Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,3

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Nooit bestellen hier

TLDR; als er iets fout gaat in je bestelling, al dan niet door jouw schuld: gecondoleerd en sterkte de komende tijd met de afhandeling bij dit bedrijf.

Ik heb 15 juni borden en kommen besteld. Echter omdat hun systeem mij heeft gekoppeld aan een andere gebruiker die hetzelfde adres gebruikt voor mijn pakketmuur is mijn bestelling bij een andere gebruiker gekomen die niet als leveradres op de factuur staat.

Vervolgens krijg ik een eindeloze hoeveelheid verwijten dat ik de naam van een andere gebruiker heb opgegeven (dat kan niet eens, want ik kan geen versleutelde namen bedenken) en negeren ze het onverklaarbare feit dat hun systeem iets anders heeft bedacht dan op mijn orderbevestiging staat. Uiteindelijk is gebleken dat hun systeem gewoon de gegevens gebruikt van het eerst geregistreerde account op het adres, wat heel onhandig is bij een centraal pakketpunt. Ondanks dat heb ik dankzij het bedrijf van mijn pakketmuur mijn borden en kommen gekregen; kapot wel te verstaan want er was nauwelijks bescherming in de dozen aanwezig. Vervolgens weigeren ze vervanging of terugbetaling want ze vinden het mijn schuld (in strijd met consumentenrecht).

Na een aantal juridisch dreigende mailtjes te hebben gestuurd en daarmee de koop formeel te hebben ontbonden heb ik op 31 juli (anderhalve maand mind you) een creditnota ontvangen, maar tot de dag van vandaag nog geen betaling (één maand verder mind you).

Ik ben inmiddels zover dat ik een juridische procedure tegen hen wil gaan starten om mijn geld (inclusief wettelijke rente) en opslagkosten voor de defecte goederen waar ze geen niet afstand willen doen of willen ophalen (wat hoort bij het ontbinden van de koop); want op 80% van mijn mails krijg ik überhaupt geen reactie.

De klantenservice is dus dusdanig slecht dat ik er überhaupt niet zou gaan bestellen en als je dat toch gaat doen betaal dat in ieder geval met een creditcard (thank god had ik dat laatste gedaan)

15 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bbq met adv prijs van 358 euro gekocht…

Bbq met adv prijs van 358 euro gekocht die na 1 keer gebruikt helemaal bol staat en verkleurd is. Duidelijke fotos gestuurd en nu verwachten ze dat ik de bbq ter inspectie opstuur. Nou heb me best gedaan maar zonder originele verpakking is dat knap lastig ik heb geen logistiek bedrijf aan huis. Ophalen doen ze ook niet kortom succes ermee 👎

13 augusti 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik had de reviews moeten bekijken voor…

Ik had de reviews moeten bekijken voor ik bij deze amateurs kocht. Tafelblad beschadigd toegekomen en dus praktisch onbruikbaar voor klanten te bedienen. Hun oplossing: een prachtige korting van 10% (iets wat nieuwe klanten trouwens automatisch krijgen).

31 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 22 april een bestelling geplaatst na…

Op 22 april een bestelling geplaatst na eerst gebeld te hebben. Vrieskist zou 2 mei binnenkomen. Ik heb op 6 mei weer gebeld. Toen zou de vrieskist die dag binnenkomen. Vandaag weer gebeld en naar het nu schijnt krijgen ze de vrieskist de 14e binnen en hopen ze dat we de vrieskist rond 21 mei kunnen ontvangen. Dat is 1 maand wachten op een vriezer. Ze laten zelf niks weten. Moet er zelf achteraan. Als we zo met onze klanten om zouden gaan houden we geen klanten over. Zojuist gelezen dat de levertijd weer gewijzigd is naar 12 juni. Dus weer geen vrieskist. Te zot voor woorden. Inmiddels maar de bestelling geannuleerd.

12 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In de aanbieding een mooie acacai…

In de aanbieding een mooie acacai houten icm metalen tuintafel besteld. Met kortingscode nog extra goedkoop geleverd gekregen. Vrijdag avond besteld en dinsdag in huis. Kwaliteit ziet er goed uit en tafel was ook al behandeld tegen verweren.

3 maj 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.