvangen. Nieuwe bestelling geplaatst. Hoop dat het het zo 'smooth' gaat. Voor nu dik tevreden.
makkelijk je eigen ontwerp maken
Je kunt heel makkelijk je eigen ontwerp maken, zonder hoge kosten. Prima kwaliteit en snel verzonden.
Order 4643568
Order 4643568
Datum bestelling 9-3-2026,
Levering 17-4-2026
StatusI n afwachting van ophaling door de distributeur.
500 visitekaartjes besteld op 9 maart. Volgens afspraak zouden ze (uiterlijk) 17 maart geleverd worden! Inmiddels 23 maart en nog altijd geen kaartje ontvangen.
Dit was de eerste keer dat we hier iets hebben besteld, maar ook de laatste keer. Als je als bedrijf aan de voorkant beloofd om een product op een bepaald moment te kunnen leveren, dan moet je dat ook waar (kunnen) maken. Anders hadden we een ander bedrijf gekozen.
Extremely disappointing experience with…
Extremely disappointing experience with Bizay.
My order of stickers arrived over 2 weeks late, despite having a clear expected delivery date. Throughout the entire delay, there was no meaningful communication or support — just generic, automated responses that made it clear no one was actually looking into the issue or taking responsibility.
The tracking was stuck on “held at customs” for days with no progress, and instead of proactively resolving it, I was repeatedly told to “keep checking the tracking link,” which I had already been doing. There was zero ownership, zero urgency, and zero care shown for the impact this delay had on my business.
What’s even more frustrating is that I’m writing this review while still waiting for a proper response or resolution.
As a small business owner preparing for multiple market launches across the UK, reliability is everything — and unfortunately, this experience has shown that Bizay falls well short of that standard.
I had planned to place regular monthly orders, but based on this experience, I will now be looking elsewhere.
Would not recommend.
Eerste keer 3 producten besteld.
Eerste keer 3 producten besteld.
2 van de 3 werden hiervan geleverd waarvan 1 in de verkeerde formaat gedrukt is.
Goede communicatie en snelle levering.
Late levering en slechte klantenservice
Ik had flyers besteld met spoed en daar flink extra voor betaald. De datum van de bezorging word DRIE KEER verplaatst en nog steeds kwamen ze 1,5 week na de originele leverdatum wanner de “uiterlijk” zouden komen. Ik heb ze dus mogen weg gooien omdat ik ze toen allang niet meer nodig had. Ik heb 4x contact opgenomen met de klantenservice waarin ze aangaven dat de bezorging er aan kwam maar er helaas vertraging is. Het bedrag voor de verzending is toen op mijn klantenaccount gezet. Ik heb toen DRIE keer aangegeven dat ik dat terug wil op mijn rekening en niet mijn account, omdat ik nooit meer van plan ben hier wat te bestellen. Ze negeren deze opmerking compleet en reageren alleen met excuses over dat de levering vertraagd is. Bizar slechte klantenservice.
Super goed geregeld
Super goed geregeld. Kwaliteit geleverd en de bezorging ook snel. Erg tevreden.
Snel geleverd en prima kwaliteit
Onze bestelling is keurig optijd geleverd en van top kwaliteit! Wij zijn heel blij met onze bedrukte kartonnen dozen.
Positieve ervaring!
Producten zoals beschreven en verwacht.
Snelle levering (vaak eerder dan vooraf aangegeven, erg prettig!)
Een keer een format aangeleverd en besteld, welke niet verwerkt kon worden. Communicatie hierover en aanpassingsmogelijkheden waren erg fijn. Nu in afwachting van wederom een mooi product!
Very nice and quality stickers!
Wij bestellen regelmatig stickers
Wij bestellen regelmatig stickers. Zeer goede kwalieit en netjes geleverd. Prima producten!
alle tickets zijn identiek genummerd (001/250).
Goedemiddag,
Dit betekent dat er geen unieke nummering is, waardoor de tickets niet correct bruikbaar zijn voor mijn evenement.
Dit betreft een duidelijke productiefout.
Ik verzoek u om per direct met een passende oplossing te komen, zoals een herdruk met correcte nummering of compensatie.
Ik zie uw reactie graag op korte termijn tegemoet.
Met vriendelijke groet
goede website
goede website, uitgebreide mogelijkheden om prachtig ontwerp te maken.
vlotte verzending.
verzendkosten vond ik wat aan de hoge kant.
Goede prijskwaliteit verhouding en…
Goede prijskwaliteit verhouding en goede communicatie.
Qr code werkt niet
Beste Bizay,
Zojuist heb ik mijn kaartjes binnengekregen van mijn instagram. Echter als ik de QR code scan word er weergegeven dat de instagram niet bestaat. Hij gaat dus wel naar instagram maar geeft het profiel niet weer.
Ik heb nu dus niets aan mijn kaartjes.
Ik heb aangevinkt dat mijn kaartjes gecontroleerd zouden worden.
Blijkbaar voordat jullie deze gingen afdukken en versturen hebben jullie niet de qr code gescand om te checken of deze werkte.
Hoe gaan we hiermee om?
Want ik kan hier nu niks mee.
Ik heb jullie al gemaild maar nog geen reactie gekregen. Ik zou graag zsm reactie krijgen want ik wil nieuwe kaartjes gaan bestellen bij jullie. Maar vind eigenlijk eerst dat we dit moeten oplossen.
Gemakkelijk te ontwerpen
Gemakkelijk te ontwerpen, te bestellen en te betalen.
Én keurig op tijd gearriveerd
De kwaliteit is zeer netjes
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.