Gewoon snel, duidelijk en eerlijke service. Dit is gewoon oprecht meedenken met de klant 2 keer dezelfde kleur tas voor mn dochter gekocht. 2 keer totaal iets anders aan de hand beide keren alsnog een... Se mer
Det här tycker kunderna
The First backpack I got lasted around 5 years. I was very pleased with it because it had soft pads on the back panel and shoulder straps which makes it extremely comfortable to carry a laptop that... Se mer
Företaget har svarat
We hadden een tas waarvan de rits kapot is gegaan, binnen de garantietermijn. De tas kon niet gerepareerd worden dus hebben we een nieuwe tas uit de nieuwste collectie mogen uitkiezen. Deze werd su... Se mer
Fijne webshop. Hele ruime keuze aan verschillende soorten rugtassen. Was op zoek naar een rugzak waar mn laptop en studieboeken in konden, die fijn was om te dragen. Door de kussentjes bij de rug en d... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
New-Rebels.com is de officiële webshop van New Rebels. Bij ons vind je rugtassen, roll-top tassen, laptoptassen, reis- en sporttassen, telefoontasjes en nog veel meer in leuke kleuren, prints, materialen en voor een verrassend mooie prijs. Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden. Wij leveren in meer dan 20 landen.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Leuke tassen, maar de ritsen zijn echt een zwak punt
Ruim twee jaar geleden kocht ik mijn eerste New Rebels-tas (Milwaukee Reflecterend). Een supergave tas, groot genoeg voor een reis naar Italië (naast mijn koffer). Omdat ik hem wat te groot vond voor dagelijks gebruik, kocht ik kort daarna bij de lokale tassenwinkel een kleinere variant: de Harper Metallic in het groen. Hij paste leuk bij mijn fiets en jas (ook allebei groenig).
Helaas ging na ruim een jaar de rits stuk. De winkel was heel coulant en gaf me kosteloos een nieuwe mee, met de opmerking dat het niet de bedoeling is dat ik vaker met kapotte tassen terugkom. Dat is ook niet de bedoeling, en ik ben ook echt zuinig op mijn spullen.
Nu, ongeveer een half jaar later, is de rits van de vervangende tas opnieuw kapot. Eén van de grijpertjes is verdwenen, waardoor de tas bijna niet meer dicht te krijgen is – alleen met veel geduld en beleid. Ik twijfel nu of ik nog een New Rebels-tas wil. Ze zien er geweldig uit, maar als ik elk half jaar tot jaar een nieuwe moet kopen of ruilen, vind ik dat zonde. Zeker omdat de winkel dit waarschijnlijk niet blijft vergoeden.
Ik lees hier dat meer mensen problemen hebben met de ritsen. Het wordt vaak netjes opgelost, maar moet niet eerst die ritsen nagekeken worden, of een andere soort rits, of iets dergelijks?)

Svar från New Rebels
Mijn rugtas was helaas kapot gegaan, ik heb contact opgenomen met de klantenservice en de tas viel nog onder de garantie. Ik heb binnen een dag een nieuwe tas ontvangen!

Goede webshop persoonlijke afhandeljng,
Goede webshop, en snelle persoonlijke afhandeling als de betaling niet in een keer goed gaat. Hulde. En goede tassen natuurlijk.

100% Garantie
Ik heb een tas van New Rebels gekocht en helaas na enkele maanden begon de rits al kapot te gaan. Omdat ze adverteren met een 1 jaar "no-nonsense garantie", heb ik contact opgenomen met de winkel. Gelukkig werd dit netjes opgepakt: het viel onder een fabricagefout en ik kreeg zonder gedoe een nieuwe tas. Dat waardeer ik enorm.

Top rugzak
Uitgebreid assortiment, geweldige rugzak, waterdicht met voldoende inrichtingsmogelijkheden.

Prachtige tas
Prachtige tas! Helaas is het een cadeau en moet ik het weggeven. Ik dacht dat er wat mis was met de rits en had gisterenavond een mail gestuurd. Vanmorgen werd ik door Luuk gebeld. De klant is hier nog koning. Dat zie je niet veel meer. Super bedankt!!!

Svar från New Rebels
Mijn tas had een rits kapot
Mijn tas had een rits kapot. Mail gestuurd met een foto. Zeer snel antwoord en ik heb een nieuwe tas gekregen!
Geweldige service

Top tas
Laatst de "New Rebels William Baltimore Beige 13L Rolltop Rugzak Waterafstotend Laptop 14" besteld. Wat een fijne tas. Ideaal voor het Nederlandse weer. De tas is ruim maar heeft ook veel vakken waardoor je orde kan creëren in een volle tas.

Ich bin wirklich begeistert
Ich bin wirklich begeistert: vom Service, insbesondere dem schnellen Versand (nach Deutschland), der Qualität und dem Design! Solch einen Rucksack hat nicht jede/r!

Svar från New Rebels
Superblij met de rugzak en gratis gymtas
We hebben de Ceres Milwaukee Roze 18L Rugzak Waterafstotend Laptop 15.6" besteld en zijn supertevreden! De tas werd snel en netjes geleverd, en ziet er niet alleen mooi uit maar is ook stevig, ruim en praktisch — ideaal voor school. Onze dochter kreeg meteen complimenten op haar eerste dag 😄
Als extra kregen we er een Gymtas New Rebels Navy gratis bij. Die bleek verrassend degelijk: stevig materiaal, en zelfs een handig binnenvakje met rits. Echt een fijne bonus!
Ook complimenten voor de klantenservice: vriendelijk, snel en meedenkend. Kortom, een hele positieve ervaring. Aanrader!

Svar från New Rebels
Na acht maanden ging de rits van mijn…
Na acht maanden ging de rits van mijn rugtas stuk. Binnen een uur kreeg ik al een reactie op mijn melding en twee dagen later werd een nieuwe tas bezorgd. Supergoede service!

Fijne winkel
Fijne winkel. Levert snel.
Tas van mijn dochter was stuk gegaan en we kregen na insturen van de kapotte tas een nieuwe terug gestuurd. Op Donderdag kapotte tas terug gestuurd op Zaterdag werd die nieuwe tas al bezorgd.

Svar från New Rebels
Snelle levering , verder kan ik niet zoveel over zeggen, omdat ik de rugzak nog niet gebruikt heb.

Great customer service
Great customer service. I was nervous to order for UK delivery but they were great. Delivery was 4 days from order and they were responsible to queries

Goed geholpen
Mijn dochter haar schooltas ging kapot.
Deze werd gelijk omgewisseld.
De service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf is echt super.

Bag fell apart
I loved this bag! Until it started deteriorating less than 12 months after purchase.
I contacted the store but they didn't see the value in replacing it, which is a shame. The cost to ship internationally and the cost of the bag, wasn't worth a product that only lasts 11 months.
Tldr; bags look amazing but are made of cheap materials. More bang for your buck elsewhere.
Update:
Purchased bag in europe while on travels. I offered to pay full shipping costs for a replacement. However, have been told I'm not recognized as a customer. Terrible comms and service.

Svar från New Rebels
De tas die we ontvingen was van goede…
De tas die we ontvingen was van goede kwaliteit. De bestelling werd spoedig verzonden.
We kregen ook nog een extra linnen tas gratis erbij. Op zich leuk, maar we begrepen alleen de middelvinger niet die op de tas stond. We vonden dat een beetje raar.

Svar från New Rebels
Snelle levering, geen verzendkosten en altijd een gratis extraatje erbij!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.