Har handlet her flere ganger
Har handlet her flere ganger, alltid fornøyd. Ingen problemer med verken levering eller bytte av str på produktet. Varene har stått til forventningene, og det er god beskrivelse av størrelse på nettsiden.
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg er alltid like fornøyd når jeg handler her, utrolig rask ordebehandling og god behjelpelighet. Fine kvaliteter og fornuftige priser, anbefales på det varmeste❤️
Fantastisk service 😃. Kjolen jeg ville kjøpe viste seg å ha en skade så de ikke kunne selge den. Nectarshop kom med veldig bra forslag/tilbud i stedet.
Bestilt herfra flere ganger. Veldig fornøyd😊 De sender som regel samme dag.
Rask og hyggelig kundeservice. Svarte med en gang jeg lurte på noe før levering. Kjolen jeg fikk var nydelig og svarte til forventningene ut fra bilder og beskrivelse på nettsiden. Anbefaler andre å kjøpe fra denne nettsiden🤩

Svar från Nectarshop
Så fine kjoler som sitter fint på! Bare handlet fra nettbutikken. Måtte bytte størrelse, fikk så god service over nett!
Kommer til å handle herfra igjen!

Svar från Nectarshop
Har både besøkt butikken deres på Nidarvoll og bestilt på nett fra dette merket, like fornøyd hver gang!! Hyggelig betjening og utrolig god kundeservice:)

Svar från Nectarshop
Pakken ble sendt samme dag som jeg bestilte. Veldig mange fine kjoler og print. Elsker å støtte norske bedrifter:)

Svar från Nectarshop
Har bestilt fra her tre ganger og to av gangene har kundeservice vært fraværende ved forespørsel om retur. Ingen problemer med å få varene og de sender raskt. Men når varen ikke passer og jeg skal sende noe i retur, så svarer de ikke. Første gangen jeg sendte i retur, kom pakken tilbake igjen til meg, da posten mente at de ikke hadde gyldig adresse. Jeg sendte epost til nectar shop om de hadde endret adresse og hvordan vi kunne løse dette problemet. Jeg fikk kun til svar at de ikke hadde skiftet adresse og ingen videre hjelp. Etter å ha betalt frakt og alt selv på returen som ikke kom dit den skulle, valgte jeg å selge varen privat, men tapte masse penger på dette. Andre gangen valgte jeg å kjøpe varen i en annen størrelse som passet og jeg slapp å sende i retur, dermed ingen problemer. MEN SÅ kom jeg over drømmekjolen og valgte å bestille igjen fra nectar shop for tredje gang. Kjolen kom raskt, men viste seg å ikke svare til forventningene og var veldig liten i størrelsen. Jeg ga beskjed på e-post om at jeg kom til å sende kjolen i retur, og denne gangen var det for første gang med en returlapp faktisk! Wow, tenkte jeg. Kanskje dette går bra denne gangen da! MEN jeg har fortsatt ikke fått svar fra kundeservice, og fakturaen er fortsatt ikke slettet! Jeg kommer aldri til å bestille mer fra dette selskapet 😡

Svar från Nectarshop
Samme opplevelse med retur som andre som skriver her. Kundeservice var lite behjelpelig, endte opp med å betale for kjolen og beholde den. Men kommer dessverre ikke til å handle her flere ganger.
Utrolig dårlig kundeservice. Jeg bestilte en kjole som jeg mottok, da den ikke passet returnerte jeg den samme dag, Tok bildet av pakken og tok vare på kvitteringen for sendt pakke. Jeg sendte tre mail hvor jeg fikk det samme svaret hver gang, at betalingen skulle fjernes fra Klarna når de mottok pakken. Jeg ringte så butikken, og på nytt fikk jeg den samme beskjeden av en lite hjelpsom dame ved navn Ida. Jeg gav beskjed om at jeg ville kontakte Forbrukerrådet om de ikke fjernet betalingen. Da ble endelig betalingen fra Klarna fjernet. Returen på pakken ble opprettet 26.02, i dag er det 17.03. Så styr unna denne butikken!

Svar från Nectarshop
Utrolig dårlig opplevelse. Ingen returlapp i pakken og måtte bestille selv. Snakket med de på telefon om hvor jeg skulle sende til osv. får så beskjed om at pakken ikke kunne leveres i retur fordi posten ikke fant adressen. Den ble heldigvis levert til hentested, men her måtte jeg purre og den ble hentet ut dagen før sen ville blitt sendt i retur igjen til meg. Det har nå gått to uker siden de hentet returen min og jeg har enda ikke fått behandlet noe retur. De svarer ikke på eposter som er sendt og man kommer ikke gjennom på telefon. Utrolig dårlig handelsopplevelse. Har handlet hos nectar før de skiftet navn på butikken og da var de veldig hyggelige og behjelpelig med alt. Trist at det har blitt sånn. Kommer ikke til å handle her igjen.

Svar från Nectarshop
De har ikke frakt lapp i pakken. Så retur frakt må du betale selv. De hentet ikke pakken og den kom i retur til meg. Måtte så betale for den frakten. I tillegg ba de meg sende til ny adresse og betale for frakt for tredje gang selv. De må ha kontroll på omadressering av post når de flytter. Jeg returnerte til der den kom fra. Utrolig dårlig service

Svar från Nectarshop
Veldig fin kjole, men brystpartiet var skjevt, så ble reklamasjon. Fikk beskjed om å dekke frakt selv, så ville dette bli tilbakebetalt dersom det var en reklamasjon. Fikk tilbake pengene for kjolen, men ikke for frakt slik som avtalt. Har kommunisert over e-post, men ikke fått svar på siste mail. Sendte også med bilde av skjevheter med målebånd for å vise, det var snakk om ca 1cm forskjell på hver side, så var veldig tydelig når man hadde på kjolen. Mangler også størrelsestabell på nettsiden, noe som gjør det vanskelig å velge riktig størrelse dersom man ligger mellom to størrelser.

Svar från Nectarshop
Fine kjoler og rask levering!
Hyggelig kundeservice☺️
Anbefaler

Svar från Nectarshop
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.