Kanäle, auch wenn in schlechter Qualität wurde geduldet. Das der Preis jedes mal steigt ist nicht ok. Vorher haben wir für 12 Monate 80 € bezahlt. Jetzt kriegt man dafür nur 6 Monate. Abo nicht verlän... Se mer
Nimitv hat potenzial wenn sie sport und alle andere kanäle ihr qualität verbessern würden , leider qualität sehr schlecht so ist das nicht zu empfehlen. Bitte in qualität investieren dann würden besti... Se mer
Prej se kam abonuar qe disa vite, gjithmone probleme nderprerje atehere kur shikon dicka interesante, kulmi sot me ore te tera nuk punon fare. Shtrohet pyetja a eshte legal ? Sepse keso probleme nuk... Se mer
Ich nutze Nimi TV jetzt seit einiger Jahren und bin wirklich sehr zufrieden. Die Senderauswahl ist groß, die Qualität des Streamings ist stabil und zuverlässig, und das Umschalten funktioniert schn... Se mer
NimiTV is an Albanian TV platform designed for the diaspora in Europe and Australia. Since 2012, it has connected Albanians abroad with over 250 live TV channels, movies, and entertainment from Albania, Kosovo, and the wider Balkan region. With features like live TV, catch-up, video-on-demand, HD quality, and multi-device support (Smart TVs, phones, tablets, PCs), NimiTV makes it easy to enjoy favorite shows anytime, anywhere. Backed by 24/7 customer support, NimiTV brings the best of native television content to households worldwide.
Kosovë Lekë Dukagjini, Pejë , 30000, Kosovo
- +4922159988956
- info@nimitv.com
- nimitv.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Not professional
Not professional, did one year subscription and after three months they are charging me again for channels I have already paid. DO NOT SUBSCRIBE THEY ONLY STEAL YOUR MONEY
Shërbimi i klientit nuk përgjigjet
Kampionat Italian nuk e jep në kanalet e super sport por në kanalin Arena në gjuhë sllave. E njëjta gjë me kampionatin Shqiptar. Nga komunikimi me operatorët më është thënë që duhet ta shohësh ritransmetim jo direkt. Plus më është thënë që nuk mbajnë përgjegjësi përse nuk e jep ndeshjen super sport.
Kushdo qe e ka kete biznes ( nese mund…
Kushdo qe e ka kete biznes ( nese mund ta quash biznes ) Se me keto reviews , te le Shum per te deshiruar . Nuk do Ja sugjeroja asnjeriut te subscribe.
Aman o njerez nese beni dicka beheni mire , bukur dhe paster. Kompania thote qe jan ne USA por anglisht Nuk komunikojn.
Nuk i transmeton te gjtha ndeshjet
Nuk i transmeton te gjtha ndeshjet , kualiteti shum i keq .Edhe ato ndeshje qe i jep ngrihen shum. Nuk ju sygjeroj te beni abonimin kto.
Absolut Zuverlässig
Ich kann die negative Bewertung nicht nachvollziehen. Support 24 Std., Übertragungsqualität sehr gut. Weiter so.
Kjo Kompani veq dallavere eshte
Kjo Kompani veq dallavere eshte, per probleme teknike nuk mundeni me kontaktu.
Rassistische und illegale Seite!!
Wenn ich könnte, würde ich keine Sterne geben, als Türkisch - deutsche Staatsangehörige keine Chance. Ich habe einen Account erstellt und bezahlt.
Ich konnte mich mit den Zugangsdaten nicht anmelden, nachdem mein albanischer Ehemann dort anrief, wurde gesagt , dass es nur albanischen Staatsbürgern zu Verfügung steht. Dafür das diese Seite aus illegalen Inhalten besteht , würde ich es keinem empfehlen!!! 👎🏾
Listen e dasmes jau kisha qi deri me 1…
Listen e dasmes jau kisha qi deri me 1 , deri te shefi i shefave , ato gra , qika , nona , motra dej nvorr jau kisha qi deri nkoc
They are racist
They are racist
I’m Greek and my husband is Albanian and I wanted to subscribe and they didn’t let me because I’m Greek
We live in 2022 and they are racist
I got to watch seria A out of Albania…
I got to watch seria A out of Albania and after paid for 6 months they said we will have on coming days..liers
Subscription only unlocks after…
Subscription only unlocks after contacting costumer service. All channels are bad quality. Max 480p 25fps
This is SCAMMMM
Not a good thing picture is very bad…
Not a good thing picture is very bad quality like watching old video tapes,paid for 6 months but already regret it.
This website is scam
This website is scam, I Purchased 1 month subscription, they said if you want to watch you need to pay for another 2 month subscription