Banner for Nextory

Nextory Omdömen

7 914
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 1 102 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar det stora och varierade utbudet av böcker samt att det är enkelt att hitta nya intressanta titlar. Många tycker att appen är väldigt smidig att hantera och uppskattar möjligheten att växla mellan att lyssna och läsa. Vissa recensenter var inte nöjda med hur prenumerationer och abonnemang fungerar. Konsumenter nämnde att det är svårt att säga upp tjänsten och att inga påminnelser skickas ut innan testperioder övergår till betalning. En del upplever också att prisstrukturen kan vara svår att förstå eller kännas för hög i förhållande till innehållet.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med produktens stora och lättillgängliga utbud av böcker.... Se mer

User experience

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för användarupplevelsen och tycker att det är enkelt att navigera,... Se mer

Application

Kunder delar positiva åsikter om app och tycker att den fungerar väl samt är lätt att navigera och använda.... Se mer

Subscription

Användare beskriver tvetydiga erfarenheter av abonnemanget, där vissa upplever frustration över att det kan... Se mer

Price

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med priset. Medan vissa konsumenter uppskattar det breda utbudet... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Funkar väldigt bra, lyssnar ett par timmar varje vardag när jag åker till arbetet, många bra titlar, men jag kommer nog behöva komplettera med Audible för att komma åt bokserier som inte verkar finnas... Se mer

Gillar det mesta förutom den relativt nya funktionen där man kan växla mellan ljud-och e-bok. Jag lyckas ofta av misstag komma åt e-bok och måste då krångla mig tillbaka med flera klick till ljudboken... Se mer

Bra och de flesta böcker som jag söker hittar jag hos er. Funktionen att skifta mellan uppläsning och text är bra, men fungerar inte helt korrekt, anger fel kapitel t.ex. Gillar inte er prissättning,... Se mer

På det stora hela en bra app, lätt att hitta det man söker. Bra att det kommer upp tips på nya böcker. Jag har dock haft problem med att jag blivit utloggad ett par gånger. Har då fått starta om tel... Se mer

1. Nr. 3 av de 4 bästa företagen i Bokhandel
  2. Nr. 2 av de 3 bästa företagen i Streamingtjänster
  3. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Utgivare av multimedia och e-böcker

Om Nextory

Nextory was founded in Stockholm in 2015 with a clear and passionate mission: to make reading and listening more accessible, inspiring, and enjoyable for everyone.

As one of Europe’s leading digital subscription services for audiobooks and e-books, Nextory offers hundreds of thousands of stories—from gripping thrillers and cozy romances to personal development gems and timeless classics.

Our app is designed for curious minds and busy lives. Whether you're commuting, cooking, or winding down before bed, you can dive into your next great read or listen anytime, anywhere. With titles available in multiple languages and a wide range of categories, there's something for every mood, moment, and member of the family.

Nextory is available across 10+ markets and continues to grow—bringing the joy of storytelling to more people every day.

Why choose Nextory?
  • 📚 A wide and ever-growing library of audiobooks and e-books
  • 🌍 Multilingual selection across various genres
  • 📱 Easy-to-use app with smart features like offline listening and bookmarks
  • 👨‍👩‍👧‍👦 Multiple profiles so the whole family can enjoy
  • 💡 Perfect for personal growth, entertainment, or winding down

Start your story with Nextory today.

Promotion box for Nextory

Discover Books & Audiobooks Anywhere

Download Nextory to enjoy books and audiobooks on iOS and Android.

Bra

TrustScore 4 av 5

8 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

(7 914)

2 709 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Väldigt bra utbud

Väldigt bra utbud , bra sorterad, bara om man växlar mellan ljud och text följer den inte på rätt sida

Svar från Nextory

Hej och tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att du tycker om vårt utbud och hur appen är sorterad. Tack också för din feedback om att sidpositionen inte följer med när man växlar mellan ljud och text – vi tar detta vidare till vårt team för att se över möjligheten till förbättring.

Lätt att navigera i appen

Lätt att navigera i appen

9 juni 2026

Hej Jenny,

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att höra att du tycker det är lätt att navigera i appen.

Nextory-teamet

Jag älskar att ha tillgång till så…

Jag älskar att ha tillgång till så mycket bra litteratur. Det är sällan något jag vill läsa inte finns.

Hej Birgitta,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du gillar vårt utbud av litteratur! Vi är glada att höra att du nästan alltid hittar det du vill läsa hos oss.

Stort utbud

De flesta böcker jag vill lyssna på finns tillgängliga.
Får lyssna på obegränsat med böcker med det abonnemang jag har.

10 juni 2026

Hej Catarina,

Stort tack för dina fina ord och för att du gillar vårt stora utbud och möjligheten att lyssna obegränsat! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension.

