Netflix
Det här tycker kunderna
Na een aardig begin (beetje rommelig) werd het beter. totdat je aan serie 2 begint. De problemen worden door de schrijver gezocht. Normale leiders nemen beslissingen wanneer ze alle feiten krijgen. z... Se mer
geachte netflix, als ik een abbo heb en vier mensen kunne tegelijk kijken, en iedere keer als ik in log vanaf een andere locatie gaan jullie zeggen dat er meerde gezinnen gebruik maken van dit account... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Netflix, Inc. is an American over-the-top media services provider, headquartered in Los Gatos, California.
Kontaktuppgifter
Winchester Circle 100, 95032, Los Gatos, USA
- netflix.nl
Wederom prijzen verhoogd, nu maar overgestapt
oor 4K dus besloot ik te upgraden naar een 4K abonnement. Voordeel was dat mijn kinderen gelijk een eigen “account” hadden die ik af kon schermen voor gevoelige inhoud. Jullie hebben al een aantal keer de prijs verhoogd waar ik op zich redelijk mee kon leven want tja, alles wordt nu eenmaal duurder. Maar nu kreeg ik van de week de melding van mijn zoon dat hij geen Netflix meer kon kijken…. Ik was verbaasd dus logde in op het account om te controleren of er wellicht iets mis was gegaan met de betaling. Dit was niet het geval. Maar wat bleek, Netflix heeft een nieuwe beveiliging ingesteld zodat het niet mogelijk is om op twee locaties tegelijk te kijken. Helaas wonen mijn kinderen alleen de weekenden bij mij. De oplossing… koop maar een extra abonnement voor de kinderen…. Nou helaas, die vlieger gaat niet op… Blijkt dat er op Amazon ook nog eens veel recentere films staan EN dat je bioscoop films kunt huren tegen meerprijs… Meerprijs??? Ja maar aangezien de abonnementskosten bij Amazon maar €2,99 zijn kan ik dus best veel films kijken voordat ik aan de huidige €15,99 kom. Grappig detail, sinds Augustus 2016 ben ik dus klant van Netflix en sindsdien is de prijs dus ruim verdubbeld en de service gehalveerd.. Goed bezig
Veel series zijn veel te donker
Veel series zijn veel te donker. Na 10 minuten dacht ik 'waar zit ik naar te kijken?'. Je moet het van de ondertiteling hebben. Ben gestopt. Ditmaal keek ik naar 'De night agent', maar het euvel komt meer wel dan niet voor. Zonde van je tijd. Snap niet waarom ze zulke slechte opnames maken en uitzenden. Je wordt er depressief van. En nee .... mijn televisie is prima. Ik heb altijd schitterend beeld, behalve dus bij Netflix. En daar moet je nog flink voor betalen ook.
Slecht oude troep
Het begint wat troosteloos te worden…
Het begint wat troosteloos te worden oude films , veel slechter b films. Een breder aanbod met nieuwe films en series zo welkom zijn...
irritant
Zo vervelend je beg8nt aan een serie en die stopt midden in een zeisoen
Stop daarmee vreselijk
De films zijn uit het jaar kruik je betaalt ervoor maar begin me dood te irrieteren aan die halve series
Kwaliteit van Netflix daalt flink
Kwaliteit van Netflix daalt flink. Veel oude series en films.
Heb nu ook HBO MAX, ook niet alles, maar tenminste nog wat anders te zien.
Het wordt steeds slechter
Het wordt steeds slechter. Waardeloze series gebaseerd op idiote algoritmes. Waar we betalen we in vredesnaam voor? Amazon idem dito. Wat een treurnis. En als er dan een leuke serie tussen zit, mag je drie jaar wachten op een vervolg, maar ben je de hele serie alweer vergeten. Much ado about nothing zo langzamerhand.
Het wordt er niet beter op
Het aanbod is de afgelopen maanden erg achteruit gegaan. De kwaliteit van de streams zijn wel echt top, nooit problemen en altijd goede ondertiteling. Af en toe een maandje om de goede series te kijken is voldoende.
