Gewoon snel, duidelijk en eerlijke service. Dit is gewoon oprecht meedenken met de klant 2 keer dezelfde kleur tas voor mn dochter gekocht. 2 keer totaal iets anders aan de hand beide keren alsnog een... Se mer
Det här tycker kunderna
The First backpack I got lasted around 5 years. I was very pleased with it because it had soft pads on the back panel and shoulder straps which makes it extremely comfortable to carry a laptop that... Se mer
Företaget har svarat
We hadden een tas waarvan de rits kapot is gegaan, binnen de garantietermijn. De tas kon niet gerepareerd worden dus hebben we een nieuwe tas uit de nieuwste collectie mogen uitkiezen. Deze werd su... Se mer
Fijne webshop. Hele ruime keuze aan verschillende soorten rugtassen. Was op zoek naar een rugzak waar mn laptop en studieboeken in konden, die fijn was om te dragen. Door de kussentjes bij de rug en d... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
New-Rebels.com is de officiële webshop van New Rebels. Bij ons vind je rugtassen, roll-top tassen, laptoptassen, reis- en sporttassen, telefoontasjes en nog veel meer in leuke kleuren, prints, materialen en voor een verrassend mooie prijs. Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden. Wij leveren in meer dan 20 landen.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Op zoek naar een goede tas
Ik was op zoek naar een goede schooltas. Ik hoop dat ik die nu gevonden heb. Heb hem nog niet binnen, maar ik had de tas betaald en geen bevestiging mail ontvangen. Heb daarom gebeld. Het was mijn fout. Zijn erg vriendelijk aan de telefoon en het wordt geregeld.

Svar från New Rebels
mijn bestelling is niet aangekomen en…
mijn bestelling is niet aangekomen en na een mailtje is dit per direct opgelost met een nieuwe verzending! top service wn communicatie!

Nice bag
Nice bag. Dimensions as expected. Fast and reliable delivery.

De rits ging kapot
De rits ging kapot. Ik stuurde 1 klein berichtje. Meteen kreeg ik een nieuwe! Wow! Dat is nog eens service!!

Svar från New Rebels
Onlangs zag ik iemand op straat fietsen…
Onlangs zag ik iemand op straat fietsen met een gave rugzak met Frida Kahlo erop. Na even googlen kwam ik bij New Rebels terecht en vond daar die gave tas.
Zoals altijd check ik een bedrijf dat ik niet ken en het zag er goed uit. Kreeg nog een leuk tasje er gratis bij. En geen verzendkosten.
En de tas ziet er fantastastisch uit, stevig, heel netjes afgwerkt, goeie ritsen. Echt top en een aanrader om hier iets te kopen.

Svar från New Rebels
Vorig jaar een mooie tas ontvangen voor…
Vorig jaar een mooie tas ontvangen voor mijn dochter voor de brugklas! Wordt nu nog steeds met plezier gebruikt. Mooie tas voor een mooie prijs. Netjes en op tijd geleverd. Fijn bedrijf!
Alleen wat veel nieuwsbrieven met als eerste zin: We missen je.. Ik geloof niet dat een consument zoveel en zo vaak tassen nodig heeft. In mei waren dit er zelfs 7!! Dat mag van mij wat minder. Door de vele mails sla ik er juist ook niet meer op aan. Het werkt dan misschien wel averechts.

Svar från New Rebels
very helpfull customer service.
very helpfull customer service.
quick delivery.
Lovely bag!

Super kwaliteit tassen
New Rebels biedt een grote keuze aan (rug)tassen aan.
Zeer goede kwaliteit en mooie kleuren.
Goede foto's op de website die overeenkomen met het werkelijke product.
Betaling veilig via Ideal en zeer snelle levering.

Perfect
Easy to navigate and make the purchase.
Fast delivery.
Very happy with my purchase.

Superleuke rugzakken.
Superleuke rugzakken.
Handig, sterk en mooi. Ik was zo tevreden over een kleinere dat ik er een grotere bijbesteld heb.
Op mijn vraag over schoonmaken kreeg ik supersnel en goed advies.

Svar från New Rebels
Uitstekende service en snelle reactie
Uitstekende service en snelle reactie, echt een aanrader. Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met New Rebels. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles soepel. Wat mij vooral opviel, was de snelle en vriendelijke communicatie. Ze reageren razendsnel en denken echt met je mee. Daarnaast was de service top; klantgericht, behulpzaam en professioneel. Het product wat ik besteld had was van goede kwaliteit en werd netjes op tijd geleverd. Al met al een betrouwbare webshop met een uitstekende klantenservice. Ik bestel hier zeker weer!

Svar från New Rebels
Amazing quality with wonderful team and…
Amazing quality with wonderful team and immediate support . I already have 3 bags from them and now i have bought 2 more

Goede communicatie
Goede communicatie! De kortingscode werkte niet tijdens bestellen. Contact gezocht maar wel inmiddels de tas besteld. De korting werd achteraf teruggestort! Erg netjes!

Product zoals omschreven
Product zoals omschreven, kleur prachtig en snelle levering. Top bedrijf 👍🏼

Svar från New Rebels
De New Rebels William Milwaukee Beige…
De New Rebels William Milwaukee Beige 18L Rugzak besteld bij New-rebels.com.
2 dagen later keurig verpakt in huis!
Prachtige tas! Stevig, mooie kleur en erg ruim. Super blij mee!

hele fijne rugtas
hele fijne rugtas, alleen ging ook bij mij binnen een paar maanden de rits stuk. ik kon het aan een kant nog wel gebruiken maar nu is helaas ook de andere kant stuk. Waar kan ik er een nieuwe rits in laten zetten en wat kost dat?

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.