Otroligt bemötande , fantastisk hjälp . Snabbt smidigt och enkelt med Niemi . Vill rikta ett speciellt tack till Ronja för hennes fantastiska och mänskliga bemötande . Och tack till han som lagad... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Niemi Bil är familjeföretaget med Sveriges största hjärta för bilar. Oavsett vad bilen betyder för just dig så erbjuder vi hjälp och råd när det kommer till ditt bilägande, oavsett om du vill köpa bil, sälja din bil, serva eller byta din bil. Vi erbjuder både begagnade och nya bilar, med hemleverans över hela Sverige! Självklart kan vi även hämta din bil över hela landet när du säljer din bil till oss. Våra inköpare utför gratis bilvärdering om du funderar på att sälja din bil till oss, du får dessutom pengarna på kontot direkt affären är klar.
Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Sålde min bil genom Oskar på Niemi Bil – en snabb och smidig affär, allt klart samma dag! Mycket nöjd och kan varmt rekommendera Oskar!
Superbra bemötande och svinsnabb service! Jacob va en riktig klippa och gjorde så allt kändes tryggt och smidigt 😄
Vi sålde nyligen vår bil till Neemi Bil och kunde inte vara nöjdare. Hela processen var otroligt smidig och enkel från början till slut.
Ett extra stort tack till säljaren Jakob, en helt fantastisk kille! Han var extremt trevlig, tillmötesgående och professionell. Så länge man själv är ärlig med bilens skick hålls allt som utlovat, helt utan konstigheter.
Även Elias från fordonsleverans, som kom och hämtade upp bilen, var supertrevlig och professionell att ha att göra med.
Pengarna fanns på vårt konto direkt, innan vi överhuvudtaget lämnade ifrån oss bilen!
Vi rekommenderar starkt alla som vill göra en trygg och smidig bilaffär att vända sig till Neemi Bil i Uppsala.
TACK Jakob och Elias för ett fantastiskt bemötande!

Svar från Niemi Bil
Både köpt bil och sålt till Niemi och är mycket mycket nöjd med bägge delar! Rekommenderar verkligen Niemi.
Trevliga personal och smidig affär
Enkelt att sälja bilen, rimliga argument och hjälpsamma när en kostnad kom efteråt att de löste det.
Sålde min bil till Niemi bil och fick en väldigt snabb och enkel hantering tack vare Oskar.
Fint bemötande och bra service. Jag är jättenöjd!
/Susanne
En bra snabb affär. Dock lite väntetid ibutiken.
Extremt bra servic av Jacob den enastående.👍👍👍
Fick ett snabbt och bra affärsförslag från Oskar på Niemi Bil, som även gällde oförändrat efter leveranskontroll.
Fick bra betalt direkt då jag lämnade in bilen, även i jämförelse med vad Niemi Bil någon dag senare sålde den för.
Tycker Niemi Bil motsvarade vad de framför i sin reklam.
Affären var enkel och smidig! Oskar var förstående och tog bra hänsyn till mig som säljare, vilket såklart uppskattas.
Tack för närvaro och glädje i säljsamtalet! Saklighet med fakta hand i hand med vänligt bemötande. Plockar ner stjärnor till dig Zebastian! Nu blir det äventyr med rödingen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Niemi Bil
Stort tack till säljaren Dani i Gävle. Grym service, han försökte faktiskt hitta rätt bil till mig. Jätte nöjd med bilen och med servicen hade lagt mer än 5 stjärnor om det var möjligt🙏.
Superbra!
Jättetrevlig personal och fick all den hjälp jag behövde för att hitta den rätta bilen för mig. Rekommenderar starkt
Otroligt bemötande och väldigt hjälpsamma! Kommer absolut tillbaka när det är dags för nästa
Snabb och smidig affär, allt löst på en och samma dag.
Jag upplevde att de var noggranna och serviceinriktade.
Bra hjälp och service, duktig kille Anderas Sjöberg.