Ik had in het begin best veel vragen omdat ik nog nooit een fatbike had gehad. Via WhatsApp contact opgenomen en werd echt snel en duidelijk geholpen. Geen standaard verkooppraatjes maar gewoon eerlij... Se mer
Det här tycker kunderna
Top service. Klantvriendelijk. Heel blij met mijn Fatbike. Top kwaliteit. Robuust en zeer ergonomische bike. NextGenbike is een aanrader.
Wat vragen gehad over de verschillen tussen modellen en kreeg vrijwel direct antwoord. Uiteindelijk voor de V20 Pro gegaan en geen spijt van. Fiets rijdt krachtig en stabiel.
Fiets zelf is echt top en rijdt super fijn. Levering was 1 dag later dan gepland maar dat werd netjes gecommuniceerd. Uiteindelijk zeer tevreden.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hele mooie fatbike binnengekregen
Hele mooie fatbike binnengekregen, ik raad aan van hun mooie deals te profiteren!
Bezorging ging top
Bezorging ging top!
Aardige bezorger, fijne communicatie en duidelijk!
Netjes op tijd geleverd zoals afgesproken.
Zeker mijn advies om hier te bestellen!
Snel bezorgd
Top service en lief bezorger goed uitleg
Top service en lief bezorger goed uitleg
Overdag contact via wattsapp gehad en…
Overdag contact via wattsapp gehad en ‘s avonds al netjes geleverd.
Kon zelfs aan de deur betalen.
Goeie service en aardige bezorger 👍👍
Ordered a bike
Edit after contact with seller: I've ordered here, but due to delivery issues i had to cancel it. Seller told me they've changed their policy, but i have bought it somewhere else. Everything is sorted out.

Svar från Nextgenbikes
Top en een snelle service!!
Snelle levering goede service
Snelle levering. Goede deal en zeker een aanrader om hier je fatbike te kopen.
2 jaar geleden hier een gekocht en nu een voor onze zoon erbij.
Top
Service goed vriendelijke mensen
We hebben een goede persoonlijke deal…
We hebben een goede persoonlijke deal gekregen waardoor het betaalbaar is! Ook een goede service dat het thuis wordt gebracht! Fantastisch!
Fijne persoonlijke service gehad!
Ik schrijf normaal echt nooit reviews maar deze keer vond ik het wel verdiend om ff iets te plaatsen.
Ik had namelijk na een tijdje een probleem met de motor van mijn fatbike. Tijdens het rijden viel de ondersteuning soms weg en ik dacht eerlijk gezegd al gelijk van ja top… dat gaat weer gezeik worden met garantie en lange wachttijden zoals je tegenwoordig bij veel bedrijven ziet.
Maar moet eerlijk zeggen dat Nextgenbikes me echt positief verrast heeft.
Ik stuurde een whatsapp berichtje met uitleg van het probleem en kreeg dezelfde dag nog reactie. Geen discussies of moeilijk doen maar gewoon direct serieus geholpen. Ze boden meteen gratis haal en brengservice aan zodat ik zelf nergens achteraan hoefde.
Een paar dagen later werd de fiets thuis opgehaald en ik werd tussendoor netjes op de hoogte gehouden over de reparatie. Uiteindelijk bleek het gelukkig iets kleins te zijn bij de motor aansluiting en dat hebben ze volledig opgelost onder garantie.
Nog geen week later werd de fiets alweer thuis afgeleverd en alles werkte weer perfect alsof hij nieuw was.
Juist daarom schrijf ik deze review eigenlijk. Verkopen kunnen veel bedrijven wel maar zodra er iets misgaat laten veel winkels je stikken of reageren ze amper meer. Hier was dat totaal niet zo.
Je merkt gewoon dat ze hun klanten serieus nemen en ook na de aankoop nog moeite doen om problemen netjes op te lossen. Dat zie je tegenwoordig echt weinig meer.
Dus daarom dikke complimenten voor de service want daar mogen andere bedrijven echt wel voorbeeld aan nemen 👍
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.