Laatste tijd veel Britse B films
Laatste tijd veel Britse B films, die het kijken naar mijn mening niet waard zijn. Veel Spaanstalige films en series doen de overhand nemen maar voor mij geen prettige taal is naar te luisteren. Weinig nieuwe films, series zijn oké maar ondanks de verschillende genres onbewust enige gelijkenis lijken te hebben. Spijtig maar het tijd voor verdere verdieping in andere streaming diensten.
verwijderen
ze verwijderen altijd de leuke series en films voor geen reden
begint op een pornosite te lijken…
begint op een pornosite te lijken zoveel seks zit in elke serie niet normaal meer. Alleen maar nieuwe series over seks niks anders. waardeloos dit
prima streaming dienst
prima streaming dienst. alles goed ondertiteld en goed beeld. alleen wat duur vergeleken met andere streamingdiensen. en de grootste ergenis is ze cancelen veel van hun eigen series al na 1 season met een open clifhanger.
Poep netflix heeft niks man
vorige resterende tegoed verdwenen
ik koop altijd een los te verkrijgen kaart bij de supermarkt die waardeer ik dan op tot 25 of 50 euro. maar dan moet je wel bij netflix op de laatste dag dat je vorige tegoed geldig is . want als je dat eerder doet ben je die dagen kwijt . en dat vindt ik niet netjes .ik hou er voortaan maar rekening mee dat ik niet te vroeg opwaardeer. over het algemeen ben ik tevreden
Prijs veelte te duur oude meuk films en…
Prijs veelte te duur oude meuk films en herhalen van films en series. Wordt tijd voor iets anders stelletje bloedzuigers. Al 2 jaar lang wel iedere maand betalen. Dat keer zoveel mensen. Troep.
ik ben al een tijdje abonnee
ik ben al een tijdje abonnee, maar nu er zelfs films op staan uit 1949 in zwart wit ga ik er toch stek aan denken om maar over te gaan naar bijvoorbeeld het disney channel
hoe lang duurt het nog voor we allerlei laurel en hardy remakes krijgen??
de kwaliteit word met zienderogen slechter!!!!
WAARDELOOS!!
Dat moment dat je voor de 8e keer een…
Dat moment dat je voor de 8e keer een serie kijkt, 1,2 of 3 seizoenen uitkijkt, en dat met een halfgebakken aankondiging van een 2e, 3e of 4e vervolg lang zit te wachten, tot dat je weer, alweer te horen krijgt dat dat seizoen er niet komt. En dan wel maanden horen hoe zo'n topserie het was! Nou echt een tegenvaller.
Ik ben erg teleurgesteld NETFLIX heeft al Maanden de zelfde oude films
Waardeloos maanden de zelfde films
niet veel Keus Goedkope Films
veel leuke series en films
veel leuke series en films. je komt niet door de hoeveelheid heen. zeker een aanrader!
Jezusssss...wat een ellende
Jezusssss...wat een ellende. En die komt weer eens uit de USA...what a great nation. Maar net als de econmie van bovengenoemd landje is ook deze filmprovider Kwalitatief Uitermate Teleurstellend in het kwadraat.
Ga maar es een leuke film zoeken in hun bieb...hahaha(boer...kiespijn) hij staat wel in de legenda maar is er gewoon niet.
Dit is het rioolPUT van de Amerikaanse filmindustrie waar zij hun kots, drugsafval, ingewanden van een varken, t toupethe van Trump tentoonstellen...bagger ook weer in het kwadraat met de macht 999999.
Heb ik ze ook nog een ster moeten geven om mn gal te kunnen spuien. Ik wil een ster van hun die dan weer in mijn bruine sterretje gepropt gaat worden. Das iig minder pijnlijk dan een van hun films te bekijken.
Wat lucht dit op zeg...
Zeg t voort...zeg t voort...
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.