Nextory-teamet

Funkar säkert bra.. TILLS du ska avsluta

Riktigt besviken, försökte avsluta mitt abonnemang som jag inte använt mycket en vecka innan ny period men fick bara massa erbjudanden som jag var tvungen av krångla mig förbi, och i slutändan gick avslutet inte igenom. Får ingen bekräftelse vid avslut (inte heller när jag för andra gången avslutar) och det finns ingen människa att vända sig till när man behöver hjälp. Känner mig bara lurad.
Notera att företaget bara kopierar sitt svar på dåliga omdömen från andra dåliga omdömen.

Svar från Nextory

Hej och tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Jag förstår verkligen din frustration över att det varit krångligt att avsluta abonnemanget och att du inte fått någon bekräftelse. För att avsluta ditt abonnemang behöver du logga in på Mina sidor, gå till "Abonnemang och betalning" och välja "Avsluta abonnemang". Följ instruktionerna tills du ser en bekräftelse – du ska även få ett bekräftelsemail (kolla gärna skräpposten om du inte hittar det). Om du fortfarande har problem eller inte får någon bekräftelse, kontakta gärna vår kundservice på customerservice@nextory.com så hjälper vi dig vidare.

Tack för din feedback – vi tar den vidare till ansvarig avdelning för att förbättra processen.

Smidigt sätt att lyssna

Många bra böcker

14 juni 2026

Hej Per,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du gillar vårt sätt att lyssna och vårt utbud av böcker! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Ganska bra utbud

Ganska bra utbud. Bra att man kan alternera mellan att läsa och att lyssna, men bytet är väl krångligt. "Mina listor" är ändrade och tyvärr till det sämre. Tyckte det fungerade bättre med uppdelningar på Sparat till senare, Nedladdat samt Lästa.

9 juni 2026

Svar från Nextory

Hej Anette, tack för att du tog dig tid att lämna en recension och dela dina synpunkter! Vi uppskattar din feedback om både utbudet och funktionerna i appen, samt dina tankar kring ändringarna i "Mina listor". Vi tar detta vidare till vårt team som arbetar med att förbättra tjänsten.

Nextory-teamet

Helt enkelt för att jag tycker att…

Helt enkelt för att jag tycker att helhetsupplevelsen är toppen.
Därav högsta betyg.

5 juni 2026

Hej Erika,

Stort tack för dina fina ord och för att du delar med dig av din positiva upplevelse! Vi är väldigt glada att du trivs med Nextory.

Nextory-teamet

att hitta för mig spännande…

Lätt att hitta för mig spännande böcker.
Nyheter kommer ganska fort.

7 juni 2026

Hej Britta,

Stort tack för dina fina ord och för att du gillar vårt utbud och hur snabbt nyheter kommer in! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Svar från Nextory

Hej Lisa och stort tack för din fina recension och positiva feedback! 🤗
Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med hela Nextory. Det betyder mycket för oss!

Önskar dig en fantastisk dag, och tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Nextory-teamet

Mycket av det jag sökte finns där

Mycket av det jag sökte finns där, jättenöjd.

13 juni 2026

Hej Eva Charlotta,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du är nöjd med vårt utbud! Vi är glada att höra att du hittar det du söker hos oss.

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Bra utbud på böcker, finns nåt för alla smaker.

7 juni 2026

Svar från Nextory

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar vårt utbud av böcker. Ha en fortsatt trevlig dag! 😊

Tryckte nog fel

Tryckte nog fel.
Jag är nöjd med Nextory.
Det är alltid betydelsefullt vem som löser
Utbudet på inlästa böcker är stort.
Jag hittar alltid någon spännande roman.

12 juni 2026

Hej Amie,

Tack för dina fina ord om Nextory och för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi ser att du gav ett lågt betyg, men att du verkar nöjd med tjänsten. Om det var ett misstag behöver du inte göra något mer, men om det är något du är missnöjd med får du gärna berätta så vi kan hjälpa dig.

Mycket att välja på

Mycket att välja på, och lätt att läsa i telefonen.

11 juni 2026

Hej Hans,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du gillar vårt stora utbud och hur enkelt det är att läsa i telefonen!

Nextory-teamet

Jag lyssnar på bok varje dag

Jag lyssnar på bok varje dag; tex det går lättare städa med en spännande bok i öronen eller vid en långpromenad lyssna på en bok med komiska inslag. Ett stort beröm för alla personer som har läst in böckerna.

11 juni 2026

Svar från Nextory

Hej och stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattar att lyssna på böcker hos oss och att våra inläsare bidrar till en bra upplevelse.

Nextory-teamet

Att jag kan läsa hur mycket jag vill

Att jag kan läsa hur mycket jag vill, att jag kan välja en bok men om jag inte gillar den kan jag välja en ny.

6 juni 2026

Hej Lilian,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du gillar vår app! Vi är glada att höra att du uppskattar friheten att läsa och välja böcker som passar dig.

Fungerar perfekt

Fungerar perfekt
Har fått det jag förväntat mig

6 juni 2026

Hej Anders,

Stort tack för dina fina ord och för att du gillar vår app! Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse.