Banner for Nextory

Nextory Omdömen

7 914
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 1 102 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar det stora och varierade utbudet av böcker samt att det är enkelt att hitta nya intressanta titlar. Många tycker att appen är väldigt smidig att hantera och uppskattar möjligheten att växla mellan att lyssna och läsa. Vissa recensenter var inte nöjda med hur prenumerationer och abonnemang fungerar. Konsumenter nämnde att det är svårt att säga upp tjänsten och att inga påminnelser skickas ut innan testperioder övergår till betalning. En del upplever också att prisstrukturen kan vara svår att förstå eller kännas för hög i förhållande till innehållet.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med produktens stora och lättillgängliga utbud av böcker.... Se mer

User experience

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för användarupplevelsen och tycker att det är enkelt att navigera,... Se mer

Application

Kunder delar positiva åsikter om app och tycker att den fungerar väl samt är lätt att navigera och använda.... Se mer

Subscription

Användare beskriver tvetydiga erfarenheter av abonnemanget, där vissa upplever frustration över att det kan... Se mer

Price

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med priset. Medan vissa konsumenter uppskattar det breda utbudet... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Funkar väldigt bra, lyssnar ett par timmar varje vardag när jag åker till arbetet, många bra titlar, men jag kommer nog behöva komplettera med Audible för att komma åt bokserier som inte verkar finnas... Se mer

Gillar det mesta förutom den relativt nya funktionen där man kan växla mellan ljud-och e-bok. Jag lyckas ofta av misstag komma åt e-bok och måste då krångla mig tillbaka med flera klick till ljudboken... Se mer

Bra och de flesta böcker som jag söker hittar jag hos er. Funktionen att skifta mellan uppläsning och text är bra, men fungerar inte helt korrekt, anger fel kapitel t.ex. Gillar inte er prissättning,... Se mer

På det stora hela en bra app, lätt att hitta det man söker. Bra att det kommer upp tips på nya böcker. Jag har dock haft problem med att jag blivit utloggad ett par gånger. Har då fått starta om tel... Se mer

1. Nr. 3 av de 4 bästa företagen i Bokhandel
  2. Nr. 2 av de 3 bästa företagen i Streamingtjänster
  3. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Utgivare av multimedia och e-böcker

Om Nextory

Nextory was founded in Stockholm in 2015 with a clear and passionate mission: to make reading and listening more accessible, inspiring, and enjoyable for everyone.

As one of Europe’s leading digital subscription services for audiobooks and e-books, Nextory offers hundreds of thousands of stories—from gripping thrillers and cozy romances to personal development gems and timeless classics.

Our app is designed for curious minds and busy lives. Whether you're commuting, cooking, or winding down before bed, you can dive into your next great read or listen anytime, anywhere. With titles available in multiple languages and a wide range of categories, there's something for every mood, moment, and member of the family.

Nextory is available across 10+ markets and continues to grow—bringing the joy of storytelling to more people every day.

Why choose Nextory?
  • 📚 A wide and ever-growing library of audiobooks and e-books
  • 🌍 Multilingual selection across various genres
  • 📱 Easy-to-use app with smart features like offline listening and bookmarks
  • 👨‍👩‍👧‍👦 Multiple profiles so the whole family can enjoy
  • 💡 Perfect for personal growth, entertainment, or winding down

Start your story with Nextory today.

Promotion box for Nextory

Discover Books & Audiobooks Anywhere

Download Nextory to enjoy books and audiobooks on iOS and Android.

Bra

TrustScore 4 av 5

8 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 99 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

(7 914)

2 709 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Har funkat felfritt i över ett år .

Har funkat felfritt i över ett år .
Bra utbud

Svar från Nextory

Hej och stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med Nextory och vårt utbud.

Ida

Mycket bra urval av böcker och…

Mycket bra urval av böcker och tidningar. Lätt att hitta och hantera. Allt bra!

Hej Kerstin,

Stort tack för dina fina ord och för att du gillar vårt utbud och hur lätt det är att använda tjänsten! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension.

30 timmar till bra pris = två hela böcker

Det enda abonemanget jag hittat som har 30 timmars lyssning till ett bra pris. Det räcker i regel till två hela ljudböcker. Blir det timmar över sparas de. Nöjd med utbudet och inte haft några problem med uppslelningar.

Svar från Nextory

Hej och stort tack för din fina återkoppling!

Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt 30-timmarsabonnemang och utbudet hos oss.

Om du har några frågor eller funderingar framöver är du alltid välkommen att höra av dig.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Lätt använda. 5 xxxxx

Lätt använda.

19 juni 2026

Svar från Nextory

Hej och stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du tycker Nextory är lätt att använda.

Så nöjd

Så nöjd. När jag inte längre kan koncentrera mig på att läsa, är jag så glad att detta finns som alternativ. Kan inte leva utan böcker.

21 april 2026

Hej Åsa,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att Nextory betyder så mycket för dig.

Ida

Kanon finns så mycket böcker att välja

Kanon finns så mycket böcker att välja. Man får tips på nya författare utifrån vad man läser👍

Hej Annette!

Tack så mycket för din fina feedback – vi är glada att höra att du uppskattar vårt stora utbud och våra boktips!

Om du vill ha fler tips eller inspiration kan du använda sökfunktionen eller prova vår nya AI Librarian i appen. Här kan du läsa mer om hur du hittar böcker och får personliga rekommendationer: https://support.nextory.se/hc/sv/articles/203881571-Hur-hittar-jag-b%C3%B6cker

Ha en fortsatt trevlig läsupplevelse! 📚

Vänliga hälsningar

Stort, fint utbud

Ett stort utbud av olika typer av böcker, som givit mängder av trevliga läsupplevelser. Lätt att navigera i appen. Rekommenderas!

18 juni 2026

Svar från Nextory

Hej och stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du uppskattar vårt stora utbud och att appen är lätt att använda. Tack för att du rekommenderar oss!

Nöjd med utbudet

Nöjd med utbudet

18 juni 2026

Hej Susanne,

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med vårt utbud.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Vänliga hälsningar
Ida

Jag är jättenöjd med utbudet av böcker…

Jag är jättenöjd med utbudet av böcker och bra uppläsare. Skulle uppskatta om trogna prenumeranter kunde premieras och inte bara ge fördelar till blivande.

Hej Lena,

Tack så mycket för dina fina ord om vårt utbud och våra uppläsare! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din feedback och ditt förslag om att premiera trogna prenumeranter – vi tar det vidare till rätt avdelning.

Bra utbud av böcker

Bra utbud av böcker.
Det har aldrig någonsin krånglat eller så, sedan jag gick med, det uppskattas.

17 juni 2026

Hej Lena,

Stort tack för dina fina ord och för att du uppskattar vårt utbud av böcker! Det gläder oss att höra att allt har fungerat smidigt sedan du gick med.

Mycket bra utbud

Hej Gunilla,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du gillar vårt utbud! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension.

Mycket att välja på

Mycket att välja på, enkelt att lyssna

Svar från Nextory

Hej och stort tack för dina fina ord!

Vi är glada att höra att du tycker det finns mycket att välja på och att det är enkelt att lyssna.

Ida

Snabb hjälp av Kundservice för att…

Snabb hjälp av Kundservice för att åtgärda fel i appen.

Hej Jenny,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med hjälpen från vår kundservice.

Mycket att välja på.

Mycket att välja på.

Hej Carina,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du gillar vårt utbud! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Nextory-teamet

Nextory är den bästa appen!

Nextory är den bästa appen!! Lyssnar varje dag!!

16 juni 2026

Svar från Nextory

Hej och stort tack för dina fina ord! Vi är jätteglada att du gillar Nextory och lyssnar varje dag.

Bra bokklubb

Har funkat bra alla år jag haft abonnemanget.

16 juni 2026

Svar från Nextory

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med Nextory och att allt har fungerat bra under åren. Om du har några frågor eller behöver hjälp framöver är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Grym app

Hittade 2 böcker jag ville läsa som jag bara sett på reklam eller trion som jag såg som serie först. Bra utbud. Kan oftast både läsa och lyssna.

Hej Fiorella,

Stort tack för dina fina ord och för att du gillar vår app och vårt utbud! Vi är glada att höra att du hittat böcker du vill läsa och lyssna på.

Bedrägeri

Fick en gratisperiod, tog den. De kom ingen förvarning om när denna tog slut och eftersom de va 90 dagar så är det svårt att själv hålla koll. Sen dras det pengar från mitt konto utan ett enda mail med förvarning eller liknande som övriga företag brukar göra när en gratisperiod börjar ta slut och man ska börja betala. Tog kontakt, företagets policy säger att man inte får återbetalning, inget emot kundservice personalen utan mot företaget. Är en fattig student och har verkligen inte råd med de pengarna de drog nu under sommaren. Nyttjade aldrig tjänsten, försökte hitta kurslitteratur under min provperiod för att spara pengar men hittade tyvärr inte och nu har jag inga pengar, bedrägeri. Ska man gå till betalning så kan man ha lite respekt för sina kunder och meddela dom och inte försöka göra de lömskt för att kunderna inte ska hinna avsluta medlemskapet, bedrägeri.

Spara era pengar, lägg inte dom hos detta företaget.

17 juni 2026

Hej Fannie,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och dela dina synpunkter.

Vi förstår att det är frustrerande att bli debiterad efter en gratisperiod. Enligt våra villkor är det kundens ansvar att avsluta medlemskapet i tid för att undvika debitering, och vi skickar tyvärr ingen separat påminnelse innan perioden tar slut. Vi kan därför inte erbjuda återbetalning i dessa fall.

Tack för din feedback – vi tar den vidare till berörd avdelning.

Lyssnar varje dag

Hej Margareta,

Tack så mycket för dina fina ord och för att du gillar vår app! Vi är glada att höra att du lyssnar varje dag.

Jag älskar nextory

Jag älskar nextory. Appen är väldigt bra och jag får tillgång till sååå många böcker!! Älskar det

15 juni 2026

Hej Marie,

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är jätteglada att höra att du gillar Nextory och att du uppskattar vårt utbud av böcker.